Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Arkham Horror: Mother's Embrace

23 Oct 2020 11:29 #240374 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Arkham Horror: Mother's Embrace
Το adaptation του επιτραπέζιου Mansions of Madness.



H Asmodee Digital ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Arkham Horror: Mother's Embrace το οποίο είναι βασισμένο στην σειρά επιτραπέζιων Mansions of Madness και αρχικά ονομαζόταν Mansions of Madness: Mother's Embrace.

Το Mansions of Madness: Mother's Embrace είχε ανακοινωθεί το 2018 και αναμενόταν στις αρχές του 2019. Πλέον έχει νέο όνομα, νέα εταιρεία ανάπτυξης την Artefacts Studio και αναμένεται το 2021.
Το Arkham Horror: Mother's Embrace αισθητικά μοιάζει αρκετά με το αρχικώς ανακοινωθέν Mansions of Madness: Mother's Embrace, μοιράζεται όλα τα στοιχεία του κόσμου του συγγραφέα H.P Lovecraft, αλλά ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για το gameplay του. Το σίγουρο είναι ότι θα διαδραματίζεται το 1926 σε μια τρομακτική έπαυλη.

Η Asmodee Digital χαρακτηρίζει το Arkham Horror: Mother's Embrace ως ένα squad-based Adventure αφηγηματικού χαρακτήρα, το οποίο συνδυάζει εξερεύνηση, έρευνα και tactical RPG combat και εκτυλίσσεται στο ευρύτερο σύμπαν του Lovecraft. Στην έπαυλη που διαδραματίζεται το Adventure, έχει διαπραχθεί φόνος ενός καθηγητή αστρονομίας. Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 ικανούς χαρακτήρες και όλοι θα είναι βασισμένοι στο επιτραπέζιο Mansions of Madness.

Η εταιρεία του Adventure σημείωσε: "Όσο οι ερευνητές αντιμετωπίζουν τον τρόμο που υπάρχει στα έργα του Lovecraft, τόσο θα βυθίζονται περισσότερο στην τρέλα και θα επηρεάζεται η λογική τους προκαλώντας τους τραύματα τα οποία θα επηρεάζουν την πορεία των ερευνών τους. Εκτός από την περίεργη επιστήμη, τους ζωντανούς εφιάλτες και μια διαβολική αίρεση, οι ερευνητές θα μάχονται με εχθρούς μέσω turn-based μαχών.

Το Arkham Horror: Mother's Embrace θα εκτείνεται σε εννέα chapters και δεν θα περιορίζεται μόνο στην συγκεκριμένη έπαυλη, αλλά οι παίκτες θα επισκεφτούν για τις έρευνες και άλλες περιοχές όπως το Miskatonic University, το the Arkham Asylum, και τους βάλτους της Louisiana. Η Asmodee θα αποκαλύψει περισσότερα για το Adventure σήμερα κατά το Digital Tabletop Fest του Steam, το οποίο τελειώνει στις 26 Οκτωβρίου.

Το Arkham Horror: Mother's Embrace θα κυκλοφορήσει για PC , PS4, Xbox One και Switch την επόμενη χρονιά και θα κοστίζει περίπου 20 ευρώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2021 14:38 #246358 by Δημήτρης Πάλλας
Η μεταφορά του επιτραπέζιου σε videogame έρχεται σύντομα.

Η μεταφορά της σειράς επιτραπέζιων παιχνιδιών Arkham Horror στον χώρο των videogames από την Assmodee δεν αργεί, καθώς το πρώτο τρίμηνο του 2021 αναμένουμε την κυκλοφορία του τίτλου για Xbox, PlayStation, Switch και PC. Το τρέιλερ του αφηγηματικού tactical-RPG μας δίνει μια καλή πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε.

Η κυκλοφορία του «Arkham Horror: Mother Embrace», όπως λέγεται, αρχικά προοριζόταν για προσθήκη στην εμπνευσμένη από τα διηγήματα του Λαβκραφτ σειρά Mansions of Madness της Fantasy Flight Games το 2018, αλλά την περασμένη χρονιά πέρασε στα χέρια της Artefacts Studio με νέο πλέον όνομα. 
Παρά την αλλαγή αυτή, το παιχνίδι διατήρεί τον χαρακτήρα και τα στοιχεία που είχε ανακοινώσει η Asmodee. Οι παίχτες θα κληθούν να εξερευνήσουν μια φρικιαστική βίλα στην αμερική του 1926, και επιλέγοντας μεταξύ των 12 διαθέσιμων χαρακτήρων από το σύμπαν του «Arkham Horror» να εξιχνιάσουν την δολοφονία ενός καθηγητή αστρονομίας που συνέβη εκεί.
Η Asmodee λέει για το παιχνίδι: «Πρόκειται για μια συνεργατική, αφηγηματική περιπέτεια που λαμβάνει χώρα στην Αμερική των ‘20s και συνδυάζει εξερεύνηση και tactical-RPG μάχες. Καθώς οι ερευνητές αντιμετωπίζουν τις φρίκες της βίλας, αποκτούν ψυχολογικά τραύματα τα οποία έχουν επίδραση στην ολοκλήρωση της περιπέτειας. Πρέπει να καταφέρουν να επιβιώσουν από ζωντανούς εφιάλτες, μια επικίνδυνη αίρεση και από την τρέλα στην οποία βυθίζονται όλο και βαθύτερα με κάθε μάχη».

Η ιστορία χωρίζεται σε εννέα κεφάλαια, τα οποία ξεκινούν από την βίλα, συνεχίζουν στους σκοτεινούς δρόμους του Arkham, περνούν από το Miskatonic University, το εμβληματικό Arkham Asylum και καταλήγουν στους βάλτους της Λουιζιάνα.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, ας πάρουμε μια γέυση από το τρέιλερ του «Arkham Horror: Mother’s Embrace».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification