Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Resident Evil: Death Island

07 Feb 2023 21:04 - 07 Feb 2023 21:06 #269576 by Μάνος Γρυπάρης
Η επόμενη ταινία Resident Evil φέρνει την Αποκάλυψη των ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο και το Αλκατράζ.


Η animated ταινία Resident Evil: Death Island θα μας δείξει τον Chris Redfield και τον Leon Kennedy εγκλωβισμένους από μια νέα φυλή τρόμου που έχει βιολογικά όπλα. Ενώ ο Kennedy ξεκινά μια αποστολή διάσωσης για το Division of Security Operations, η δουλειά του Redfield ως πράκτορα της Bioterrorism Security Assessment Alliance τον οδηγεί στο Σαν Φρανσίσκο για να αντιμετωπίσει ένα νέο ξέσπασμα από ζόμπι.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2023 07:05 #269592 by Nikos Georgopoulos
Resident Evil: Death Island
Σε San Francisco και Alcatraz.

Η επόμενη ταινία Resident Evil φέρνει την Αποκάλυψη των ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο και το Αλκατράζ

Η animated ταινία Resident Evil: Death Island θα μας δείξει τους Leon Kennedy, Chris Redfield και Jill Valentine εγκλωβισμένους από μια νέα φυλή τρόμου που έχει βιολογικά όπλα. Ενώ ο Kennedy ξεκινά μια αποστολή διάσωσης για το Division of Security Operations, η δουλειά του Redfield ως πράκτορα της Bioterrorism Security Assessment Alliance τον οδηγεί στο Σαν Φρανσίσκο για να αντιμετωπίσει ένα νέο ξέσπασμα από ζόμπι.Με τις δύο υποθέσεις να συνδέονται με το νησί Αλκατράζ, ο Ρέντφιλντ και ο Κένεντι επισκέπτονται τη διαβόητη φυλακή του νησιού και φυλακίζονται με μια νέα φυλή τρόμου μέσα της. Αυτή η νέα ταινία Resident Evil είναι animated με director τον Eiichiro Hasumi του Assassination Classroom και σενάριο του Makoto Fukami (Psycho-Pass).

Αυτή είναι η τέταρτη ταινία Resident Evil, μετά το Degeneration, το Damnation και τη Vendetta, και θα προβληθεί παγκοσμίως το καλοκαίρι του 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2023 15:03 #270172 by Nikos Georgopoulos
Νέο τρέιλερΗ Capcom παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για την ταινία Resident Evil Death Island.
Το Resident Evil Death Island διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Resident Evil 6 και πριν από το Resident Evil 7: Biohazard. Πρωταγωνιστούν οι Leon Kennedy και Chris Redfield, ενώ το νέο τρέιλερ αποκάλυψε επίσης ότι η Jill Valentine θα είναι μέρος της ιστορίας. Δείτε το νέο τρέιλερ που κατά βάση έχει artwork από την ταινία.Στην ταινία θα έχουμε δύο διαφορετικές ιστορίες. Στη μία θα είναι ο Leon και στην άλλη ο Chris. Το τρέιλερ παρουσιάζει διάφορα τέρατα, βιοχημικά όπλα και μία γυναίκα που κυνηγάει τον Leon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification