Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ταινία Days Gone

19 Aug 2022 22:24 #266097 by Μάνος Γρυπάρης
Μία ταινία για το Days Gone είναι στα σκαριά και συγγραφέας φέρεται να είναι ο Sheldon Turner (Up in the Air).

το Action-Adventure που κυκλοφόρησε το 2019, διαδραματίζεται στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό μετά από μια παγκόσμια πανδημία και σας δίνει τον ρόλο του Deacon St. με τον οποίο σκοτώνετε πολλές ορδές από ζόμπι. Η κινηματογραφική εκδοχή θα υλοποιηθεί από το σενάριο του Sheldon Turner, ο οποίος έγραψε το X-Men: First Class, το Up in the Air και άλλα σενάρια ταινιών, ενώ αναμένεται να γράψει και το σενάριο του Splinter Cell. Ο Sam Heughan (Outlander) φέρεται να είναι από τους πρώτους υποψήφιους για τον ρόλο του Deacon.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:39 #266194 by Nikos Georgopoulos
Ταινία Days Gone
Με συγγραφέα τον Sheldon Turner (Up in the Air).

Μία ταινία για το Days Gone είναι στα σκαριά και συγγραφέας φέρεται να είναι ο Sheldon Turner (Up in the Air).

το Action-Adventure που κυκλοφόρησε το 2019, διαδραματίζεται στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό μετά από μια παγκόσμια πανδημία και σας δίνει τον ρόλο του Deacon St. με τον οποίο σκοτώνετε πολλές ορδές από ζόμπι. Η κινηματογραφική εκδοχή θα υλοποιηθεί από το σενάριο του Sheldon Turner, ο οποίος έγραψε το X-Men: First Class , το Up in the Air και άλλα σενάρια ταινιών, ενώ αναμένεται να γράψει και το σενάριο του Splinter Cell. Ο Sam Heughan (Outlander) φέρεται να είναι από τους πρώτους υποψήφιους για τον ρόλο του Deacon.

Το Deadline αναφέρει ότι το σενάριο «θα είναι μια ερωτική μπαλάντα για τα δεδομένα ταινιών με μοτοσικλέτα, που αποτελεί το άλογο του Deacon σε αυτό το επίδοξο, σύγχρονο western».

Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο, η Bend Studio - developer του Days Gone - ανακοίνωσε ότι παρότι οι fans ζητούσαν ένα Days Gone 2, το επόμενο project των developers θα είναι μια νέα σειρά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification