Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tamriel Rebuilt

04 Dec 2021 16:17 - 04 Dec 2021 16:18 #257664 by Μάνος Γρυπάρης
Το Tamriel Rebuilt είναι ένα mod για το The Elder Scrolls 3: Morrowind, το οποίο δουλεύεται από modders τα τελευταία 19 χρόνια.

Το mod επεκτείνει κατά πολύ τον χάρτη του παιχνιδιού, προσθέτει εκατοντάδες νέα quests, προσθέτει εχθρούς βασισμένους στον κόσμο του The Elder Scrolls και βέβαια άφθονες ώρες επιπλέον εξερεύνησης και gameplay.Στόχος των modders σε αυτές τις δύο δεκαετίες είναι να συμπεριλάβουν στο παιχνίδι όλο το Tamriel και όχι μόνο το νησί Vvardenfell.

Σύμφωνα με νέα τους ανακοίνωση , θέλουν δηλαδή να προσθέσουν ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα, κομμάτι-κομμάτι και υπολογίζουν ότι τώρα είναι περίπου στο 50%. Οι developers έγραψαν τα σχέδιά τους για το 2022 και μετά. Οι επόμενες περιοχές που θα προσθέσουν είναι τα Velothi Mountains (που αποτελούν τα σύνορα ανάμεσα σε Morrowind και Skyrim), ενώ θα προστεθούν και ορισμένες original τοποθεσίες, όπως τα Roth Roryn badlands και τα Armun Ashlands.

Θα προστεθεί επίσης και η πρώτη μεγάλη πόλη Hlaalu City -Andothren- στην οποία θα μπουν πάνω από 140 quests. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Tamriel Rebuilt . Πατήστε πάνω στο "Main Mirror".Αργότερα θα αναπτυχθεί και μια μεγαλύτερη εκδοχή του Firewatch (μία μεγάλη πόλη του The Elder Scrolls: Arena).

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Dec 2021 16:48 #257665 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Tamriel Rebuilt
Μου φαίνεται πως έπρεπε να αγοράσω το Morrowind αντί για το Oblivion.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:59 #258077 by Stathis Moose Stathopoulos
Tamriel Rebuilt: The Elder Scrolls 3 Morrowind mod
Αναπτύσσεται εδώ και δύο δεκαετίες και συνεχίζει.

Το Tamriel Rebuilt είναι ένα mod για το The Elder Scrolls 3: Morrowind, το οποίο δουλεύεται από modders τα τελευταία 19 χρόνια.

Το mod επεκτείνει κατά πολύ τον χάρτη του παιχνιδιού, προσθέτει εκατοντάδες νέα quests, προσθέτει εχθρούς βασισμένους στον κόσμο του The Elder Scrolls και βέβαια άφθονες ώρες επιπλέον εξερεύνησης και gameplay.

Στόχος των modders σε αυτές τις δύο δεκαετίες είναι να συμπεριλάβουν στο παιχνίδι όλο το Tamriel και όχι μόνο το νησί Vvardenfell. Σύμφωνα με νέα τους ανακοίνωση , θέλουν δηλαδή να προσθέσουν ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα, κομμάτι-κομμάτι και υπολογίζουν ότι τώρα είναι περίπου στο 50%. Οι developers έγραψαν τα σχέδιά τους για το 2022 και μετά. Οι επόμενες περιοχές που θα προσθέσουν είναι τα Velothi Mountains (που αποτελούν τα σύνορα ανάμεσα σε Morrowind και Skyrim), ενώ θα προστεθούν και ορισμένες original τοποθεσίες, όπως τα Roth Roryn badlands και τα Armun Ashlands. Θα προστεθεί επίσης και η πρώτη μεγάλη πόλη Hlaalu City -Andothren- στην οποία θα μπουν πάνω από 140 quests.

<youtube>CKyrzZRo-O0</youtube>

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Tamriel Rebuilt . Πατήστε πάνω στο "Main Mirror".

Αργότερα θα αναπτυχθεί και μια μεγαλύτερη εκδοχή του Firewatch (μία μεγάλη πόλη του The Elder Scrolls: Arena).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Nov 2022 11:29 #267745 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Tamriel Rebuilt
Δύο νέες περιοχέςTo Tamriel Rebuilt, αποτελεί ένα φιλόδοξο mod project που στοχεύει στην προσθήκη full mainland του Morrowind του Elder Scrolls III. Το Morrowind τοποθετείται στο νησί του Vvardenfell. To Tamriel βρίσκεται τα τελευταία 20 χρόνια στο στάδιο του development. Οι τελευταίες ειδήσεις που ακούσαμε μέσα στο 2021 αφορούσε την δημιουργία ενός roadmap, αλλά σήμερα επιτέλους οι developers έβγαλαν update το οποίο προσθέτει δύο major regions με τίτλο: Dominions of Dust και Embers of Empire.Το Dominions of Dust επικεντρώνεται στον οίκο Hlaalhu που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Vvardenfell, στην Inner Sea. Μια επικίνδυνη περιοχή που αποτελεί σύνορο μεταξύ του οίκου Hlaalhu και τον αντίπαλο οίκο των Redoran. H περιοχή αυτή πλαισιώνεται από τα Velothi Mountains που κάποτε αποτελούσε οχυρό της φυλής Dwemer ενώ στα νότο η φυλή Ishanuran συνεχίζει να ζει νομαδικά στα Armun Ashlands, περιοχή που υπέστη την καταστροφή του Red Mountain. Το Embers of Empire αποτελείται απο μια περιοχή που θυμίζει την δυτική περιοχή του Telvanni και περιλαμβάνει τα τελευταία σύμβολα της αυτοκρατορικής δύναμης, γι΄ αυτό και θεωρείται η πιο εχθρική περιοχή του Morrowind. Oι οικισμοί Firewatch και Helnim, η βάση Nivalis στο νησί Althoa αποτελούν μερικά από τα εναπομείναντα ναυτικά οχυρά.


Μεταξύ αυτών, το Dominions of Dust και το Embers of Empire προσθέτουν δύο καινούργιες Ashlander clans και μια vampire clan που ονομάζεται Orlukh, περισσότερα από 200 new ή reworked quests και τρεις φορές μεγαλύτερο χάρτη από το expansion του Morrowind, Bloοdmoon. Υπάρχουν επίσης πολλές διορθώσεις bugs σε σχέση με τον προκάτοχο του, περιλαμβάνοντας μεγάλες βελτιώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μαζί με διάφορα νέα quest σε παλιές περιοχές του Μorrowind.

O παρακάτω χάρτης μας δείχνει την τοποθεσία και την κλίμακα των νέων περιοχών:

Πρόκειται για εξαιρετικές προσθήκες καθώς οι καινούργιες πόλεις μοιάζουν απίστευτες, αλλά το παρόν project χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη. Σε αυτό το mod, ο αριθμός των quests είναι τόσο μεγάλος που φθάνει σε αριθμό τα quests του Morrowind μαζί με το expansion. Σύμφωνα με updated roadmap που κυκλοφόρησε το 2021, το Dominions of Dust και το Embers of Empire θα περιέχουν την Τhirr Valley, μια περιοχή που βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο του χάρτη και βρίσκεται στην κατοχή των Hlaalu καθώς και την desert highland περιοχή με τίτλο Shipal-Shin που θα βρίσκεται νότια της Thirr Valley.
Τέλος, μετά από τόση δουλειά και φιλοδοξίες 20 χρόνων δεν νομίζω πως θα μας απογοητεύσει. Περισσότερες πληροφορίες για το Tamriel Rebuilt mod μαζί με άλλα supporting files θα τα βρείτε στο tamriel-rebuilt.org .

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Tamriel Rebuilt . Πατήστε πάνω στο "Main Mirror".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification