Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Last Of Us: Part 2 Walkthrough

27 Jun 2020 18:23 #235983 by Giorgos Tsolaridis
The Last of Us 2 ασφαλείς συνδυασμοί και τοποθεσίες - όλοι οι κωδικοί

Από την κατάρρευση, το μετα-αποκαλυπτικό Σιάτλ είναι ένα αποθετήριο γεμάτο από λεηλασίες παλιού κόσμου, περιμένοντας μόνο την Ellie να καθαρίσει - αν μπορεί να το βρει. Για να διατηρήσετε τον εφοδιασμό σας και τη ζώνη πυρομαχικών σας, θα θελήσετε να εντοπίσετε κάθε ασφαλή τοποθεσία και να σπάσετε όλα τα χρηματοκιβώτια στο The Last of Us 2.

Μακάρι να ήταν τόσο απλό όσο απλά να πάρει αυτό που θέλατε. Σε αυτόν τον οδηγό, δεν θα σας μιλήσουμε μόνο για τον τρόπο λήψης όλων των ασφαλών κωδικών αναζητώντας το περιβάλλον, αλλά θα επισημάνουμε και τους ίδιους τους ασφαλείς συνδυασμούς εάν θέλετε απλώς να παραλείψετε το έργο. Υπάρχει επίσης μια έκδοση βίντεο του οδηγού ασφαλών κωδικών The Last of Us 2 παρακάτω.

Από την κυκλοφορία, προσθέσαμε νέα στιγμιότυπα οθόνης για να σας δώσουμε μια καλύτερη εικόνα σχετικά με το πού να βρείτε κάθε χρηματοκιβώτιο, καθώς και ενημερώσαμε το κείμενο ώστε να περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jun 2020 18:25 #235984 by Giorgos Tsolaridis
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλα τα Bosses αλλά και όλα τα Puzzles με αποτέλεσμα την πιο εύκολη πορεία σας στο παιχνίδι του The Last Of Us: Part 2:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification