Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού

08 Aug 2005 22:36 - 27 Mar 2024 21:31 #508 by Nikos Georgopoulos
Με αφορμη την κληση των Καραγκουνη και Χουτου στην 25αδα της Inter για την Ευρωπη, σκεφτομαι οτι καλο θα ηταν να ανοιξω αυτο το topic για να σχολιαζουμε την πορεια των Ελληνων στο εξωτερικο.

Για να κανουμε απολογισμο για την περσινη χρονια πρωτα:
Χαριστεας: Από την Βερντερ στον Αγιαξ. Ο 3ος Ελληνας μετα απο Μαχλα και Αναστασιου. Ακομη καλυτερη χρονια για τον Αγγελο.

Δελλας: Επαιξε σε πολλα ματς της Ρομα κι εδωσε λυσεις

Ζαγορ: ΑΡΧΟΝΤΑΣ στην Μπολονια. MVP σε πολλα ματς. Τον ηθελαν πολυ αλλα....λογω του οτι ηταν ΠΑΟΚτζης παει τωρα να γινει ομολογος του Ντεμη!

Καψης: Μπορντο ηταν αυτη, το παιδι δεν φανηκε

Stelios: ΑΨΟΓΟΣ! Απιστευτη χρονια και εκαναν λαθος οσες ομαδες του εξωτερικου δεν τον προσεξαν. Απο μερα σε μερα παιζει να κλεισει και σε Liverpool που τον πολιορκει.

Καραγκουνης: Καταραμενη στιγμη το δοκαρι που ειχε περυσι με την Ιντερ οταν μπηκε αλλαγη σε αγωνα CL. Aν τον εβαζαν συχνοτερα θα εβγαζε ματια.

Βρυζας: Πολυ καλη χρονα, αντεχει ακομα? Για να δουμε!

Και τελος ο καλυτερος ολων:
Γιουρκας Σεϊταριδης: 10 μυρια Ευρω και μεταγραφη στην Διναμό Μόσχας! Ισως ο πιο ακριβοπληρωμενος Ελληνας. Και βεβαια απο τους καλυτερους DR παγκοσμιως.

Αυτα - για να δουμε τα παλικαρια μας φετος! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Aug 2005 00:28 #510 by Μιχάλης Πλατάρης
Ζηκος:Αναντικαταστατο μελος της ομαδας της Μονακο που πρωταγωνιστησε φετος στο Γαλλικο πρωταθλημα.Ακομα και ο Ντεσαμπς απορει πως ο Οττο δεν τον καλει στην Εθνικη.

Φυσσας:Μεταξυ παγκου και εξεδρας,ο Τακκης δεν υπολογιζοταν απο τον προπονητη του και ετσι δεν εκανε καθολου καλη χρονια στην Μπενφικα.Φετος θα βρισκεται στην Σκωτσεζικη Χαρτς.Για να τον δουμε και εκει..

Σαμαρας:Ο Καλυτερος ελληνας επιθετικος κατω των 19 κατα την αποψη μου.Εντυπωσιασε φετος και ετσι υπεγραψε προσυμφωνο με την Αρσεναλ για να μεταγραφει του χρονου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Aug 2005 09:45 #514 by liolias
To θεμα ειναι οτι τωρα η πορεια των διεθνων ειναι καθοδικη.ο χαλκιας τον διωξαν το ιδιο το δελλα και το φυσσα που πηγε στην hearts ο μπασινας δεν βρηκε ομαδα ο χαριστεας ψαχνουν ομαδα να τον δωσουν και ο βρυζασ παιξει δεν παιξει. ο τσιαρτασ διωγμενος και ο νταμπιζας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2005 02:30 - 08 Oct 2007 01:38 #593 by Μάνος Γρυπάρης
Και ο Νταμπίζας τελικά αντί να πάει στο Βέλγιο έκλεισε στην Λαρισα!

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2005 12:46 #616 by Σταύρος
Ena polu kalo site pantos gia na vlepete ti kanoun oi paixtes tou exwtrikou kathe agwnistikh alla kai genikos einai to www.greekplayers.com/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2007 01:42 #37583 by Μάνος Γρυπάρης
Και πάλι 2 γκολ ο Κυργιάκος!
Ο Σωτήρης Κυργιάκος φημολογείται ότι θα δει την πόρτα της εξόδου στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κι όπως την έβγαλε ασπροπρόσωπη!



Ο διεθνής έλληνας αμυντικός πέτυχε για άλλη μια φορά 2 γκολ, με κεφαλιά, κι έτσι η ομάδα του νίκησε 2-1 την Λεβερκούζεν του Φάνη Γκέκα (ο οποίος ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε).

Αναλυτικά

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jul 2009 09:04 #55926 by Frank
"Έκσταση" για Καπάνταη
"Υποδοχή ήρωα" επεφύλαξαν οι φίλοι της Βολιώτικης ομάδας στην υπογραφή του συμβολαίου του



Ο Λεωνίδας Καπάνταης είναι και τυπικά πλέον παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου καθώς το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβολαιό του. Ωστόσο, ο Έλληνας φορ είχε μια απρόσμενη έκπληξη αφού οι γνώρισε την αποθέωση απο τους φίλους της ομάδας.

Αρχικά, ο Καπάνταης υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προτού υπογράψει ενώ την Τετάρτη αναμένεται να έχει την πρώτη του προπόνηση με το σύλλογο στις 19.00μμ.

Σχετικά με τις άλλες μεταγραφικές κινήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται σε αναζήτηση ενός έμπειρου χαφ με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να βολιδοσκοπεί αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μάλιστα πολλά απο τα ονόματα προέρχονται απο την Σούπερ Λιγκ και αν επέλθει συμφωνία θα είναι μεγάλη επιτυχία.

[right:13oruxpg]balla.gr[/right:13oruxpg]

"Κλείνει" Δάρλα η Στεάουα



Μετά από έναν χρόνο που αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, ο Φίλιππος Δάρλας είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Στεάουα.

Σύμφωνα με τη ρουμανική ιστοσελίδα " Prosport.ro " ο πρόεδρος του ρουμάνικου συλλόγου Βαλέριου Αργκασεάλα ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό αργά το βράδυ της Δευτέρας, και σε περίπτωση που ο παίκτης δώσει και αυτός το τελικό "ΟΚ" τότε θα παραχωρηθεί ως δανεικός έναντι του ποσού των 150.000 ευρώ.|

"Ξέρω ότι η Στεάουα ενδιαφέρεται για μένα, το ενδιαφέρον τους έφτασε στα αυτιά μου.

Αυτή τη στιγμή, έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, όμως εάν οι δύο σύλλογοι τα βρουν μεταξύ τους και η προσφορά σε εμένα είναι ικανοποιητική, είμαι πρόθυμος να έρθω στη Ρουμανία.

Η Στεάουα είναι μία ομάδα γνωστή στην Ευρώπη"
, δήλωσε στο συγκεκριμένο ρουμανικό μέσο ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μπακ.

[right:13oruxpg]sport24.gr[/right:13oruxpg]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2009 14:31 #57969 by Frank
Ήρωας στις καθυστερήσεις ο Σαμαράς!



Με ήρωα τον Γιώργο Σαμαρά η Σέλτικ προκρίθηκε στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας (2-0). Αποφεύγει... Στουτγκάρδη ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό της Σαχτάρ.

Οι "Καθολικοί" είχαν ηττηθεί με 1-0 στη Γλασκώβη, αλλά παρολα αυτά κατάφεραν να πάρουν το σπουδαίο "διπλό" στη Ρωσια και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα τα κατάφεραν σπάζοντας μια βαριά "αρνητική" παράδοση, που τους κρατούσε έξι ολόκληρα χρόνια χωρίς εκτός έδρας νίκη (22 παιχνίδια). Όχι μόνο νίκησαν μακριά από το νησί αλλά και με το... κατάλληλο σκορ για να προκριθούν.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο δαιμόνιος Σκοτ ΜακΝτόναλντ, ενώ το 2-0 "έγραψε" στις καθυεστερήσεις ο διεθνής Έλληνας στράικερ που μπήκε ως αλλαγή.

Ο Σαμαράς κατέβασε μια ψηλή μπαλιά κινήθηκε προς το πέναλτι και "εκτέλεσε" τον Γκαμπούλοφ στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο του "ευρωπαϊκό" γκολ. Και τι γκολ!

Το ιστορικό γκολ του Σαμαρά


[youtube:27v2xn0v]
[/youtube:27v2xn0v]

Σαμαράς:"Σημασία έχει η πρόκριση"



Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Ντιναμό Μόσχας με την Σέλτικ Γιώργος Σαμαράς, μίλησε για το γκολ-πρόκριση που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα, τονίζοντας πως σημασία έχει η πρόκριση και όχι το ποιος έβαλε το γκολ.


Ο Έλληνας διεθνής ήταν ο χρυσός σκόρερ της Σέλτικ στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ντιναμό Μόσχας, δίνοντας έτσι το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στην ομάδα του.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο 24χρονος επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις λέγοντας πως δεν ήταν εύκολο ματς, όμως η Σέλτικ πήρε αυτό που άξιζε από τις δυο αναμετρήσεις.

"Ξέραμε ότι παίζαμε με μια δύσκολη αντίπαλο, όμως στο τέλος φανήκαμε τυχεροί και πήραμε την πρόκριση. Βέβαια σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τώρα όμως δεν είναι ώρα για πανηγύρια. Θα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μας κάτω και να αρχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, αφού στην επόμενη φάση τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα".

Μιλώντας για την εξέλιξη του αγώνα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Γιώργος Σαμαράς τόνισε:

"Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες όταν η αντίπαλος σου έχει έντεκα ποδοσφαιριστές πίσω από την σέντρα και αμύνονται, στο τέλος όμως πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Τέλος για το γκολ-πρόκριση που πέτυχε είπε:

"Πίστεψα ότι θα μπορούσα να σκοράρω στη συγκεκριμένη φάση, όμως το βασικό δεν είναι που πέτυχα εγώ το γκολ, αλλά ότι προκρίθηκε η ομάδα".

[right:27v2xn0v]sport24.gr[/right:27v2xn0v]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2009 15:01 #57971 by Frank
Ο Παπαδόπουλος δεν ήταν αρκετός



Δε θα διεκδικήσει τον είσοδο στους ομίλους η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι πρωταθλητές Κροατίας γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τη Σάλτσμπουργκ με 2-1 με το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου να μην φτάνει στους Κροάτες για τη πρόκριση

[right:1yzwmhmn]gazzetta.gr[/right:1yzwmhmn]

Δειτε το γκολ

Η φαση του γκολ (για να μην περιμενετε αδικα) ειναι στο 3:00

[youtube:1yzwmhmn]
[/youtube:1yzwmhmn]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Aug 2009 19:26 #58123 by Frank
Έδωσε απαντήσεις ο Αμανατίδης



Με τον Γιάννη Αμανατίδη να ανοίγει λογαριασμό από το πρώτο παιχνίδι, η Άιντραχτ σημείωσε μεγάλη νίκη μέσα στη Βρέμη επί της Βέρντερ με 3-2. Πέρασε από τη Νυρεμβέργη η νέα Σάλκε του Φέλιξ Μάγκατ. Ισοπαλία για τη Λεβερκούζεν.

Σπουδαία νίκη επί της Βέρντερ στη Βρέμη με 3-2 πέτυχε η Άιντραχτ στην πρεμιέρα της Bundesliga. Η ομάδα της Φρανκφούρτης είχε σε μεγάλη ημέρα τον Γιάννη Αμανατίδη ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του πριν τραυματιστεί και αποχωρήσει στην ανάπαυλα. Αντίθετα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Με νίκη ξεκίνησε και ο Φέλιξ Μάγκατ στη Σάλκε η οποία πέρασε από τη Νυρεμβέργη με 2-1 με τον Βασίλη Πλιάτσικα να μπαίνει αλλαγή στο 76'. Όσον αφορά τον Χαριστέα μπήκε στο 68' αντί του Μποάκι και βοήθησε στο γκολ της ομάδας του. Τέλος, η Λεβερκούζεν έμεινε στο 2-2 με τη Μάιντς με τον Φάνη Γκέκα να αντικαθιστά στο 86’ τον Ντερντιγιόκ.

[right:7cxb9xcq]gazzetta.gr[/right:7cxb9xcq]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification