Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

ΑΕΚ 2020-21

07 Aug 2020 17:56 #237268 by Giorgos Tsolaridis

Σε αυτό το forum topic θα συζητάμε για την ομάδα της ΑΕΚ για την σεζόν 2020-21

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2020 17:50 #239643 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΑΕΚ 2020-21
ΑΕΚ - Βόλφσμπουργκ 2-1: Ονειρική ανατροπή και πρόκριση στους ομίλους του Europa League

H AEK έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά με μία τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και buzzer beater του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 94', επικράτησε 2-1 της Βόλφσμπουργκ και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Σπουδαία πρόκριση για την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League. Οι "κιτρινόμαυροι", κόντρα στη ροή του αγώνα, έμειναν πίσω στο σκορ με τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά με μία τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησαν 2-1 της Βόλφσμπουργκ και πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Χρυσός" σκόρερ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 87' και επτά λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 65ο λεπτό, ο MVP της Ένωσης, Αντρέ Σιμόες είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τρομερό σουτ. Η ΑΕΚ είχε χάσει και πέναλτι στο 20ό λεπτό με τον Μάνταλο, αλλά δεν επηρεάστηκε, πάλεψε μέχρι τέλους και πήρε μία μεγάλη νίκη.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα μπουν το μεσημέρι της Παρασκευής (02/10, 14:00) στην κληρωτίδα στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και θα μάθουν τους αντιπάλους τους στους ομίλους του Europa League.

Δείτε εδώ τις φάσεος και τα γκολ του αγώνα:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2020 17:41 #239766 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΑΕΚ 2020-21
Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-0: Ο νόμος του Κάναντι

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΚ, η οποία αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 39ο λεπτό εξαιτίας της αποβολής του Πέτρου Μάνταλου. Ο Δημήτρης Γούτας το "χρυσό" γκολ στο 24' για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.
facebook_logoSharetwitter_logoTweet
Απότομη προσγείωση για την ΑΕΚ, τρεις ημέρες μετά την σπουδαία νίκη/πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ. Οι "κιτρινόμαυροι" γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι χάρη σε γκολ του Δημήτρη Γούτα στο 24', με τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten.


Η Ένωση αγωνίστηκε για σχεδόν 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Πέτρου Μάνταλου με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ είχε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά στημένος, είχε σε εξαιρετική βραδιά τους Ρισβάνη - Γούτα, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον Νταμίρ Κάναντι σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ένωση, δημιουργώντας μία τρομερή παράδοση. Βέβαια, αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο Περιστέρι για τον Αυστριακό, αφού είχε ηττηθεί 1-0 τον Μάρτιο του '19, ενώ το έτερο ματς είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1, τη χρονιά που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Oct 2020 01:34 - 30 Oct 2020 01:30 #240380 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΑΕΚ 2020-21
Μπράγκα - ΑΕΚ 3-0: Με κάτω τα χέρια


Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Μπράγκα εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που πλήρωσε τα λάθη της και τις χαμένες ευκαιρίες που είχε στο δεύτερο μέρος.

Την ήττα με 3-0 από τη Μπράγκα γνώρισε η ΑΕΚ εκτός έδρας με τους παίκτες του Μάσιμο Καρέρα να πληρώνουν τα λάθη που έκαναν και έφεραν τα δύο από τα τρία γκολ των γηπεδούχων αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, ιδίως στο δεύτερο μέρος όταν και απείλησε περισσότερο.


Η ΑΕΚ δεν έδειξε καλό πρόσωπο, έδειξε να φοβάται περισσότερο τον αντίπαλο της, είχε απουσίες που δεν βοήθησαν τον Ιταλό τεχνικό να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο και γνώρισε την πρώτη της ήττα εκτός έδρας στο Europa League μετά το 2011. Και μάλιστα με ένα βαρύ σκορ το οποίο ίσως παίξει το ρόλο του.


ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Εσγκάιο, Μπρούνο Βιάνα, Κάρμο, Σικέιρα, Αντρέ Κάστρο (92' Σεφτίν), Φρανσέρζιο (84' Μόουρα), Μεδέιρο (59' Αντρέ Όρτα), Ρικάρντο Όρτα (92' Νοβάις), Γκαλένο (84' Αλ Μουσράτι), Παουλίνιο.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (61' Λιβάγια, 90' Μαχαίρας), Νεντελτσεάρου, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σάκχοβ, Μάνταλο, Ανσαριφάρντ (62' Τάνκοβιτς), Ολιβέιρα

ΓΚΟΛ:
44' Γκαλένο, 78' Παουλίνιο, 88' Ρικάρντο Χόρτα

ΚΑΡΤΕΣ: 19' Μάνταλος, 34' Νεντελτσεάρου, 67' Ολιβέιρα/55' Σικέιρα, 69' Εσγκάιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούντι Μπουκέτ (Γαλλία)

ΒΟΗΘΟΙ: Γκουλιάμ Ντεπάρτ (Γαλλία), Αουρελιέν Μπερτομίου (Γαλλία)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Αμαούρι Ντελερούε (Γαλλία)

Παρακάτω οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2020 01:29 #240590 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΑΕΚ 2020-21
ΑΕΚ - Λέστερ 1-2: Αρχίζουν τα... Ζόρια
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο ΑΕΚ - Λέστερ για τη 2η αγωνιστική του Europa League


Η ΑΕΚ, παρά την καλή παρουσία στο δεύτερο μέρος, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ και παραμένει χωρίς βαθμό ύστερα από δύο αγωνιστικές στο Europa League. Tα παιχνίδια με τη Ζόρια θα κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον των "κιτρινόμαυρων".

Τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στους ομίλους του Europa League γνώρισε η ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι", παρά την καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος, ηττήθηκαν 2-1 από τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ και παραμένουν χωρίς βαθμό, με την υπόθεση-πρόκριση να δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό.


Οι "αλεπούδες", παρότι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, προηγήθηκαν 2-0 με τους Βάρντι (18') και Τσαντουρί (39') και παρά την προσπάθεια των παικτών του Καρέρα, με μπροστάρη τον Μάνταλο, στο δεύτερο μέρος, έφυγαν με το "τρίποντο" από την Ελλάδα.


Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που είχε περάσει ως αλλαγή μείωσε σε 2-1 για την Ένωση στο 48', αλλά ήταν και μοιραίος, αφού έχασε μία τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει ένα λεπτό αργότερα. Πλέον, οι δύο αναμετρήσεις με τη Ζόρια την 3η και 4η αγωνιστική, θα κρίνουν αν η ΑΕΚ θα διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

4-2-3-1, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΙΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ ΛΟΠΕΣ
Ο Μάσιμο Καρέρα, όπως και με τον ΠΑΣ, επέλεξε ως διάταξη το 4-2-3-1, το οποίο λειτούργησε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στους Ζωσιμάδες. Ωστόσο, άλλαξε τα 3/4 της άμυνας, με τους Μιχάλη Μπακάκη, Στράτο Σβάρνα και Εμάνουελ Ινσούα να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, ενώ φανέλα βασικού πήρε κι ο Μάρκο Λιβάγια, στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Η έκπληξη, βέβαια, του Ιταλού ήταν η χρησιμοποίηση του Έλντερ Λόπες σε ρόλο αριστερού χαφ-εξτρέμ, με τον Ινσούα από πίσω του. Ένα δίδυμο που ο Καρέρα δοκίμασε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΣ, προφανώς έχοντας στο μυαλό του και το παιχνίδι με τη Λέστερ. Από εκεί και πέρα, απαράλλακτη έμεινε η τριάδα στο κέντρο με τους Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλο που έκαναν τη διαφορά στους Ζωσιμάδες, να επιλέγονται από τον Ιταλό.

Στον αντίποδα, ο Μπρένταν Ρότζερς επανέφερε στην ενδεκάδα τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή με την Άρσεναλ κι έδωσε μία ιστορική νίκη στην ομάδα του, ενώ οι Τσαντουρί και Όλμπραϊτον προτιμήθηκαν αντί των Μεντί και Πράετ στη μεσαία γραμμή και την επίθεση αντίστοιχα.

ΜΙΛΗΣΕ Η ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΝΤΙ
Η Λέστερ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε να επιβάλλει το ρυθμό της, αλλά η ΑΕΚ ισορρόπησε άμεσα το παιχνίδι και πήρε το έλεγχο του παιχνιδιού. Το δίδυμο Ινσούα - Λόπες δούλεψε καλά, δημιουργώντας αρκετά ρήγματα απ' τα αριστερά. Ωστόσο, πέρα από ένα σουτ του Μάνταλου στο 11ο λεπτό, η Ένωση δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Κάσπερ Σμάιχελ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έριξαν... προειδοποιητική βολή στο 15' με τον Τζέιμς Μάντισον, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω απ' το δεξί δοκάρι του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Τελικά, τρία λεπτά αργότερα, μίλησε η κλάση του Βάρντι. Ο Άγγλος στράικερ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και ανατράπηκε από τον Τσιντώτα, με τον Αυστριακό Λέχλερ να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και παρά την προσπάθεια του γκολκίπερ της ΑΕΚ (που βρήκε την μπάλα), διαμόρφωσε το 1-0. Οι "αλεπούδες" θέλησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, με τον Βάρντι να γίνεται δημιουργός από εκτελεστής, αλλά τον Τζενγκίζ Ουντέρ να μην νικάει στο τετ α τετ τον Τσιντώτα που αρνήθηκε το γκολ με εξαιρετική επέμβαση.


ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΛΙΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ
Η ευκαιρία του Τούρκου "αφύπνισε" τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι ανέβαλαν εκ νέου τα ηνία και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Λιβάγια για να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 27' ο Σμάιχελ με μία εξαιρετική απόκρουση είπε "όχι" στην καρφωτή κεφαλιά του Κροάτη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο επιθετικός της ΑΕΚ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα απ' το δεξί δοκάρι του Δανού γκολκίπερ, από πλεονεκτική θέση.

Η Ένωση δεν κινδύνεψε ουσιαστικά από τους αντιπάλους της, αλλά γι' ακόμα μία φορά "πλήρωσε" τα αμυντικά λάθη. Συγκεκριμένα, στο 39ο λεπτό, ο Μπακάκης άφησε αμαρκάριστο τον Τσανουρί, ύστερα από εκτέλεσε κόρνερ, κι ο μέσος της Λέστερ δεν λάθεψε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα για το 0-2.


ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Καρέρα προχώρησε σε δύο διορθωτικές κινήσεις, με τους Τάνκοβιτς - Ολιβέιρα να περνούν στη θέση των Λιβάγια - Ανσαριφάρντ. Η δικαίωση για τον Ιταλό δεν άργησε να έρθει, αφού τρία λεπτά αργότερα, ο Μάνταλος βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Τάνκοβιτς, ο οποίος βγήκε την πλάτη της άμυνας και με όμορφο αριστερό σουτ νίκησε τον Σμάιχελ, μειώνοντας σε 2-1.


Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν ξανά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, αλλά αυτή τη φορά ο Σουηδός αστόχησε από πλεονεκτική θέση και "σπατάλησε" την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2.


Το γκολ και η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ, "ξύπνησαν" τη Λέστερ, η οποία ανέβασε την απόδοσή της και έψαξε ένα τρίτο γκολ για να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Ωστόσο, ο Τσιντώτας δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε, ενώ και το δοκάρι ήταν στο... πλευρό της ελληνικής ομάδας, στο σουτ του Ουντέρ στο 64ο λεπτό.

Μετά το 70', ελέω και των πολλών αλλαγών, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τη Λέστερ να βγαίνει ωφελημένη και να διαχειρίζεται το υπέρ της προβάδισμα. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να απειλήσει, πέρα από ένα μακρινό σουτ του Λόπες, την εστία του Σμάιχελ.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (86' Βασιλαντωνόπουλος), Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Ινσούα (86' Μαχαίρας), Σάκχοφ (86' Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λόπες, Λιβάγια (46' Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (46' Ολιβέιρα).

ΛΕΣΤΕΡ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Φοφανά, Μόργκαν, Φουχς (46' Τόμας), Τζάστιν, Τζενγκίζ Ουντέρ (66' Πράετ), Τίλεμανς, Τσαντουρί (66' Μεντί), Όλμπραϊτον, Μάντισον (74' Μπαρνς), Βάρντι (70' Ιχεανάτσο).

ΓΚΟΛ: 48' Τάνκοβιτς / 18' πεν. Βάρντι, 39' Τσάντουρι

ΚΑΡΤΕΣ: 21' Μάνταλος, 59' Κρίστισιτς, 73' Ινσούα / 78' Tόμας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χάραλντ Λέχλερ (Αυστρία)

ΒΟΗΘΟΙ: Αντρέας Χάιντενραϊχ (Αυστρία) Μαξιμίλιαν Κόλμπιρτς (Αυστρία)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Γιούλιαν Βάινμπεργκερ (Αυστρία)



Παρακάτω θα δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2020 21:52 #240707 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΑΕΚ 2020-21
ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-1: Ανατροπή με γκολάρα Σάκχοφ
Ο Σάκχοφ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΟΦΗ


Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον ελλιπή ΟΦΗ, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-1) χάρη σε υπέροχο γκολ του Γεβγέν Σάκχοφ στο 74'. Παρθενικό γκολ για Νεντελτσεάρου.

ΗΑΕΚ δεν παρουσίασε καλή εικόνα κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Super Legue Interwetten. Οι "κιτρινόμαυροι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 6ο λεπτό, αλλά με τέρματα των Νεντελτσεάρου (32') και Σάκχοφ (74') έκαναν την ανατροπή και πήραν ένα σημαντικό "τρίποντο".

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, παρά τις πολλές απουσίες, στάθηκε εξαιρετικά, αλλά "πλήρωσε" τα αμυντικά κενά και την έλλειψη εμπειρίας σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Φάμπιο Στάρτζεον είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά παρά τη μεγάλη προσπάθεια, δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2020 10:51 #240927 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΑΕΚ 2020-21
Ζόρια - ΑΕΚ 1-4: Τα highlights της εμφατικής νίκης της Ένωσης

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ζόρια στην Ουκρανία, που βρήκε την Ένωση να επικρατεί 4-1 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Μάρκο Λιβάγια, η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 της Ζόρια στην Ουκρανία και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στον όμιλο της στο Europa League, μένοντας παράλληλα ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης.


Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2020 12:42 #241469 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΑΕΚ 2020-21
ΑΕΚ - ΑΕΛ 4-1: "Κιτρινόμαυρη" Ταξιαρχία με τεσσάρα και γκολάρες

Η ΑΕΛ έκανε το... λάθος να ισοφαρίσει σε 1-1, με την ΑΕΚ να πετυχαίνει τρία γκολ στη συνέχεια με ισάριθμες ασίστ του Πέτρου Μάνταλου και να επικρατεί 4-1 για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 4-1 της ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, προηγήθηκαν στο σκορ στο 55' με το παρθενικό γκολ του Θεοδόση Μαχαίρα και παρά την ισοφάριση (1-1) των "βυσσινί" με υπέροχο σουτ του Σπαρβ, έβγαλαν αντίδραση και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα, με τον Πέτρο Μάνταλο να δίνει 3(!) ασίστ στους συμπαίκτες του.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έφτασε τους 16 βαθμούς και είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ύστερα από επτά αγώνες και εννιά αγωνιστικές, ενώ η ΑΕΛ παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις πέντε βαθμούς.

Παρακάτω οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:


Κατοχή μπάλας
63,626-36,374

Διεκδικήσεις μπάλας
78-78

Κερδισμένες διεκδικήσεις (%)
39,744-60,256

Εναέριες διεκδικήσεις
21-21

Κερδισμένες εναέριες διεκδικήσεις
33,333-66,667

Πετυχημένες ντρίμπλες
3-3

Κερδισμένα φάουλ
14-11

Οφσάιντ
0-3

Κόρνερ
11-2

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Nov 2020 11:50 #241631 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΑΕΚ 2020-21
ΑΕΚ - Ζόρια 0-3: Ουκρανικό κάζο

Η ΑΕΚ γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-0 από τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του Europa League, αγωνιζόμενη για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και πλέον χρειάζεται ένα... θαύμα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Το όνειρο έγινε... εφιάλτης για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στο ΟΑΚΑ από τη Ζόρια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι "κιτρινόμαυροι", που αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Γεβγέν Σάκχοφ στο 49', κατέρρευσαν στο δεύτερο μέρος, δέχθηκαν τρία γκολ και απώλεσαν την ευκαιρία να παραμείνουν δυνατά στη μάχη της πρόκρισης, καθώς την ίδια στιγμή η Μπράγκα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Λέστερ εντός έδρας.

Πλέον, η Ένωση χρειάζεται δύο νίκες στα εναπομείναντα ισάριθμα παιχνίδια και την ίδια ώρα η Μπράγκα να μην νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Ζόρια στην Πορτογαλία. Όπως είναι εμφανές, η υπόθεση πρόκριση φαντάζει κάτι παραπάνω από δύσκολη.



ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Αθανασιάδης, Σβάρνας (82' Βασιλαντωνόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μπακάκης (65' Γαλανόπουλος), Ινσούα, Σάκχοβ, Κρίστισιτς, Σιμόες (87' Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (66' Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.

ΖΟΡΙΑ (Bίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Φαβόροβ, Βέρνιντουμπ, Αμπού Χάνα, Τσίγκανικς, Ιβανισένια, Κοτσέργκιν (82' Λούνοβ), Γιούρτσενκο (87' Πέροβιτς), Καμπάεβ (87' Γκριν), Γκρόμοβ (87' Σαγιάντ), Γκλάντκι (63' Ναζαρίνα)

ΓΚΟΛ: 61' Γκρόμοβ ,75' Καμπάεβ, 86' πεν. Γιουρτσένκο

ΚΑΡΤΕΣ: 43', 49' Σάκχοφ, 49' Τάνκοβιτς, 55' Σιμόες, 70' Σβάρνας / 49' Βέρνιντουμπ

[/b]ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ[/b]: Αλίγαρ Αγκάγεφ (Αζερμπαϊτζάν)

ΒΟΗΘΟΙ: Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ (Αζερμπαϊτζάν), Ακίφ Αμιράλι (Αζερμπαϊτζάν)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Ορκάν Μαμάντοφ (Αζερμπαϊτζάν)

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2020 09:10 #241728 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic ΑΕΚ 2020-21
Αστέρας - ΑΕΚ 1-2: Αστεράτη στην Τρίπολη

Η ΑΕΚ άφησε πίσω τη βαριά ήττα από τη Ζόρια, παρουσιάστηκε βελτιωμένη κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη και πήρε τη νίκη με 2-1 για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η Ένωση ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρότι ισοφαρίστηκε στη μοναδική καλή στιγμή του Αστέρα στο πρώτο μέρος, κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα.


Ο Μάρκο Λιβάγια άνοιξε το σκορ στο 13' για τον Δικέφαλο, ο Χερόνιμο Μπαράλες ισοφάρισε σε 1-1 με όμορφη κεφαλιά στο 44ο λεπτό, αλλά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με εξαιρετικό σουτ στο 58' έκρινε τον αγώνα. Η Ένωση βρίσκεται πλέον στην 3η θέση, έχοντας για συγκάτοικο τον Άρη, στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο -2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Δείτε τα highlights του αγώνα


Κατοχή μπάλας
44,01-55,99
Διεκδικήσεις μπάλας
96-96
Κερδισμένες διεκδικήσεις (%)
47,917-52,083
Εναέριες διεκδικήσεις
27-27
Κερδισμένες εναέριες διεκδικήσεις
59,25-40,741
Πετυχημένες ντρίμπλες
9-4
Κερδισμένα φάουλ
14-21
Οφσάιντ
1-2
Κόρνερ
2-3

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification