Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Stargate: Timekeepers

13 May 2022 19:24 - 14 May 2022 06:34 #264217 by Φώτης Παπασμύρης


Η εταιρεία Slitherine publisher του εν λόγω video game, παρουσίασε μισή ώρα gameplay του επερχόμενου real-time strategy game Stargate: Timekeepers, ενώ επιβεβαίωσε τα σχέδια για την κυκλοφορία μιας beta για να συμπέσει με την 25η επέτειο της πολυαγαπημένης τηλεοπτικής σειράς Stargate SG1 τον Ιούλιο.

Το βίντεο, παρουσιάζει το ντεμπούτο της αποστολής In Plain Site, στην οποία η ομάδα Stargate, συμπεριλαμβανομένου του ελεύθερου σκοπευτή Max Bolton και του τεχνικού αξιωματικού Sam Watson, προσπαθούν να σταματήσουν ένα τελετουργικό θυσίας μέσα στο χωριό Jaffa μεταμφιεσμένοι σε εχθρούς.
[justify]

Πώς σας φαίνεται αυτή η καινούργια κυκλοφορία; Εμείς πάντως περιμένουμε ανυπόμονα.[/justify]
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 May 2022 04:10 #264255 by Nikos Georgopoulos
Stargate: Timekeepers gameplay video
Δείτε το Strategy που έχει επηρεαστεί από το Commandos.

Η εταιρεία Slitherine, publisher του Stargate: Timekeepers, παρουσίασε μισή ώρα gameplay του επερχόμενου Real-Time Strategy , ενώ επιβεβαίωσε τα σχέδια για την κυκλοφορία μιας beta για να συμπέσει με την 25η επέτειο της πολυαγαπημένης τηλεοπτικής σειράς Stargate SG1 τον Ιούλιο.

Το βίντεο, παρουσιάζει το ντεμπούτο της αποστολής In Plain Site, στην οποία η ομάδα Stargate, συμπεριλαμβανομένου του sniper Max Bolton και του αξιωματικού του Sam Watson, προσπαθούν να σταματήσουν ένα τελετουργικό θυσίας μέσα στο χωριό Jaffa μεταμφιεσμένοι σε εχθρούς.Το Stealth Stargate: Timekeepers, που αναπτύχθηκε από την Creative Forge Games (Hard West, Phantom Doctrine), φαίνεται να έχει έντονες επιρροές από τη σειρά Commandos. Το campaign ξεκινά από το τέλος της έβδομης σεζόν της κύριας πλοκής του Stargate SG-1 με μια πρωτότυπη ιστορία που ξεκινά κατά τη διάρκεια του Battle of Antarctica. Περιέχει πάνω από 14 αποστολές, καθεμία από τις οποίες διαρκεί περίπου μία ώρα, και περιστρέφεται γύρω από την αποκάλυψη ενός timeloop μυστηρίου και την καταπολέμηση της απειλής Goa'uld.

Η Slitherine είπε επίσης ότι "θα ήταν υπέροχο" να κυκλοφορήσει η beta τον Ιούλιο, αλλά αυτός είναι ένας στόχος μόνο σε αυτό το στάδιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification