Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo Switch OLED: Γενική συζήτηση

10 Mar 2021 09:59 - 13 Jul 2022 11:34 #247518 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη για Nintendo Switch με 4K ανάλυση

Αναμένεται να αποκαλυφθεί φέτος.Η Nintendo φημολογείται ότι ετοιμάζει ένα Nintendo Switch με μεγαλύτερη OLED οθόνη -από την Samsung- και 4K ανάλυση.
Σύμφωνα με το Bloomberg , η κονσόλα θα αποκαλυφθεί φέτος και θα προσφέρει 4K ανάλυση μόνο όταν συνδέεται με την τηλεόραση. Η Samsung αναμένεται να ξεκινήσει παραγωγή της νέας οθόνης 7 ιντσών το νωρίτερο τον Ιούνιο. Η οθόνη OLED θα παρέχει ανάλυση 720p.Το μόνο που μένει για την Nintendo είναι να δει τις αντιδράσεις του κόσμου και το πόσο καλά μπορεί να πουλήσει μια τέτοια κονσόλα, έναντι των PS5 και Xbox Series X. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 14:16 - 24 Mar 2021 14:16 #248319 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη για Nintendo Switch με 4K ανάλυση
To Switch Pro θα υποστηρίζει Nvidia DLSS, θα έχει ταχύτερη CPU και περισσότερη μνήμη.

Σύμφωνα με νέα αναφορά του Bloomberg το επερχόμενο μοντέλο του Switch ενδέχεται να ονομάζεται Switch Pro και θα κάνει χρήση των τελευταίων τεχνολογιών της Nvidia.Η τεχνολογία DLSS της Nvidia παίρνει μία εικόνα χαμηλής ανάλυσης και την επιστρέφει σε πολύ μεγαλύτερη ανάλυση, μέσω του machine learning. Πρόκειται για μία λειτουργία η οποία χαμήλωσε δραστικά τις τεχνικές απαιτήσεις των video games στα PC με κάρτες γραφικών Nvidia και το περιορισμένο hardware του Switch φαίνεται ως το καταλληλότερο έδαφος για να μπει σε εφαρμογή.

Η συγκεκριμένη λειτουργία βέβαια θα αρχίσει να φαίνεται στα games που θα κυκλοφορήσουν μετά την κυκλοφορία του Switch Pro, καθώς τα ήδη υπάρχοντα games θα πρέπει να τροποποιηθούν ώστε να κάνουν χρήση του DlSS.Το Bloomberg δήλωσε επίσης ότι το νέο Nvidia chip θα έχει ταχύτερη CPU και περισσότερη μνήμη, χωρίς να δοθούν περεταίρω λεπτομέρειες. Με τις νέες τεχνολογίες που θα φέρει το Switch Pro οι αναλυτές της βιομηχανίας υπολογίζουν ότι θα είναι πιο ακριβό από το κλασικό Switch, με μερικούς να κάνουν λόγο για 350 δολάρια ενώ άλλοι αναφέρουν ότι θα ξεπεράσει τα 400 δολάρια.

Οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το νέο μοντέλο Switch, είναι ότι θα έχει μεγαλύτερη OLED οθόνη στα 720p. Η λειτουργία 4Κ θα είναι διαθέσιμη όταν θα παίζετε Switch στην οθόνη της τηλεόρασης.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 12:15 #251712 by Giorgos Tsolaridis
Nintendo Switch Pro: Φήμη για περίοδο κυκλοφορίας Αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

 Η Nintendo ετοιμάζει μία κονσόλα Nintendo Switch με 4K ανάλυση και  σύμφωνα με το Bloomberg , η κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

 Το Αμερικάνικο site έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η τιμή της κονσόλας θα ξεπερνάει τα 300 ευρώ. Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κονσόλα μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και πριν από την έκθεση E3 (η οποία θα διεξαχθεί ψηφιακά 12-15 Ιουνίου), ώστε οι  developers  να παρουσιάσουν τα games τους το συγκεκριμένο τετραήμερο.

 Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι η κονσόλα θα έχει οθόνη 720p rigid OLED 7 ιντσών, δηλαδή μεγαλύτερη και καλύτερης ποιότητας από την προηγούμενη. Το αρχικό Switch είχε οθόνη LCD 6.2 ιντσών.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 21:14 #251782 by Giorgos Tsolaridis
Φήμες για Nintendo Switch Pro με 4K ανάλυση  Βρέθηκε καταχώρηση στο Amazon.


 Ένας χρήστης του Amazon Μεξικού, ανακάλυψε μία  καταχώρηση του Nintendo Switch Pro . Βέβαια όπως θα δείτε και από τα σχόλια, επειδή δεν υπάρχει κάποιο link, υπάρχει και μεγάλη αμφισβήτηση για την ορθότητα της καταχώρησης.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jul 2021 17:06 #253430 by Μάνος Γρυπάρης
Η Nintendo ανακοίνωσε το νέο Nintendo Switch OLED.

Η νέα κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρείας έρχεται στις 8 Οκτωβρίου, στην τιμή των 350 δολαρίων. Θα διαθέτει enhanced audio και την δυνατότητα να κάνετε dock για HD υποστήριξη, ενώ θα έχει και ενσύρματη θύρα LAN


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2021 11:36 #253670 by Lefteris Pavlou
Έβαλε ένα...χαρτάκι!Ο YouTuber Victorstk ισχυρίζεται ότι κατάφερε να φτιάξει μόνιμα το πρόβλημα με το stick drift στα Joy-Con του Nintendo Switch.Τα gamepads τα τελευταία χρόνια υποφέρουν από το πρόβλημα του stick-drift, ενώ ορισμένοι gamers έχουν καταφύγει και σε μηνύσεις για το θέμα αυτό. Ο παρακάτω YouTuber πάντως αναλύει πως προκύπτει το πρόβλημα με το drift και πως θα το λύσετε.Στο 06:30 θα εκπλαγείτε με το πως έλυσε το πρόβλημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jul 2021 16:53 #253867 by Κώστας Δαλακλίδης
Μπορείτε να ρωτήσετε κάτι τον πρώην επικεφαλής την Nintendo of America με 75 δολάρια.

Αν θέλετε να κάνετε μια ερώτηση στο πρώην αφεντικό της Nintendo of America, Reggie Fils-Aimé, μπορείτε να το κάνετε, καταβάλλοντας το ποσό των 75 δολαρίων. Η συνάντηση με τον θρύλο της βιομηχανίας των games θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom και θα λειτουργήσει ως έρανος.

Το event πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου. Mε μια δωρεά 50 δολαρίων σας επιτρέπει να το παρακολουθήσετε, ενώ μια συνεισφορά 75 δολαρίων σας εγγυάται την ευκαιρία να θέσετε στον Reggie μια ερώτηση της δικής σας επιλογής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, με μόνο 100 διαθέσιμες για την εκδήλωση, πιθανώς λόγω των περιορισμών της πλατφόρμας του Zoom. Μπορείτε να κάνετε δωρεές εδώ για να κλείσετε μια θέση για το event.

O Reggie έχει συνεργαστεί με το New York Videogame Critics Circle (NYVGCC) στο παρελθόν, έχοντας φιλοξενήσει το podcast Talking Games με τo Reggie και τον Harold. Και αυτό πρόκειται για έρανο και μη κερδοσκοπικό έργο με την παρουσία του ιδρυτή του NYVGCC, Harold Goldberg. Το podcast παρουσίασε πολλούς αξιότιμους καλεσμένους από τη βιομηχανία του gaming και ολοκληρώθηκε πέρυσι μετρώντας συνολικά επτά επεισόδια.

Από τότε που έφυγε από τη Nintendo of America, ο Reggie υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο του GameStop, αν και αποχώρησε από αυτόν τον ρόλο νωρίτερα φέτος. Ωστόσο, διατήρησε τη συμμετοχή του στη βιομηχανία, συνεχίζοντας να σχολιάζει θέματα όπως η εκπροσώπηση και η ποικιλομορφία στο παιχνίδι.

Εσείς θα κάνετε κάποια ερώτηση;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Aug 2021 15:56 #254107 by Stathis Moose Stathopoulos

Αποκαλύφθηκε, μαζί με τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Nintendo ανακοίνωσε το νέο Nintendo Switch OLED.



Η νέα κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρείας έρχεται στις 8 Οκτωβρίου, στην τιμή των 350 δολαρίων. Θα διαθέτει enhanced audio και την δυνατότητα να κάνετε dock για υποστήριξη 1080p, ενώ έχει και θύρα ethernet για ενσύματη σύνδεση.

Εμφανισιακά το Switch OLED μοιάζει αρκετά με το αρχικό Nintendo Switch. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η οθόνη του, καθώς πλέον είναι OLED, κάτι που σημαίνει πολύ καλύτερη εμφάνιση και ανταπόκριση. Η κονσόλα έχει 64GB αποθηκευτικό χώρο, καλύτερο audio, νέο dock design και επιτέλους θύρα Ethernet για να παίζετε online, χωρίς να έχετε...τις κλασικές Wi-Fi αποσυνδέσεις του Switch.

Δυστυχώς, το Switch OLED δεν έχει 4K ανάλυση, ακόμα κι όταν βρίσκεται στη βάση του. Η οθόνη έχει ανάλυση 720p και στη βάση θα έχετε 1080p. Επίσης, δεν υπάρχει καλύτερη RAM, CPU ή κάρτα γραφικών από το αρχικό μοντέλο. Η αρχική φήμη ανέφερε ένα Switch Pro με 4K ανάλυση. Άραγε η Nintendo δεν σκοπεύει ποτέ να βγάλει κάτι τέτοιο; Για να δούμε. Προς το παρόν πάντως, δεδομένων των ίδιων specs, οι κάτοχοί του μάλλον δεν θα μπορούν να τρέξουν στην κονσόλα τους τα περισσότερα games ένατης γενιάς που τρέχουν σε PS5 και Xbox Series X.

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, το Switch OLED θα έχει τα ίδια ακριβώς JoyCon με το αρχικό Switch.

Κάνε προπαραγγελία το Switch OLED στη λευκή έκδοση ή την κλασική έκδοση από το GWShop στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2021 19:39 #254162 by Ερμής Δερβίσης
Η Nintendo ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία παρασκευής γλυκισμάτων, Edible Arrangements
Με σκοπό την δημιουργία δώρων με θέμα το Mario Kart.

Η Nintendo ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία παρασκευής γλυκισμάτων, Edible Arrangements, με σκοπό την δημιουργία καλαθιών με θέμα το Mario Kart.

Τα διάφορα πακέτα έχουν αρκετή ποικιλία όπως το Rainbow Road, το οποίο θα έχει για παράδειγμα φέτες ανανά σε σχήμα νομισμάτων ή αστεριών. Το Cookie & Fruit Power Up Birthday Bundle θα αποτελεί δώρο γενεθλίων και θα περιέχει φρούτα βουτηγμένα σε ζαχαρένια υλικά, αστέρια από ανανά, μπισκοτένια sandwiches και ένα μπαλόνι Mario. Το Flower Cup Fruitflowers bundle θα αποτελεί ρομαντικό δώρο και θα περιέχει φρούτα τα οποία θα έχουν διάφορα σχήματα από τη σειρά Mario και θα είναι βουτηγμένα στη σοκολάτα, καθώς επίσης και ένα μπουκέτα από φρούτα-λουλούδια.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2021 21:45 #254195 by Ερμής Δερβίσης

Επιτραπέζιο The Game of Life: Super Mario Edition
Οι κανόνες είναι αρκετά διαφορετικοί από του κανονικού.


Η Nintendo ανακοίνωσε το επιτραπέζιο The Game of Life: Super Mario Edition.

Θα μπορείτε να παίξετε από δύο ως τέσσερις παίκτες και θα ταξιδέψετε στο Mushroom Kingdom ως Mario, Luigi, Peach και Joshi.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει το ίδιο wheel spin mechanic με το κανονικό The Game of Life. Οι κανόνες όμως είναι διαφορετικοί και αντί να βρείτε δουλειά, να παντρευτείτε και να κάνετε παιδιά, θα πρέπει να μαζέψετε αρκετά αστέρια και να αντιμετωπίσετε τον Bowser ως το τελευταίο boss. Οι παίκτες θα ανταγωνίζονται σε διάφορα mini games όπως Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί για να κερδίζουν νομίσματα για να μπορέσουν να αγοράσουν τα αστέρια. Με τα αστέρια έχουν ένα ακόμη spin όταν αντιμετωπίζουν τον Bowser. Οι παίκτες θα πρέπει να μαζέψουν συνολικά 12 πόντους για να τον νικήσουν.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.