Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Συλλεκτικά Nintendo Switch: Γενική συζήτηση

17 Sep 2018 18:27 - 17 Sep 2018 18:30 #218906 by Μάνος Γρυπάρης


Η The Pokémon Company έχει ήδη ανακοινώσει διάφορα bundles με το Pokémon: Let’s Go! που περιλαμβάνουν το νέο Poké Ball Plus. Ωστόσο, αυτή τη φορά ανακοίνωσε ένα Nintendo Switch με το skin της Eevee, το Pokémon: Let’s Go! και το αξεσουάρ Poké Ball Plus.

Το πακέτο κοστίζει 400 ευρώ και θα περιέχει dock για το Nintendo Switch με Eevee και Pikachu στο μπροστινό μέρος και μία κονσόλα Switch με κίτρινα Joy-Con στα χρώματα των δύο Pokemon. Θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 400 ευρώ. Την ίδια ημέρα κυκλοφορούν και τα Pokémon: Let’s Go, Eevee! και Pokémon: Let’s Go, Pikachu.



Όντας η πρώτη έκδοση της κονσόλας από την Nintendo δεν θα διατίθεται ξεχωριστά, αλλά την ίδια μέρα κυκλοφορίας της θα υπάρξουν επίσης οι εκδόσεις Pokemon: let’s go Pikachu και Let’s go Eve για αυτούς που προτιμούν κάποια.

Το The Pokémon: Let’s Go! Switch αποτελεί την πρώτη ειδική έκδοση κονσόλας από την Nintendo από την ημέρα λανσαρίσματός της.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Oct 2018 19:30 #219506 by Giorgos Tsolaridis
Συλλεκτικό Diablo 3 Nintendo Switch
Με skin στα χρώματα του παιχνιδιού.

Η Nintendo και η Blizzard συνεργάστηκαν ανακοινώνοντας ένα συλλεκτικό Nintendo Switch στα χρώματα του Diablo 3.



Το Diablo III: Eternal Collection θα κυκλοφορήσει στο Switch τον Νοέμβριο και παρότι το κοινό της Nintendo δεν συνηθίζει να παίζει games που ανήκουν στη λογική των PC, η παρακάτω συλλεκτική κονσόλα φιλοδοξεί να "πιάσει" το κοινό του Diablo.

Το Diablo Nintendo Switch Bundle θα έχει τα χρώματα του παιχνιδιού στο Dock και την κονσόλα, μια θήκη μεταφοράς Diablo III και ένα αντίτυπο του Diablo III: Eternal Collection, ενώ η τιμή του θα ανέρχεται στα 360 ευρώ.

Πάντως, το τρέιλερ που ανέβηκε στο κανάλι της Blizzard έχει εισπράξει άφθονα dislikes για την κίνηση αυτή των δύο εταιρειών.



Η συλλεκτική αυτή κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το παιχνίδι στις 2 Νοεμβρίου. Επίσης, η έκδοση του Diablo III για το Switch θα έχει και ένα αποκλειστικό Zelda-themed crossover περιεχόμενο. Θα μπορείτε να πάρετε το Cucco pet, ένα πορτραίτο του Triforce και φτερά εμπνευσμένα από το Majora's Mask του Zelda. Επίσης, θα μπορείτε μέσω transmog να κάνετε customize τον εξοπλισμό σας και να μοιάζετε με τον Ganonforf.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification