Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Meet Your Maker

04 Aug 2022 17:54 #265905 by Θεόδωρος Παπαδημητρίου


Η Behaviour Interactive, εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το Dead by Daylight, αποκάλυψε ένα νέο FPS, το οποίο θα έχει στοιχεία building και raiding με τον τίτλο Meet Your Maker.Θα σας βάζει να χτίζετε και να κάνετε raids σε ερημικά περιβάλλοντα του μέλλοντος. Με τον πλανήτη να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, οι ηγέτες αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα τεχνητό πλάσμα που ονομάζεται Chimera, το οποίο θα σώσει την ανθρωπότητα. Μα για να πετύχει τον σκοπό του θα πρέπει να εξελιχθεί και για να γίνει αυτό χρειάζεται αγνό γενετικό υλικό κάτι που θα πρέπει να παρέχετε εσείς. Με την χρήση ψηφιακών building blocks θα μπορείτε να χτίσετε τις δικές σας βάσεις και να τις εξοπλίσετε με παγίδες αλλά και φύλακες που θα ελέγχονται από ένα απλό σύστημα AI.Με αυτές τις βάσεις θα πρέπει να προστατεύσετε το γενετικό υλικό, το οποίο ονομάζεται GenMat αλλά την ίδια στιγμή θα χρειαστεί να κλέψετε το γενετικό υλικό που προστατεύουν οι υπόλοιποι παίκτες. Το building και τα raids μπορούν να γίνουν είτε solo είτε σε ομάδες των δύο. Τα raids δεν γίνονται σε πραγματικό χρόνο μα το σύστημα που παρακολουθεί την δραστηριότητα θα σας προειδοποιεί όταν η βάση σας βρίσκεται υπό επίθεση ώστε να μπορείτε να δράσετε κατάλληλα.
ίδια στιγμή που κλέβετε το γενετικό υλικό για να αναβαθμίσετε το δικό σας Chimera, όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς ένα raid θα λαμβάνετε πόρους και αναβαθμίσεις δίνοντας σας περισσότερες δυνατότητες να δημιουργείτε ισχυρές βάσεις. Ο creative director Ash Pannell δήλωσε: “Το Meet Your Maker αναπτύχθηκε με βάση το UGC (user-generated-content) και δημιουργεί ισχυρές κοινωνικές σχέσεις, είτε παίζετε μόνοι σας είτε με άλλους. Σαν builder, μοιραστείτε το Outpost σας και παρακολουθήστε άλλους να προσπαθούν να το ρίξουν μέσω του replay συστήματος μας. Είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπετε τους άλλους να πεθαίνουν. Θα λαμβάνετε rewards και θα μάθετε να ενισχύετε το δημιούργημα σας. Σαν raider θα προσπαθείτε, θα πεθαίνετε, θα ξαναπροσπαθείτε και στο τέλος θα μάθετε πως να πάρετε το γενετικό υλικό και να βγείτε νικητής. Και στις δύο περιπτώσεις είναι διασκεδαστικό και πάντα ωραίο να το παρακολουθείς.”Το Meet Your Maker αναμένεται να κυκλοφορήσει στο 2023 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One. Το playtest, ωστόσο, θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου. Κάντε κλικ εδώ για να συμμετέχετε κι εσείς στo playtest .
Άντε να δούμε τι λέει το FPS της Behaviour. Θα επεκταθούν όμορφα στην αγορά των FPS ή θα πρέπει να μείνουν στα γνώριμα, γεμάτα τρόμο, χωράφια του Dead by Daylight; Αναμείναμε μέχρι τις 23 Αυγούστου για να δούμε.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2022 21:20 #265917 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Meet Your Maker
Meet Your Maker
Νέο FPS από την εταιρεία ανάπτυξης του Dead by Daylight.

Η Behaviour Interactive, εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το Dead by Daylight, αποκάλυψε ένα νέο FPS, το οποίο θα έχει στοιχεία building και raiding με τον τίτλο Meet Your Maker.

Θα σας βάζει να χτίζετε και να κάνετε raids σε ερημικά περιβάλλοντα του μέλλοντος. Με τον πλανήτη να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, οι ηγέτες αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα τεχνητό πλάσμα που ονομάζεται Chimera, το οποίο θα σώσει την ανθρωπότητα. Μα για να πετύχει τον σκοπό του θα πρέπει να εξελιχθεί και για να γίνει αυτό χρειάζεται αγνό γενετικό υλικό κάτι που θα πρέπει να παρέχετε εσείς. Με την χρήση ψηφιακών building blocks θα μπορείτε να χτίσετε τις δικές σας βάσεις και να τις εξοπλίσετε με παγίδες αλλά και φύλακες που θα ελέγχονται από ένα απλό σύστημα AI.

Με αυτές τις βάσεις θα πρέπει να προστατεύσετε το γενετικό υλικό, το οποίο ονομάζεται GenMat αλλά την ίδια στιγμή θα χρειαστεί να κλέψετε το γενετικό υλικό που προστατεύουν οι υπόλοιποι παίκτες. Το building και τα raids μπορούν να γίνουν είτε solo είτε σε ομάδες των δύο. Τα raids δεν γίνονται σε πραγματικό χρόνο μα το σύστημα που παρακολουθεί την δραστηριότητα θα σας προειδοποιεί όταν η βάση σας βρίσκεται υπό επίθεση ώστε να μπορείτε να δράσετε κατάλληλα.Την ίδια στιγμή που κλέβετε το γενετικό υλικό για να αναβαθμίσετε το δικό σας Chimera, όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς ένα raid θα λαμβάνετε πόρους και αναβαθμίσεις δίνοντας σας περισσότερες δυνατότητες να δημιουργείτε ισχυρές βάσεις. Ο creative director Ash Pannell δήλωσε: “Το Meet Your Maker αναπτύχθηκε με βάση το UGC (user-generated- content ) και δημιουργεί ισχυρές κοινωνικές σχέσεις, είτε παίζετε μόνοι σας είτε με άλλους. Σαν builder, μοιραστείτε το Outpost σας και παρακολουθήστε άλλους να προσπαθούν να το ρίξουν μέσω του replay συστήματος μας. Είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπετε τους άλλους να πεθαίνουν. Θα λαμβάνετε rewards και θα μάθετε να ενισχύετε το δημιούργημα σας. Σαν raider θα προσπαθείτε, θα πεθαίνετε, θα ξαναπροσπαθείτε και στο τέλος θα μάθετε πως να πάρετε το γενετικό υλικό και να βγείτε νικητής. Και στις δύο περιπτώσεις είναι διασκεδαστικό και πάντα ωραίο να το παρακολουθείς.”

Το Meet Your Maker αναμένεται να κυκλοφορήσει στο 2023. Το playtest, ωστόσο, θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου.

Κάντε κλικ εδώ για να συμμετέχετε κι εσείς στo playtest .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification