Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

14 Sep 2021 18:42 - 18 Aug 2022 00:14 #255467 by Κώστας Δαλακλίδης
Το Call of Duty του 2022 θα είναι Sequel του Modern Warfare



Οι fans του Call of Duty ετοιμάζονται για το λανσάρισμα του Call of Duty: Vanguard και του νέου χάρτη στο Warzone, αλλά τι έρχεται στη συνέχεια; Ο Tom Henderson αναφέρει ότι το Call of Duty του 2022 έχει την κωδική ονομασία Project Cortez και θα είναι συνέχεια του Modern Warfare του 2019. Όπως και με εκείνο το παιχνίδι, θα αναπτυχθεί από την Infinity Ward. Οι πηγές του  VGC υποστηρίζουν τα λεγόμενα του Henderson.

Η συνέχεια της ιστορίας του Modern Warfare θα ακολουθήσει τους αμερικανούς στρατιώτες που θα πολεμήσουν εναντίον των καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας, σύμφωνα πάντα με τον Henderson. Το κωδικό όνομα Project Cortez μπορεί να είναι μια αναφορά στον κακό, Felix Cortez, από την ταινία του Harrison Ford του 1994 Clear and Present Danger.

Δεδομένης της συνηθισμένης τριετούς εναλλαγής στην ομάδα ανάπτυξης, το 2022 θα ήταν η σειρά της Infinity Ward να αναλάβει τα ηνία, μετά την προσπάθεια της Treyarch στο Black Ops Cold War και της Sledgehammer στο Vanguard. Το να κάνει η Infinity Ward ένα sequel του Modern Warfare του 2019 δεν θα ήταν έκπληξη. Όχι μόνο γιατί το παιχνίδι ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά και γιατί τελείωσε με ένα cliffhanger.

Τόσο ο Henderson όσο και το VGC έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν πράγματα με ακρίβεια πολλές φορές στο παρελθόν σχετικά με το Call of Duty. Ωστόσο, η Activision δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το επόμενο Call of Duty, οπότε τίποτα δεν επιβεβαιώνεται σε αυτό το στάδιο.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 22:31 #256997 by Giorgos Tsolaridis
Φήμες για νέο Call of Duty Modern Warfare 2 το 2022 Αιματηρός πόλεμος ναρκωτικών, ηθική, όπλα που μπλοκάρουν κ.α.


 Σύμφωνα με νέες φήμες, το Call of Duty του 2022 θα έχει  campaign  εμπνευσμένο από ταινίες, όπως οι Traffic, No Country for Old Men και Sicario. Θα έχει ωμή και αδυσώπητη βία. Θα μπορούσε να έχει σύστημα ηθικής, όπως το Red Dead Redemption 2. Γεγονός είναι πάντως ότι θα δούμε περισσότερο splatter από ποτέ.

Ο χρήστης @ralphsvalve, που έχει αποκαλύψει και άλλα πράγματα για το Call of Duty στο παρελθόν, δήλωσε ότι το σενάριο θα έχει ζοφερές και φρικιαστικές σκηνές και ότι οι εχθροί που πυροβολάτε μπορεί να μην πεθαίνουν αμέσως, αλλά να καλούν...μητρικές μονάδες που τις έχουν δημιουργήσει, να έχουν παραισθήσεις και σπασμούς πριν γίνουν σκόνη και ότι η ωμή βία θα είναι ρεαλιστική. Συγκεκριμένα, η διείδυση των σφαιρών στο δέρμα θα βασίζεται στο διαμέτρημα κάθε σφαίρας. Οι παίκτες θα μπορείτε επίσης να πιέσετε πληγές για να σταματήσετε την αιμορραγία. Επίσης, το νέο Call of Duty θα έχει morality system (σύστημα ηθικής), παρόμοιο με αυτό του Red Dead Redemption 2. Οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν το σενάριο. Η ατάκα της νέας έκδοσης θα είναι "Δεν υπάρχουν νικητές σε αυτή την ιστορία" κάτι που μπορεί να είναι σχόλιο για τον πόλεμο των ναρκωτικών.

 Στα του gameplay, τα όπλα μπορεί να κολλήσουν, κάτι που αντικατοπτρίζει γεγονότα που μπορεί να συμβούν και στην πραγματική ζωή, ενώ όταν θα υπάρχουν στιγμές έντασης, οι χαρακτήρες θα έχουν δυσκολία να ξαναγεμίσουν τα όπλα τους, καθώς τα χέρια τους θα τρέμουν. Το VGC αναφέρει ότι το Warzone θα έχει έναν νέο χάρτη εμπνευσμένο από το Modern Warfare του 2022, ο οποίος θα έχει πολλά κλασικά σημεία ενδιαφέροντος. Ενδέχεται να δούμε μία πιο εκτενή έκδοση του χάρτη Favela και άλλες κλασικές περιοχές, όπως τα Αφγανιστάν, Quarry, Terminal και Trailer Park.

Τέλος, το νέο Call of Duty: Modern Warfare 2 του 2022 μπορεί να έχει ένα νέο mode που θα αποτελεί μείξη PvP και PvE. Κάτι σαν το Hazard Zone του επερχόμενου Battlefield 2042. Στο mode αυτό ενδέχεται να πολεμήσετε ενάντια σε καρτέλ ναρκωτικών ελεγχόμενα από την  A.I. , αλλά ομάδες παικτών να προσπαθείτε να ολοκληρώσετε πρώτες αποστολές βασισμένες σε  objectives .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2022 18:09 - 05 Feb 2022 18:09 #261127 by Nikos Georgopoulos
Στην πρόσφατη αναφορά των οικονομικών αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου του 2021 , Activision δήλωσε ότι η Infinity Ward έχει αναλάβει την ανάπτυξη του επόμενου Call of Duty, ενώ θα ασχοληθεί και με νέο περιεχόμενο για το Call of Duty: Warzone.

H Activision δήλωσε επίσης ότι το Warzone είχε χαμηλότερο αριθμό ενεργών παικτών στους τελευταίους μήνες από ότι παλιότερα, ενώ είπε επίσης ότι οι πωλήσεις της σειράς Call of Duty σε PC και κονσόλες μειώνεται από χρόνο σε χρόνο. Παρόλα αυτά η Αμερικανική εταιρεία δήλωσε ότι οι ενεργοί παίκτες είναι πολύ περισσότεροι από τον Μάρτιο του 2020.

A new generation of Call of Duty is coming soon.

Stay frosty.— Infinity Ward (@InfinityWard) February 3, 2022

Ο publisher δήλωσε επίσης ότι κάνει ότι μπορεί ώστε να πουλήσει το επόμενο Call of Duty ως κάτι πρωτοποριακό, ονομάζοντάς το τη νέα γενιά του Call of Duty. Συγκεκριμένα η Activision δήλωσε: "Η ομάδα δουλεύει στο πιο φιλόδοξο σχέδιο στην ιστορία της σειράς, με καινοτομίες που πρώτη φορά έρχονται στη βιομηχανία και σκηνικό που θα αρέσει σε όλους. Οι επέκταση των εταιρειών ανάπτυξης έχει συνεχίσει και προσθέτουμε πόρους σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς τα σχέδιά μας συνεχίζουν για τα τωρινά και τα μελλοντικά projects στο σύμπαν των Call of Duty".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2022 23:49 #261334 by Nikos Georgopoulos
Το Call of Duty χρηματοδότησε 16.000 βετεράνους της Αμερικής το 2021 με 64.000 δολάρια μέσο ετήσιο μισθό




Το 19% ήταν γυναίκες.

Το Call Of Duty Endowment έβαλε 16.000 βετεράνους σε θέσεις εργασίας το 2021 με μέσο ετήσιο μισθό 64.000 δολάρια για τον καθένα.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Call of Duty Endowment της Activision, η οποία βοηθά στην τοποθέτηση στρατιωτικών βετεράνων σε θέσεις εργασίας μετά την αποχώρησή τους από την υπηρεσία, παρουσίασε σημαντικό έργο το 2021.

Σε ένα blog post, η φιλανθρωπική οργάνωση μοιράστηκε κάποια στατιστικά στοιχεία για το 2021, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο έβαλε 16.138 βετεράνους σε θέσεις εργασίας σε μία χρονιά, αριθμός που είναι μεγαλύτερος από τα 15.446 άτομα το 2020. Ο στόχος του Endowment είναι να έχει τοποθετήσει συνολικά 100.000 βετεράνους σε νέες θέσεις εργασίας έως το 2024. Επιπλέον, ο μέσος μισθός της θέσης εργασίας του Endowment για πρώην μέλη της υπηρεσίας το 2021 ήταν 64.163 δολάρια, που είναι ο υψηλότερος στη 12ετή ιστορία του ομίλου. Ο μέσος μισθός για μια τοποθέτηση εργασίας από το Endowment το 2020 ήταν 61.050 δολάρια.

Το 19% των βετεράνων που μπήκαν σε θέσεις εργασίας ήταν γυναίκες, αριθμός που ανέβηκε σε σχέση με το 10% το 2020. Το Endowment ευχαρίστησε επίσης τους χορηγούς του, συμπεριλαμβανομένου του American Corporate Partners, που κέρδισε το Seal of Distinction του 2021. Η ACP έλαβε απεριόριστη επιχορήγηση 30.000 δολάρια για αυτό το επίτευγμα.

Το Endowment κατέβαλε 8,6 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις το 2021 σε άλλες 12 ομάδες με έδρα τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο που βοηθούν στην εύρεση εργασίας για βετεράνους του στρατού. Σύμφωνα με την Activision, το Endowment μπορεί να τοποθετήσει έναν βετεράνο σε μια νέα δουλειά για περίπου 547 δολάρια, ενώ η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξοδεύει κατά μέσο όρο 4.998 δολάρια για να το κάνει.

Το Endowment χρηματοδοτείται επίσης εν μέρει από θαυμαστές που αγοράζουν ψηφιακό περιεχόμενο για τα παιχνίδια της Activision. Το 2021, η Treyarch κυκλοφόρησε ένα DLC εμπνευσμένο από τον πρώην γιατρό του στρατού Tim Hobbs, με τα έσοδα να πηγαίνουν εν μέρει στο Endowment. Υπήρχε επίσης το Revival Challenge στο Call of Duty Warzone για Military Appreciation Month που δημιούργησε μήνα για δωρεές για το Endowment. "Οι πρώτοι συνεργάτες μας στη Microsoft και τη Sony είχαν τεράστιο αντίκτυπο στην ικανότητά μας να πουλάμε αυτά τα πακέτα και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους", δήλωσε η Activision.

"Μόνο μέσω των DLC, το Endowment έβαλε σε θέσεις εργασίας περισσότερους από 5.500 στρατιωτικούς βετεράνους", είπε η Activision. Έλαβε επίσης βοήθεια από εταιρικούς συνεργάτες το 2021, συμπεριλαμβανομένων των GameStop, Pilot Company, USAA και Humble Bundle μόνο στις ΗΠΑ, καθώς και των Jingle Jam, Amazon και Papa John's στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2022 23:54 #261357 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty Modern Warfare 2




Η Activision το ανακοίνωσε και επίσημα.

Η Activision επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν το Call of Duty: Modern Warfare 2 να κυκλοφορεί μέσα στο 2022.

Στη νέα έκδοση, αναφέρθηκε ένα morality system, παρόμοιο με αυτό του Red Dead Redemption 2. Η Activision ανέφερε επίσης ότι θα υπάρχουν ακρωτηριασμοί στους στρατιώτες, gore (πιο ρεαλιστική εμφάνιση αίματος) και ότι οι χαρακτήρες θα αντιδρούν στα περιστατικά γύρω τους πιο ρεαλιστικά.

Με την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 2, ένας νέος χάρτης θα έρθει στο Warzone ο οποίος θα είναι εμπνευσμένος από το νέο παιχνίδι και θα αποτελείται από «διάφορα κλασικά σημεία ενδιαφέροντος». Ο χάρτης θα φιλοξενεί επίσης μια τρίτη νέα λειτουργία για το Modern Warfare 2 παρόμοια με το Battlefield 2042 Hazard Zone, με στρατιώτες που ελέγχονται από την AI και πραγματικούς παίκτες.


BREAKING: NEW official Call of Duty 2022 details:

— Sequel to Modern Warfare 2019
— NEW ENGINE for MW2 and Warzone 2
— Game + New Warzone built together from ‘ground up’
— Warzone will be ‘Massive evolution of BR’
— ‘New Sandbox mode’

Stay frosty… pic.twitter.com/sGFnYWNTaY

— CharlieIntel (@charlieINTEL) February 11, 2022

Με επικεφαλής την Infinity Ward, το νέο παιχνίδι και μία αναβάθμιση του Warzone αναπτύσσονται με μια νέα engine και μπορείτε να περιμένετε μια εξέλιξη του Battle Royale με νέα maps και μια νέα λειτουργία sandbox στο Warzone. Αυτές είναι μόνο οι αρχικές πληροφορίες. Αναμένουμε νεότερα από την Activision.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, ίσως ακόμα και για το Switch. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 00:21 #261738 by Nikos Georgopoulos
Το Call of Duty του 2023 μεταφέρεται για το 2024




Θα αντικατασταθεί από game-έκπληξη. Για πρώτη φορά τέλος η ετήσια κυκλοφορία.

Σε συνέχεια των φημών περί διακοπής ετήσιας κυκλοφορίας του Call of Duty, η Activision πράγματι δεν θα κυκλοφορήσει Call of Duty το 2023, αλλά θα μεταφέρει την συγκεκριμένη κυκλοφορία για το 2024.

Όπως αναφέρθηκε στο Bloomberg , η Activision Blizzard καθυστερεί το Call of Duty του 2023 με την ελπίδα να βελτιώσει περαιτέρω το παιχνίδι. Δεδομένου ότι η Microsoft ανακοίνωσε την πρόθεσή της να συνεχίσει να αναπτύσσει σειρές της Activision για ανταγωνιστικές πλατφόρμες κονσολών, αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι θα δούμε αυτό το νέο Call of Duty να κυκλοφορεί για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι η Activision Blizzard μεταθέτει την κυκλοφορία αυτού του νέου Call of Duty επειδή ένα πρόσφατο παιχνίδι CoD δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Δεν αναφέρεται στο ακριβές παιχνίδι, αλλά τόσο το Vanguard όσο και το Warzone είχαν χαμηλότερη απόδοση το 2021 σε σύγκριση με το Black Ops Cold War και το Warzone το 2020, επομένως είναι πιθανό να αναφέρεται σε ένα από αυτά.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, η Treyarch θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός επερχόμενου free-to-play online game, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Θα κυκλοφορήσει το 2023, γεμίζοντας το κενό του Call of Duty.

Το Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι τρία Call of Duty games βρίσκονται επί του παρόντος στα σκαριά. Δύο από αυτά τα games έχουν επιβεβαιωθεί. Τα Call of Duty: Warzone 2 και Modern Warfare 2. Το τρίτο παιχνίδι είναι αυτό που καθυστερεί και το αναπτύσσει η Treyarch.

Από τα νέα games, το Call of Duty: Modern Warfare 2 αναμένεται για PC, PS και Xbox. Τα επόμενα Call of Duty αναμένεται επίσης να κυκλοφορούν και σε κονσόλες PlayStation, σύμφωνα με την ίδια την Microsoft.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2022 23:59 #264479 by Nikos Georgopoulos
Ημερομηνία κυκλοφορίας



Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Activision Blizzard.
Δείτε το σχετικό τρέιλερ:



Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, ίσως ακόμα και για το Switch. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2022 02:28 #264676 by Nikos Georgopoulos
Νέο teaser trailer



Η Activision Blizzard έδειξε ένα νέο teaser trailer για το Call of Duty: Modern Warfare 2, ενώ πρόσθεσε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα στις 8 Ιουνίου.


Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, ίσως ακόμα και για το Switch. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2022 00:08 #264760 by Nikos Georgopoulos
Νέο τρέιλερ με τον Pete Davison



Η Activision Blizzard έδειξε ένα νέο τρέιλερ για το  Call of Duty: Modern Warfare 2 με τον Pete Davison, ο οποίος είναι γνωστός από το Suicide Squad.
Επίσης, ο αξιόπιστος leaker RalphsValve δήλωσε ότι το Modern Warfare 2 θα έχει map editor.



Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, ίσως ακόμα και για το Switch. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2022 00:54 #264813 by Nikos Georgopoulos
Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κοστίζει 70 δολάρια στα PC, πιθανόν 80 ευρώ για την Ευρώπη




Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

To Call of Duty: Modern Warfare 2 θα είναι απ' ότι φαίνεται το επόμενο video game, το οποίο θα κοστολογηθεί στα 70 δολάρια στα PC, συνεπώς κατά πάσα πιθανότητα 80 ευρώ για την Ευρώπη, μιας και αυτό ακριβώς είχε γίνει και στην περίπτωση του Final Fantasy VII Remake Intergrade, το οποίο στα PC...δεν τα είχε πάει και τόσο καλά.

Δείτε το σχετικό "gameplay trailer", στο οποίο θα ψάχνετε το gameplay με τα κυάλια.



Το παράδοξο και ταυτόχρονα παράλογο σε όλα αυτα είναι ότι οι μεγάλοι publishers έχουν αποφασίσει να χρεώνουν τα triple-A games 70 δολάρια/80 ευρώ, ισοτιμία η οποία δεν...στέκει, αφού το ευρώ είναι για ένα μικρό κλικ πιο ισχυρό νόμισμα από το δολάριο εδώ και πολλά χρόνια (βέβαια αυτό στο μέλλον μπορεί και να αλλάξει με όσα γίνονται στις μέρες μας). Οι Ευρωπαίοι gamers έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές σε Forums ( δείτε Reddit και NeoGAF ), αλλά το αυτί των εταιρειών...δεν φαίνεται να "ιδρώνει".

Θυμίζουμε επίσης ότι η Square Enix έχει ανακοινώσει ότι και το Forspoken θα κοστίζει επίσης 70 δολάρια/80 ευρώ στα PC. Δηλαδή ορισμένες εταιρείες σκοπεύουν να συνεχίσουν την ίδια τακτική και στο μέλλον.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις
Η Call of Duty: Modern Warfare 2 Vault Edition θα κοστίζει 100 δολάρια, δηλαδή 110-120 ευρώ.
Πέρα από το παιχνίδι θα περιέχει τα εξής:
The Red Team 141 Pack: Πρόσβαση από την πρώτη ημέρα στους Operators Ghost, Farah, Price και Soap του multiplayer. Θα φορούν ένα ειδικό masked outfit theme για το μισθοφόρο Ghost.
FJX Cinder Weapon Vault: Περισσότερες λεπτομέρειες για το FJX Cinder Weapon Vault και το νέο Gunsmith θα κοινοποιηθούν στο μέλλον.
Season One Battle Pass: Αυτή η προσφορά συνοδεύεται επίσης με 50 Tier Skips (ή το αντίστοιχο) δωρεάν. Εάν η Vault Edition αγοραστεί μετά την πρώτη σεζόν, το δωρεάν Battle Pass και τα Tier Skips μπορούν να ισχύουν για την τρέχουσα σεζόν. Αυτό το πλεονέκτημα θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε την πλήρη προσφορά περιεχομένου της σεζόν, όπως τα weapon blueprints, τα Operator skins και άλλα.
Ghost Legacy Pack: Αυτό το πακέτο συνοδεύεται από το περιεχόμενο του Modern Warfare Bundle που κυκλοφόρησε προηγουμένως, το οποίο περιλαμβάνει μια ντουζίνα skins για το Ghost καθώς και 10 Tactical Weapon Blueprints όπλων.
In-Store Bonus: Η αγορά του Modern Warfare 2 μέσω του shop εντός του παιχνιδιού (μέσω Warzone, Vanguard, Black Ops Cold War ή Modern Warfare) θα σας δώσει 10 ώρες Double XP Tokens και 10 ώρες Double Weapon XP Tokens κατά την κυκλοφορία.
Cross-Gen: Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στην έκδοση κονσόλας προηγούμενης γενιάς του Modern Warfare 2 (PS4, Xbox One) και στην τρέχουσα έκδοση (PS5, Xbox Series X/S).

Μαζί με την Έκδοση Vault, οι τυπικές digital εκδόσεις PC και Cross-Gen θα περιλαμβάνουν επίσης ανταμοιβές και δυνατότητα αναβάθμισης. Όλες οι πλατφόρμες έχουν μια ψηφιακή έκδοση που περιλαμβάνει τη βασική έκδοση και άλλες άμεσες ανταμοιβές που θα ανακοινωθούν. Θα κοστίζει 70 δολάρια και σε ευρώ αναμένεται να κοστίζει 80 ευρώ.

Το Cross-Gen Bundle of Modern Warfare 2 θα σας δώσει πρόσβαση στην έκδοση κονσόλας προηγούμενης γενιάς του Modern Warfare 2 καθώς και στην έκδοση τρέχουσας γενιάς. Όταν χρησιμοποιείτε μια κονσόλα νέας γενιάς, βεβαιωθείτε ότι παίζετε αυτήν την έκδοση του παιχνιδιού αντί για την προηγούμενη γενιά, καθώς και οι δύο μπορεί να είναι διαθέσιμες για λήψη στο πακέτο Cross-Gen. Αυτή η έκδοση θα είναι επίσης διαθέσιμη σε blu-ray disc για PlayStation και Xbox. Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι η έκδοση PS5 σε blu-ray δεν περιλαμβάνει την έκδοση PS4 του Modern Warfare 2.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification