Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Naraka: Bladepoint

13 Dec 2019 15:54 #229433 by Σταμάτης Καράμπογας
Στα The Game Awards 2019 ανακοινώθηκε το Naraka: Bladepoint, ένα MMORPG με σαμουράι που θα μπορείτε να κάνετε παρκούρ σε όλο τον χάρτη και να πολεμήσετε με ένα μοναδικό combat system.
Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2019 17:34 #229536 by Giorgos Tsolaridis
Naraka: Bladepoint
Ένα MMORPG στο στύλ του Sekiro.


Η κινεζική εταιρία ανάπτυξης 24 Entertainment αποκάλυψε ένα multiplayer melee Action στα The Game Awards 2019.

Το Naraka: Bladepoint υπόσχεται ένα σύστημα κίνησης “χωρίς όρια”, δηλαδή θα επιτρέπει στους παίκτες να σκαρφαλώσουν, να κρεμαστούν, να τρέξουν σε τοίχους, να ταξιδεύουν με grapple και πολλά ακόμα. Το combat προφανώς βρίσκεται στον πυρήνα του Bladepoint και η 24 Entertainment είπε θα είναι αρκετά σοφιστικέ, αλλά αρκετά προσβάσιμο από αρχάριους.


Θα έχει ένα περίεργο τρόπο να κάνετε block και parry. Οι developers δεν εξήγησαν ακριβώς πως θα γίνεται, αλλά δεν θα υπάρχει ξεχωριστό κουμπί για άμυνα. Εκτός των μαχών, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν το περίεργο και μυστήριο απαγορευμένο νησί που βρίσκονται. Μπορείτε να δείτε την σελίδα του Naraka: Bladepoint εδώ και την καταχώρησή του στο Steam.

Το Naraka: Bladepoint θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2020 22:40 #240282 by Giorgos Tsolaridis
Naraka: Bladepoint beta
Η closed beta ανακοινώθηκε και επίσημα.


Δεν έχουμε ακούσει πολλά για το Naraka: Bladepoint από την ανακοίνωσή του στα προηγούμενα Game Awards του περασμένου έτους.

Ίσως όμως να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε Naraka: Bladepoint το MMORPG στο στυλ του Sekiro τον επόμενο μήνα. Η Κινέζικη εταιρεία ανάπτυξης, 24 Entertainment, μόλις άρχισε να επιτρέπει στους παίκτες να εγγραφούν για μια επερχόμενη closed beta στην ιστοσελίδα της, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι, το Naraka είναι ένα παιχνίδι Batlle Royale 60 παικτών που βρίσκεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους έξι χαρακτήρες παικτών για να συμμετάσχετε στο match, ο καθένας με διαφορετικό στυλ μάχης. Οι χαρακτήρες θα κρατούν ένα σπαθί για μάχη και ένα πολύ ευέλικτο γάντζο για να περιπλανηθούν πιο εύκολα στο map. Η ιδέα είναι ότι αν μπορείτε να δείτε ένα σημείο, μπορείτε να ανεβείτε σε αυτόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Οι παίκτες μπορούν διαλέξουν το σωστό positioning καθώς οι μάχες θα είναι close-range sword duels.

Εγγραφτείτε στην closed beta κάνοντας κλικ εδώ.
To Naraka: Bladepoint αναμένεται να κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες του 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Apr 2021 16:01 #249592 by Γιώργος Τσάκωνας
Το Naraka: Bladepoint θα βρίσκεται σε open beta από τις 23 έως τις 26 Απριλίου μέσω Steam.

Το επερχόμενο Battle Royale αποκαλύφθηκε το 2019 ως ένα multiplayer Melee Action με ένα “σύστημα κίνησης χωρίς περιορισμούς” και ένα σύστημα block και parry που δεν χρησιμοποιεί πλήκτρα. Η εταιρεία ανάπτυξης 24 Entertainment δήλωσε πως “οι παίκτες θα νιώθουν στο πετσί τους κάθε επίθεση και θα αξιοποιούν όλα τα skills και τον εξοπλισμό τους για να κατορθώσουν να νικήσουν”. “Οι ομάδες μας έχουν δημιουργήσει κάτι πανέμορφο και άμεσα ελκυστικό σε fans του multiplayer online combat”.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα Battle Royale το Naraka: Bladepoint βασίζεται κυρίως στο melee combat και το σύστημα κίνησης. Στο Naraka: Bladepoint θα έχετε την δυνατότητα να τρέχετε πάνω σε τοίχους και να πιάνεστε με έναν γάντζο πάνω σε οτιδήποτε θέλετε, ακόμα και πάνω σε άλλους παίκτες. Ranged όπλα είναι επίσης διαθέσιμα, με την 24 Entertainment να δηλώνει πως οι παίκτες πρέπει να κουβαλάνε τουλάχιστον ένα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. Πάντως στο closed beta οι περισσότεροι προτίμησαν το melee combat.

“Το melee δείχνει να είναι το πιο δημοφιλές στιλ μάχης” ανέφερε η εταιρεία αποκαλώντας τον ενθουσιασμό που προκαλεί η αλλαγή όπλων και η έφοδος πάνω στους εχθρούς ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Naraka: Bladepoint. Το παιχνίδι θα βρίσκεται σε open beta από τις 23 έως τις 26 Απριλίου μέσω της σελίδας του στο Steam . Η δήλωση συμμετοχής γίνεται πατώντας το κουμπί “Αίτημα Πρόσβασης” στην σελίδα. Η 24 Entertainment επιβεβαίωσε πως το open beta θα είναι διαθέσιμο σε όλους όσους πατήσουν το κουμπί, χωρίς περιορισμό στις θέσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Aug 2021 15:58 #254108 by Stathis Moose Stathopoulos
Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Το ιδιαίτερο αυτό battle royale 60 παικτών, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα τις 12 Αυγούστου για PC. Από τις 16 έως τις 22 Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει και η beta του παιχνιδιού.

Το Naraka: Bladepoint φαίνεται πως θα περιέχει melee classes, όπως ο πολεμιστής, αλλά και classes όπως ο sniper που είναι χρήσιμοι από απόσταση. Τα classes του παιχνιδιού αναμένεται να συνδυαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν και τον παράγοντα στρατηγική στο παιχνίδι. Η νέα ηρωίδα “Yoto Hime”, ελέγχει τους κεραυνούς σαν να είναι ο Thor και είναι διαθέσιμη ως preorder bonus. Επιπλέον, το δόρυ με όνομα "king of all weapons" θα προστεθεί και αυτό στο παιχνίδι και θα προκαλεί καταστροφικά melee χτυπήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι αποτελεί ήδη επιτυχία στις χώρες της Ασίας καθώς έχει περάσει τους ένα εκατομμύριο παίκτες.

Το Naraka: Bladepoint θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου για PC μέσω Steam. Ακόμη αναμένεται να κυκλοφορήσει και για PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2023 03:55 #271958 by Nikos Georgopoulos
Έρχετια και στο PS5



Το Naraka: Bladepoint θα κυκλοφορήσει και στο PS5
Στις 13 Ιουλίου. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και το free-to-play μοντέλο του παιχνιδιού. Συνεπώς το κατεβάζετε δωρεάν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.