Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Kerbal Space Program 2

22 Aug 2019 19:44 #226333 by Μάνος Γρυπάρης
Στα πλαίσια της Gamescom ανακοινώθηκε το Kerbal Space Program 2, η συνέχεια του ομώνυμου Space Flight Simulator.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν θα το αναλάβει η αρχική Μεξικάνικη εταιρεία ανάπτυξης Squad, αλλά η Star Theory, με publisher επίσης την Private Division. Θυμίζουμε ότι η Take-Two έχει εξαγοράσει το παιχνίδι από το 2017.

Οι developers θα εξυγχρονίσουν πλήρως το sequel και θα προσφέρουν μία εξερεύνηση εντελώς διαφορετική. Στο sequel θα μπορείτε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα διαστήματος, να κατασκευάσετε αεροσκάφη και να τα πάτε σε νέους πλανήτες, να σχεδιάσετε αποικίες σε αυτούς τους πλανήτες όπου θα συλλέγετε resources και να ανακαλύψετε τα μυστικά του γαλαξία. Το μέγεθος του σύμπαντος θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του Kerbal Space Program.Αυτή τη φορά το tutorial θα αναβαθμιστεί και θα είναι πιο προσιτό προς τον χρήστη, με νέο user interface. Η έρευνα πιθανόν αποικιών θα είναι επίσης πρόκληση, με νέα physics πλανητών και στόχους όσον αφορά την συλλογή resources. Επίσης, οι αποικίες θα μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους αεροσκάφη και να κάνουν διαγαλαξιακά ταξίδια. Επίσης, η νέα έκδοση θα υποστηρίζει και multiplayer mode, το οποίο είχε ζητήσει ένα μεγάλο μέρος του community.

Το Kerbal Space Space Program 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2020.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Feb 2020 13:16 #231836 by Giorgos Tsolaridis
Kerbal Space Program 2
Δείτε το developer diary.


Το νέο τρέιλερ-developer diary της Private Division δείχνει πολλά νέα στοιχεία, όπως ατομικές βόμβες και χρήση τεχνολογίας μεταλλικού υδρογόνου για πυραύλους επόμενης γενιάς ώστε η ανθρωπότητα να αποικεί νέους πλανήτες.

Με το μεταλλικό υδρυγόνο, οι πύραυλοι θα χρησιμοποιούν από ένα σημείο κι έπειτα μαγνητικά πεδία για να ενισχύσουν την ώθησή τους. Παράλληλα, θα υπάρξουν Torchships, γιγάντια αεροσκάφη με πανίσχυρες ρουκέτες, όπως αυτά που είδαμε στη σειρά επιστημονικής φαντασίας The Expanse. Μακάρι ο πλανήτης μας να τα χρησιμοποιήσει και στο μέλλον για διαστημικά ταξίδια.


Το Kerbal Space Program 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2020 14:41 #234619 by Giorgos Tsolaridis
Kerbal Space Program 2: Περίοδος κυκλοφορίας
Η καθυστέρηση οφείλεται στην πανδημία του κορωνοϊού.


Τo Kerbal Space Program 2 έχει παραταθεί μέχρι το φθινόπωρο του 2021, κάτι που σημαίνει καθυστέρηση από την προηγούμενη περίοδο κυκλοφορίας, που είχε τεθεί για τον Μάρτιο του 2021. Η Take- Two Interactive έκανε την ανακοίνωση στην αναφορά της για το περασμένο οικονομικό τέταρτο.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Nov 2020 20:59 #240883 by Giorgos Tsolaridis
Kerbal Space Program 2: Περίοδος κυκλοφορίας
Η νέα καθυστέρηση οφείλεται στην πανδημία του κορωνοϊού.


Η Take-Two Interactive ανακοίνωσε εκτενέστερη καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Kerbal Space Program 2.

Σε πρόσφατο post στα επίσημα forums, ο creative director, Nate Simpson, μοιράστηκε τα νέα της καθυστέρησης εξ αιτίας της πανδημίας του Covid-19: "Το Kerbal Space Program 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 αντί για το φθινόπωρο του 2021. Γνωρίζαμε ότι αναλαμβάναμε μία τεχνική και δημιουργική πρόκληση όταν αρχίσαμε το project. Έχουμε ακούσει πολλές φορές από το community ότι η ποιότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα και αισθανόμαστε το ίδιο. Έχοντας αυτά κατά νου, η ομάδα θα καθυστερήσει την κυκλοφορία, για να εξασφαλίσει την ποιότητα. Δημιουργούμε αξιόπιστα θεμέλια, στα οποία οι παίκτες και οι modders θα μπορούν να χτίσουν για μία δεκαετία. Αυτό συμπεριλαμβάνει την επίλυση προβλημάτων που δεν έχουν αντιμετωπιστεί προηγουμένως, κάτι που απαιτεί χρόνο. Δεν μπορούμε να εκφράσουμε την ανυπομονησία μας για να δούμε τις αντιδράσεις σας."

Η ομάδα υπόσχετε νέες εικόνες, dev diaries και βίντεο που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον για να κρατήσει ενήμερο το community για την πρόοδο της ανάπτυξης.

Πρόκειται για ένα δύσκολο έτος για την ομάδα ανάπτυξης του Kerbal Space 2, καθώς όπως αναφέρει το Bloomberg, υπήρξε ένα περιστατικό, λόγω του οποίου η Take-Two αναγκάστηκε να αλλάξει την ομάδα την οποία εργαζόταν αρχικά στο project, με αποτέλεσμα το κλείσιμο της.

Το Kerbal Space Program 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2022.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2022 19:35 #264295 by Nikos Georgopoulos
Μία ακόμη καθυστέρηση για το 2023Τελικά το Kerbal Space Program 2 θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC και μετέπειτα για τις κονσόλες, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε νέα καθυστέρηση.
Διαβάστε το review του Kerbal Space Program.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification