Το περιοδικό Time συμπεριέλαβε το PS5 στις 100 κορυφαίες εφευρέσεις του 2020

Hot
Το περιοδικό Time συμπεριέλαβε το PS5 στις 100 κορυφαίες εφευρέσεις του 2020

Το περιοδικό Time συμπεριέλαβε το PS5 στις 100 κορυφαίες εφευρέσεις του 2020

Στην λίστα και το Xbox Series S αλλά όχι το Xbox Series X.

Το περιοδικό Time συμπεριέλαβε το PS5 ανάμεσα στις 100 κορυφαίες εφευρέσεις του 2020 επαινώντας τις “μικρές προόδους που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια επαναστατική εμπειρία.”

Το περιοδικό καταρτίζει αυτή τη λίστα κάθε χρόνο, με βάση προϊόντα που θεωρεί ότι “κάνουν τον κόσμο καλύτερο, εξυπνότερο, ακόμη και λίγο πιο διασκεδαστικό”. Η κονσόλα νέας γενιάς της Sony φαίνεται ότι εμπίπτει στην τρίτη αυτή κατηγορία. Το άρθρο αναφέρει: “Τα games φορτώνουν σχεδόν στιγμιαία, χάρη στον σκληρό του δίσκο. Ο επεξεργαστής γραφικών είναι σχεδόν δέκα φορές ταχύτερος από αυτόν του PS4, κάτι που επιτρέπει την απεικόνιση πανέμορφων εικόνων και το νέο χειριστήριο είναι γεμάτο αισθητήρες haptic feedback που προσθέτουν μια νέα διάσταση στο παιχνίδι.”

Το περιοδικό μάλιστα επαινεί ιδιαίτερα το DualSense, λέγοντας ότι “όταν ένας χαρακτήρας περπατάει πάνω σε άμμο, οι παίκτες νιώθουν την ταλαιπωρία στο χειριστήριο. Όταν ο Spider-Man αρπάζει ένα βαγόνι του μετρό, οι παίκτες νιώθουν το τράνταγμα του τραίνου. Αν αθροίσει κανείς όλα αυτά, μπορεί και να πρόκειται για την πιο ισχυρή κονσόλα που έχουμε δει ποτέ.”

Στην λίστα του περιοδικού υπάρχει και το Xbox Series S, αλλά όχι το Xbox Series X. Ειδική αναφορά γίνεται στο χαμηλό κόστος της νέας κονσόλας της Microsoft, το οποίο φαίνεται ότι ήταν κρίσιμο για να συμπεριληφθεί το Xbox Series S ως μια προσβάσιμη πρώτη κονσόλα για νέους gamers.

Δείτε το video review του PS5 και συζητήστε για την νέα κονσόλα της Sony στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 24/11/2020 16:31
Xbox και Playstation σίγουρα κάνουν τον κόσμο του gaming καλύτερο.
Notification