Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ένας λάτρης του Mass Effect ζωγράφισε το PS5 του αμέσως μόλις το παρέλαβε

Ένας λάτρης του Mass Effect ζωγράφισε το PS5 του αμέσως μόλις το παρέλαβε

Saturday, 21 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1f/02/68/ps5-mass-effect-40-1605968701.jpg
 

Ένας λάτρης του Mass Effect ζωγράφισε το PS5 του αμέσως μόλις το παρέλαβε

Αρκετοί αγοραστές έπραξαν παρομοίως.

Ένας λάτρης του Mass Effect μόλις έλαβε το ολοκαίνουριο PS5 του, αντί να καθίσει και να παίξει με τις ώρες δοκιμάζοντας την κονσόλα νέας γενιάς, προτίμησε να ξοδέψει τις πρώτες ώρες που την είχε στην κατοχή του ζωγραφίζοντας την.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα παραπάνω, έβαψε το μεγαλύτερο μέρος μαύρο, προσθέτοντας μία κόκκινη γραμμή με λευκό περίγραμμα και το λογότυπου του Mass Effect στο ενδιάμεσο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αν και απλό και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η προσέγγιση του συγκεκριμένου gamer ο οποίος χρησιμοποίησε το λευκό μοτίβο της κονσόλας ως καμβά ζωγραφικής. Ενδέχεται μελλοντικά να δούμε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές δημιουργίες ζωγραφισμένες στην νέα κονσόλα της Sony. Μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα παραδείγματα αγοραστών που κόσμησαν τα PS5 τους εδώ

Received PS5 yesterday. Instead of playing games like a normal person, spent most of the day mask-taping and airbrushing it... Love the result though! from r/gaming

 

Διαβάστε για την μήνυση της Sony σε εταιρεία που κατασκεύαζε PS5 faceplates ανεπίσημα και συζητήστε για την νέα κονσόλα στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/11/2020 13:00
Πολύ όμορφο το έφτιαξε .Αγαπημένα όλα τα Mass Effect πλην του andromeda.
Notification