Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Διαφημιστικό σποτ του PS5 με τους Rick and Morty

Διαφημιστικό σποτ του PS5 με τους Rick and Morty

Saturday, 21 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1b/47/38/PS5-Rick-And-Morty-1-18-1605954763.jpg
 

Διαφημιστικό σποτ του PS5 με τους Rick and Morty

Η Sony τους πλήρωσε πολλά.

Η Sony δημοσίευσε διαφημιστικό σποτ για το PS5 με γνωστό δίδυμο της τρελής σειράς του Adult Swim, Rick and Morty.

Οι δυο χαρακτήρες βρίσκονται στο σαλόνι των γονιών του Morty και ο Rick μετράει έναν πακτωλό χρημάτων, ενώ ο πρώτος στέκεται στα αριστερά όπως κοιτάμε, της κονσόλας. Ο τρελός επιστήμονας και παππούς του Morty παρακινεί τον εγγονό του να αρχίσει να μιλάει για το "πράμα" και αυτός με την σειρά του αρχίζει να αναφέρει κάποια από τα χαρακτηριστικά του PS5.

"Αυτό είναι το PlayStation 5" λέει ο Morty με το γνωστό αγχωτικό του τρόπο ομιλίας. "Είναι πολύ γρήγορο, είναι σούπερ γρήγορο" συνεχίζει και προσθέτει " βασικά έχει κατά πολύ μικρότερα loading times, με πιάνεις; ". Σύμφωνα με τον Rick "αυτοί ήθελαν οπωσδήποτε να αναφερθούμε στην ταχύτητα του PS5 γιατί οι χρόνοι φόρτωσης είναι πολύ σημαντικοί γι΄ αυτούς".

Στην συνέχεια ο Morty ασχολείται με τα χαρακτηριστικά του DualSense και αναφέρεται στο haptic feedback αλλά και στα adaptive triggers του χειριστηρίου. Βέβαια το κάνει ενώ στέκεται μπροστά στην κονσόλα και ο Rick του λέει ότι πρέπει στο σποτ να φαίνεται το PS5 γιατί "έτσι θέλουν". Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με τον με τον Ricky να φωνάζει προς την κάμερα "πηγαίνετε παίξτε PS5". Αυτή είναι μια από τις πολλές συνεργασίες της Sony για την προώθηση του PS5.

Δείτε την αναλυτική μας παρουσίαση για το PS5 και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/11/2020 14:08
Μια πολύ έξυπνη παρουσίαση απο αγαπημένους χαρακτήρες.
Notification