Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Αγοραστές παραλαμβάνουν άσχετα αντικείμενα αντί των PS5 που παρήγγειλαν

Αγοραστές παραλαμβάνουν άσχετα αντικείμενα αντί των PS5 που παρήγγειλαν

Saturday, 21 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/84/ed/18/not-a-playstation-5original-14-1605892160.jpg
 

Αγοραστές παραλαμβάνουν άσχετα αντικείμενα αντί των PS5 που παρήγγειλαν

Το Amazon UK τοποθετήθηκε για το ζήτημα. [UPDATE]

Αρκετοί αγοραστές που έλαβαν το PS5 τους από το Amazon UK, αναφέρουν ότι όταν άνοιξαν την κούτα που τους εστάλη, αντί να βρουν το PS5, βρήκαν ένα σωρό άσχετα αντικείμενα.

Ο χρήστης του ResetEra, Kyonashi, παρέλαβε ένα κουτί από το οποίο έλειπε η αυτοκόλλητη ταινία του Amazon και πιθανότατα είχε ανοιχτεί προηγουμένως. Μέσα στο κουτί αντί να βρει το PS5 το οποίο είχε παραγγείλει και πληρώσει, βρήκε τροφή για γάτες. Ένας άλλος χρήστης του Twitter αναφέρει ότι παρέλαβε μία συσκευή ποδομασάζ, ενώ σε άλλη αναφορά χρήστες παραλάβανε από πλαστικά πιστόλια μέχρι και φριτέζες για μαγείρεμα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις αναφορές.

 

 

Στο μεταξύ κάποιοι αγοραστές αναφέρουν ότι οι παραγγελίες τους έχουν σημανθεί ως αποτυχημένες, καθώς έχει καταστραφεί το QR code και το κουτί έχει ανοιχτεί πριν από την παράδοση.

Τα εν λόγω προβλήματα φαίνεται να επηρεάζουν μόνο τις παραγγελίες από το Amazon UK, όμως πρόκειται για ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο.

[UPDATE: 21/11/20 - Το Amazon UK τοποθετήθηκε για το ζήτημα] Το Amazon UK απάντησε σχετικά με το ζήτημα των κλεμμένων κονσολών που ταλαιπωρεί αρκετούς αγοραστές οι οποίοι βρίσκουν στις συσκευασίες ένα σωρό άσχετα αντικείμενα αντί της κονσόλας που παρήγγειλαν.  

Η εταιρεία δήλωσε: "Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους, κάτι που δεν συνέβη για μερικούς. Ζητάμε βαθύτατα συγνώμη για αυτό και ερευνούμε το τι ακριβώς συνέβη. Επικοινωνούμε με όλους τους πελάτες που είχαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όποιος είχε πρόβλημα με κάποια παραγγελία του παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών για βοήθεια. Δεν γνωρίζουμε το πότε θα γίνει διαθέσιμο νέο stock, οπότε συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να εγγραφούν στην υπηρεσία Email Me When Available για να ειδοποιηθούν όταν αυτό συμβεί."

Όταν η εταιρεία ερωτήθηκε το αν μπορεί να δώσει προτεραιότητα σε όσους αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν δόθηκε κάποια απάντηση, όπως έγινε και στην ερώτηση για το εάν στις έρευνες συμμετέχει και η αστυνομία.


Διαβάστε για τους αγοραστές που έλαβαν την Standard Edition του PS5 ενώ αγοράσαν την Digital Edition. Δείτε εδώ το review του PS5 από το GameWorld.gr και συζητήστε για την κονσόλα νέας γενιάς της Sony στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/11/2020 14:15
Απλά παίζει πολύ κλεψιά και τα συγκεκριμένα πακέτα δεν ελέγχονται πριν την παράδοση.
Notification