Ειδήσεις Κονσόλες Bug του PS5 με το οποίο ορισμένα games δεν κατεβαίνουν

Bug του PS5 με το οποίο ορισμένα games δεν κατεβαίνουν

Saturday, 21 Nov 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/2d/c6/call-of-duty-black-ops-cold-war-queue-81-1605297225.jpg
 

Bug του PS5 με το οποίο ορισμένα games δεν κατεβαίνουν

Η Sony δημοσίευσε τον τρόπο επίλυσής του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευεση: 13/11/20 - Μπαίνουν σε μόνιμο queue] Ένα περίεργο bug εντοπίστηκε στο PS5, καθώς ορισμένοι χρήστες που το απέκτησαν ψηφιακό διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να το κατεβάσουν. Το παιχνίδι μπαίνει σε queue list και μένει στο 0%.

Το ίδιο bug υπάρχει και στο Godfall. Το πρόβλημα αυτό έχει παρατηρηθεί από πολλούς χρήστες στο Twitter και δεν είναι ιδιαίτερα συχνό. Στο Call of Duty: Black Ops Cold War υπάρχει ένα ακόμη bug, με το οποίο τα DualSense σβήνουν.

Η Sony λογικά θα ετοιμάζει κάποιο firmware update.

[UPDATE: 21/11/20 – Η Sony δημοσίευσε τον τρόπο επίλυσής του] Λίγο μετά την κυκλοφορία του PS5, ένα περίεργο bug έκανε την εμφάνισή του, αφού πολλοί κάτοχοι της κονσόλας ανέφεραν προβλήματα με το downloading. Συγκεκριμένα το PS5 έμπαινε σε μόνιμο queue και οι χρήστες δεν μπορούσαν να εισέλθουν στο παιχνίδι που κατέβαζαν είτε για να το σταματήσουν, είτε για να το ξεκινήσουν από την αρχή. 

Μέσω Twitter, η Ιαπωνική εταιρεία ανέλυσε τον τρόπο επίλυσής του. Θα πρέπει οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα να προβούν στο πιο πρόσφατο update του system software της κονσόλας και μετά να κάνουν επανεκκίνηση σε safe mode πριν ξεκινήσουν το rebuilding της database.

Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα η Sony είχε δηλώσει ότι ο τρόπος για να διορθωθεί το πρόβλημα ήταν το factory reset. Βέβαια για τους χρήστες που ήδη είχαν κατεβάσει πολλά games στην κονσόλα, δεν ήταν και ο πλέον ιδεατός.

Εκτός από το προαναφερθέν bug και το rest mode δημιουργεί ενίοτε προβλήματα και φαίνεται να σχετίζεται με το storage corruption που ήταν και η αιτία για το πρώτο ''νεκρό'' PS5 και συγκεκριμένα του YouTuber, ACG. Πριν λίγες μέρες πάντως η Sony κυκλοφόρησε firmware update για το PS5 και βελτιστοποιεί αρκετά θέματα με την απόδοση της κονσόλας.

Διαβάστε το review μας για το PlayStation 5 και συζητήστε για την νέα κονσόλα της Sony στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/11/2020 08:41
Θα υπάρξουν πιστεύω όλα τα απαραίτητα firmware update αλλά και patch έτσι ώστε να διορθωθούν τα θέματα.
Notification