Η Sony έστειλε εξώδικο στο site που έφτιαχνε custom faceplates για το PS5

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony έστειλε εξώδικο στο site που έφτιαχνε custom faceplates για το PS5

Η Sony έστειλε εξώδικο στο site που έφτιαχνε custom faceplates για το PS5

Πιθανόν η ίδια να θέλει να κατασκευάσει τα δικά της.

[Αρχική δημοσίευση] Την περασμένη εβδομάδα, ένα νέο site τράβηξε τα βλέμματα του PS5 community, καθώς προμηθευόταν ανεπίσημα faceplates για την επερχόμενη κονσόλα νέας γενιάς, αμέσως μετά την κυκλοφορία της κονσόλας.

Έχοντας το όνομα PlateStation 5, το site προσέφερε μία σειρά από faceplates, σε χρώματα όπως κόκκινο, μαύρο, μπλε και άλλα. Το θέμα είναι ότι ενώ η εταιρεία ξεπούλησε μέχρι και το τελευταίο faceplate, η Sony έκανε παράπονα για το όνομα PlateStation 5 με αποτέλεσμα η εταιρεία να πρέπει να το αλλάξει. Πλέον το site ονομάζεται CustomizeMyPlates.com και όλες οι εικόνες του PS5 έχουν κατέβει και όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τα ανεπίσημα faceplates που παρήγγειλαν μπορούν να έχουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

[UPDATE: 1/11/20 - Η Sony έστειλε εξώδικο] Η Sony έστειλε εξώδικο στο site CustomizeMyPlates.com, καθώς απ' ότι φαίνεται δεν επιθυμεί οι χρήστες να παραγγέλνουν PS5 faceplates από αυτό, μιας και δεν έχει άδεια για την κατασκευή επίσημων faceplates.

Όσοι θα αγοράσετε το PS5 θα πρέπει να περιμένετε έως ότου η Sony ανακοινώσει κάποια επίσημα faceplates. Το site ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει όλες τις παραγγελίες, ενώ αν δεν υπάκουε στο εξώδικο της Sony, τότε η Ιαπωνική εταιρεία θα προχωρούσε σε μήνυση ζητώντας χρηματική αποζημίωση.

Προς το παρόν το CustomizeMyPlates.com προσφέρει μόνο skins για χειριστήρια και κονσόλες και σταμάτησε να ασχολείται με τα faceplates του PS5. Το πιθανότερο είναι πάντως ότι η Sony αναμένεται να κατασκευάσει τα δικά της faceplates και να τα διανείμει στην αγορά.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. 

Δείτε τι εκτιμά η Sony για τις πωλήσεις του PS5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/11/2020 16:10
Εγώ θα πρότεινα μια συνεργασία μεταξύ Sony και CustomizeMyPlat es.com.Γιατί να μην πουλάνε τα επίσημα προιόντα σου όταν αυτά βγουν.
Notification