Ειδήσεις Software Η Sony ανακοίνωσε όλα τα media apps και streaming services που θα είναι διαθέσιμα στο PS5

Η Sony ανακοίνωσε όλα τα media apps και streaming services που θα είναι διαθέσιμα στο PS5

Thursday, 22 Oct 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου   | (1 σχόλιο)
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/23/50/c2/ps5-media-apps-kentriki-4-1603379500.jpg
 

Η Sony ανακοίνωσε όλα τα media apps και streaming services που θα είναι διαθέσιμα στο PS5

Από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει με μια πολύ καλή λίστα επιλογών από media apps και video streaming services.

Η Sony επιβεβαίωσε στο blog της για το PlayStation όλα τα media apps και video streaming services που θα είναι διαθέσιμα στους κάτοχους του PS5 από την πρώτη κιόλας ημέρα. Η Sony επίσης θα λανσάρει και ένα τηλεκοντρόλ που θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την χρήση.

Κατά την κυκλοφορία όλοι θα έχουν πρόσβαση στα Netflix, Disney+, Spotify και Apple Tv (που θα έρθουν σύντομα επίσης και στο PS4). Το Twitch και το Youtube θα είναι και αυτά επίσης άμεσα διαθέσιμα και θα υποστηρίζουν απευθείας streaming μετάδοση από την κονσόλα καθώς και υποστήριξη παρακολούθησης μέσα από τα δύο apps. Βέβαια ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα framerate και τις διαθέσιμες αναλύσεις που υποστηρίζει για streaming η νέα next-gen κονσόλα.

Τα Amazon Prime Video, Hulu, Peacock, MyCanal και πολλά άλλα θα είναι διαθέσιμα χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία από την Sony για το πότε αυτές οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες. Όπως αποκαλύφθηκε στο PS5 user interface είδαμε ότι υπάρχει καρτέλα media ξεχωριστά από την καρτέλα games στο κεντρικό μενού. Τέλος, η Sony ανέφερε ότι δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε τις εφαρμογές μέσω του PlayStation Store καθώς θα είναι άμεσα διαθέσιμα στην καρτέλα των Media. Θα είναι ενδιαφέρον αν τα updates από τις εφαρμογές θα συνδέονται με μελλοντικά firmware update της κονσόλας.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου το 2020.

Δείτε το νέο user interface του PS5 και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/10/2020 08:27
Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το interface της κονσόλας.
Notification