Ειδήσεις Sports FIFA 21: Γκολ ακυρώνονται λόγω ημιχρόνου και η μπάλα κολλάει στα δοκάρια

FIFA 21: Γκολ ακυρώνονται λόγω ημιχρόνου και η μπάλα κολλάει στα δοκάρια

Monday, 19 Oct 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/82/5b/a0/fifa202120bug-35-1603116962.jpg
 

FIFA 21: Γκολ ακυρώνονται λόγω ημιχρόνου και η μπάλα κολλάει στα δοκάρια

Τα bugs άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Πολλοί από εμάς έχουμε δει βιντεάκια από FIFA 21 bugs το τελευταίο διάστημα, καθώς ο νέος τίτλος της EA έχει δέκα μέρες που κυκλοφόρησε και οι παίκτες κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να παίξουν ένα φυσιολογικό match.

Υπάρχει όμως ακόμα ένα bug που μοιράστηκε με το internet ο Redditor BuschLatte146, που ξεχωρίζει. Ενώ λοιπόν έπαιζε Squad Battles, αποφάσισε να σουτάρει αμέσως μετά την σέντρα και το αποτέλεσμα ήταν η μπάλα να κρεμαστεί στο πάνω μέρος από τα δίχτυα και να κολλήσει εκεί για αρκετή ώρα χωρίς να βγει out αλλά ούτε και να μετρήσει ως goal. Στο τέλος η μπάλα πέφτει μέσα στην εστία με κάποιο τρόπο και αν κρίνω από το τέλος του βίντεο το goal μέτρησε αφού οι παίκτες είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν.

I have no words from r/fut

Ο εκφωνητής στη συγκεκριμένη φάση έχει κολλήσει σε μία λούπα αφηγούμενος ένα σωρό ατάκες για σουτ που βρήκαν το δοκάρι.

Γκολ ακυρώνονται όταν ο διαιτητής σφυρίζει για ημίχρονο
Ακόμα ένα bug που φαίνεται να είναι σύνηθες στο FIFA 21 είναι το να σφυράει ο διαιτητής την λήξη του ημιχρόνου μισό δευτερόλεπτο πριν περάσει η μπάλα τα δίχτυα όπως στο βίντεο παρακάτω.

Τα bugs στην σειρά FIFA έχουν χαρίσει πολλές ώρες γέλιου σε θεατές και πολλά νεύρα σε παίκτες ανά τα χρόνια. Μπορεί το πρώτο bug στην αρχή του άρθρου να μην είναι κάτι που θα συναντήσει ο καθένας μας σε κάποιον αγώνα, καθώς φαίνεται αρκετά δύσκολο να συμβεί, αλλά το δεύτερο με την λήξη του ημιχρόνου (ή και του αγώνα σπανιότερα) λίγο πριν μπει γκολ και χωρίς αυτό να μετρήσει, ενδέχεται να απασχολήσει αρκετούς.

Διαβάστε το review του FIFA 21 και συζητήστε γι΄ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/10/2020 10:04
Όλα τα games έχουν bugs το θέμα είναι αυτά να διορθώνονται.
Notification