Η Atari ετοιμάζει το δικό της κρυπτονόμισμα

Η Atari ετοιμάζει το δικό της κρυπτονόμισμα

Η Atari ετοιμάζει το δικό της κρυπτονόμισμα

Σε συνεργασία με το Bitcoin.

Η Atari ετοιμάζεται να διευρύνει του επιχειρηματικούς της ορίζοντες… με την δημιουργία ενός κρυπτονομίσματος.

Το Atari VCS, η καινούργια κονσόλα της εταιρίας, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και θα επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν διάφορα πράγματα με τα νέα “Atari Tokens”. Σύμφωνα με το Bloomberg, ξεκινώντας από τις 29 Οκτωβρίου, το Bitcoin Exchange θα πουλήσει Atari Tokens αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων, έναντι των 25 cents ανά κομμάτι. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα tokens για να κάνουν in-game αγορές, ενώ η Atari σχεδιάζει να εδραιώσει την θέση του Atari Token στην βιομηχανία των κρυπτονομισμάτων.

Η Atari είναι πλέον αρκετά μικρότερη από ότι ήταν στο παρελθόν. Η ανακοίνωση της νέα της κονσόλας και το εγχείρημα με το κρυπτονόμισμα, είναι μια στρατηγική ώστε να μπορέσει να “ξαναμπεί στο παιχνίδι” μετά την πρόσφατη χρεοκοπία της εταιρίας. Η στρατηγική της βασίζεται στην νοσταλγία των καταναλωτών, αφού η καινούργια της κονσόλα, το Atari VCS, θα επαναφέρει παλιά games, όπως το Missile Command: Recharged, σε reimagined εκδοχές. Ωστόσο, σε τιμή που πλησιάζει την τιμή της Digital Version του PS5, ίσως δυσκολευτεί αρκετά.

Το Atari VCS θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα για το Atari VCS και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/10/2020 10:25
Ίσως μια εξαγορά να έσωζε την κατάσταση .
Notification