Press Start: Ποιο παιχνίδι θα είναι η επόμενη αγορά σας;

Hot
Press Start: Ποιο παιχνίδι θα είναι η επόμενη αγορά σας;

Press Start: Ποιο παιχνίδι θα είναι η επόμενη αγορά σας;

Ένας μήνας πριν από την κυκλοφορία των PS5 και Xbox Series X.

Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου έχει ενδιαφέρον όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες σε video games.

Μπορεί η προσοχή να είναι στραμμένη στην επερχόμενη κυκλοφορία των κονσολών νέας γενιάς, στα μέσα του Νοεμβρίου, όμως διανύοντας πλέον τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου υπάρχουν πολλοί λόγοι για όποιον αγαπάει τα video games να αποκτήσει έναν νέο τίτλο. Καλό παράδειγμα αποτελεί η κυκλοφορία του Crash Bandicoot 4, καθώς είναι σίγουρα μία σειρά που συνόδεψε πολλούς από εμάς στις πρώτες μας επαφές με τα video games και η νέα προσθήκη της έχει τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα.

Η μεγάλη κυκλοφορία του μήνα είναι φυσικά το FIFA 21, το οποίο κυκλοφορεί συμπεριλαμβάνοντας τόσο την PS4/Xbox One έκδοση αλλά και την PS5/Xbox Series X έκδοση ανάλογα, με δωρεάν αναβάθμιση σε περίπτωση αγοράς κάποιας κονσόλας νέας γενιάς. Πριν ακόμα αρχίσει η σεζόν η EA είχε τα πρώτα προβλήματα στην διαχείριση των server της, καθώς ο μεγάλος αριθμός των χρηστών που προσπαθούσαν να κατεβάσουν το trial του FIFA 21, έριξε το EA Play για μερικές ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί είναι αυτοί που έδωσαν ή θα δώσουν τα χρήματα τους για την αγορά του νέου τίτλου της ΕΑ, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε. Ενδιαφέρον υπάρχει και στο υπόλοιπο μισό του μήνα βέβαια, με κυκλοφορίες όπως το Age of Empires 3: Definitive Edition, το Amnesia: Rebirth και το Watch Dogs: Legion.

Μέσα στον επόμενο μήνα περιμένουμε επίσης δύο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες, τα Assassin's Creed: Valhalla και Cyberpunk: 2077. Πολλά έχουν ειπωθεί και για τους δύο τίτλους, με το κοινό να περιμένει καρτερικά την κυκλοφορία τους. Η CD Projekt Red έχει καταφέρει να ενθουσιάσει τους υποστηρικτές της με το επερχόμενο Action/RPG της και το εκκεντρικό περιεχόμενο του κάτι που έχει καταφέρει και η Ubisoft με τον νέο τίτλο της σειράς Assassin's Creed και την μεταφορά του στις βάρβαρες μάχες των Vikings.

Δεν γνωρίζω αν είναι καλή περίοδος για την αγορά νέου video game αλλά προσωπικά θα αγοράσω το FIFA 21, καθώς η προσθήκη του co-op στο Ultimate Team το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον. Εσείς έχετε σκοπό να αγοράσετε κάποιο video game; Αφήστε σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

 

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Είστε υπέρ ή κατά του να αγοράζουν οι μεγάλες εταιρείες τις μικρότερες;

Αυτά είναι τα 23 Game Studios της Microsoft

Αυτά είναι τα 13 Game Studios της Sony

Editorial 23: Η εξαγορά της Bethesda από την Microsoft και οι μέχρι τώρα εξαγορές Sony, Microsoft και EA

Το πιο πρόσφατο user Blog

Τα αγαπημένα μου remastered βιντεοπαιχνίδια για το Ps4 γράφει η Αναστασία Κεραμάρη

Το πιο πρόσφατο user Review

Spyro Reignited Trilogy γράφει η Αναστασία Κεραμάρη

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/10/2020 11:37
To Cyberpunk 2077 είναι σίγουρα η επόμενη αγορά που θα κάνω και ίσως να είναι και το παιχνίδι της χρονιάς.
Notification