Torchlight 3 gameplay trailers

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Torchlight 3 gameplay trailers

Torchlight 3 gameplay trailers

Νέο βίντεο με τα abilities, τους εχθρούς και το gear. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/3/20 - Η Sharpshooter class] Η Echtra Games ανακοίνωσε την νέα class που θα δούμε στο Torchlight 3. Ονομάζεται Sharpshooter.

Η class αυτή χρησιμοποιεί ranged επιθέσεις και αν την επιλέξετε θα έχετε στη διάθεσή σας μια ευρεία γκάμα όπλων, από πιστόλια μέχρι rifles ή και τόξα. Η class θα έχει επίσης μία ability που θυμίζει summoner.

Η εν λόγω class είναι η τέταρτη που ανακοινώθηκε. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Dusk Mage, Forged και Railmaster. Η Sharpshooter class είναι διαθέσιμη στην closed alpha έκδοση του παιχνιδιού.

[UPDATE: 19/4/20 - Player Fortresses] Η Echtra Games ανακοίνωσε ότι τα Fortresses θα ξεκλειδώνουν νωρίς στο παιχνίδι. Θα μπορείτε από τα πρώτα σας βήματα να αρχίζετε το customization και θα ξεκλειδώνετε νέες επιλογές μέσα από τα rewards που θα παίρνετε στα quests. Όσο προχωράτε, η πρόοδός σας στα contract tiers θα ανεβαίνει.

Ορισμένα από τα κτίρια θα σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσετε μαζί τους. Θα μπορείτε δηλαδή να τα τοποθετήσετε μέσα στα fortresses και να επιτρέψετε σε άλλους παίκτες να τα χρησιμοποιήσουν! Αντίστοιχα, θα μπορείτε να επισκεφθείτε τα fortresses άλλων παικτών. Ευτυχώς, τα fortresses που χτίζετε θα μπορείτε να τα αξιοποιήσετε με όλους τους χαρακτήρες σας χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε νέα fortresses για κάθε χαρακτήρα.

[UPDATE 2: 11/10/20 - Νέο gameplay τρέιλερ] Η Echtra Games παρουσίασε ένα εκτενές gameplay τρείλερ για το Torchlight 3 πριν την κυκλοφορία του (με εξαίρεση ενδεχομένως το launch trailer).

Στο παρακάτω βίντεο, η εταιρεία ανάπτυξης εξηγεί τα abilities του παιχνιδιού. Στο ξεκίνημά του θα επιλέγετε ανάμεσα σε πέντε relics. Στο βίντεο παρουσιάστηκαν επίσης διάφορα είδη εχθρών, ο legendary εξοπλισμός και το οχυρό σας. Θυμίζουμε ακόμη ότι το Torchlight 3 κοστίζει αυτή τη στιγμή 30 ευρώ και είναι playable καθώς βρίσκεται σε early access, αλλά στις 13 Οκτωβρίου που κυκλοφορεί και επίσημα, άρα βγαίνει από την early access με αύξηση τιμής, θα κοστίζει 40 ευρώ.

Διαβάστε για το κλείσιμο της Runic Games και συζητήστε για το νέο Torchlight στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/10/2020 11:59
Το torchlight είναι ένα εξαιρετικό diablo clone το οποίο αξίζει να παίξει κανείς .Λατρεύω όλη τη σειρά .
#2 ashbringer (Level 25) 12/10/2020 11:59
Το torchlight είναι ένα εξαιρετικό diablo clone το οποίο αξίζει να παίξει κανείς .Λατρεύω όλη τη σειρά .