Ειδήσεις Action The Falconeer

The Falconeer

Monday, 05 Oct 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/90/45/ce/the-falconeer-xbox-series-x-series-x-xbox-one-93-1601896493.jpg
 

The Falconeer

Μάχες μεταξύ…γιγάντιων πτηνών.

Την ιδία μέρα που ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των Xbox Series X και Series S, αρκετές εταιρείες ανάπτυξης ανακοίνωσαν τις δικές τους κυκλοφορίες, που είναι πολύ κοντά στις 10 Νοεμβρίου. 

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα νωρίτερα για να συμπέσει με την κυκλοφορία των κονσολών και το Yakuza: Like a Dragon θα έρθει τρεις μέρες νωρίτερα στις συγκεκριμένες και μόνο. Στις υπόλοιπες κονσόλες θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 13 Νοέμβριου. Τώρα με την σειρά της η Wired Productions ανακοινώσε το The Falconeer θα κυκλοφορήσει και αυτό μαζί με τις νέες κονσόλες.
 
 
Το The Falconeer περιγράφεται ως ένα "open world big bird combat Simulator" όπου θα χειρίζεστε γιγαντία πτηνά τα οποία είναι εξοπλισμένα με πανοπλίες και όπλα. Βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τον δημιουργό του Moonpath of Elsweyr, Tomas Sala.
Το The Falconeer θα κυκλοφορήσει επίσης την ίδια μέρα και σε PC αλλά η Day One edition θα είναι διαθέσιμη μονό στις κονσόλες. Οι ιδιοκτήτες PC θα μπορούν να δοκιμάσουν το Beta test αν το δηλώσουν στο Discord.
 
[UPDATE: 5/10/20 - Ανακοινώθηκαν τα factions] Στις 2 Οκτωβρίου η εταιρεία ανάπτυξης Wired Productions και ο Tomas Sala δημοσίευσαν ένα νέο τρέιλερ του The Falconeer το οποίο αποκαλύπτει τα factions που θα είναι διαθέσιμα.

Στο The Falconeer θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα factions που είναι διαθέσιμα, τα οποία βρίσκονται στο έλεος του Great Ursee, ενός τεράστιου ωκεανού. Στον ουρανό οι πλούσιοι έχουν αεροσκάφη τα οποία υπερασπίζονται οι μισθοφόροι falconeers ενώ κάτω γίνονται επαναστάσεις και διαμάχες μεταξύ των φτωχών. Κατά την διάρκεια του The Falconeer θα πρέπει να διαλέξετε και να υποστηρίξετε ένα από τα ακόλουθα factions: 
 
The Northern Imperium: Η μεγαλύτερη δύναμη του Great Ursee. Ο αυτοκράτορας, τους χρησιμοποίει με χειραγώγηση και τεχνάσματα ως εργαλεία δύναμης.
The Mancer Order: To συγκεκριμένο τάγμα ελέγχει την παραμικρή πρόσβαση στην τεχνολογία και καθοδηγούν την διαδρομή προς έναν άγνωστο προορισμό που λέγεται The Path. 
The Civilian Freehouses: Αποτελείται από ανεξάρτητες κοινότητες που ενώθηκαν για να υπερασπιστούν την τοπική φυλή και είναι συχνά θύματα των δύο προηγούμενων. 
The Freebooter Rebelion: Εξόριστοι που είχαν σταλθεί στα πιο σκοτεινά μέρη του Great Ursee και τώρα επέστρεψαν με αρχαίες σκοτεινές γνώσεις με σκοπό να καταστρέψουν τους αιώνιους βασανιστές τους.
 
 
Το The Falconeer θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, Xbox Series X/S και Xbox One.
 
Διαβάστε περισσότερα για την κυκλοφορία των Xbox Series X και Series S και συζητηστε για το The Falconeer στο σχετικό forum topic.
 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 06/10/2020 08:21
Φαίνεται εξαιρετικό το τρέιλερ του παιχνιδιού.Η αφήγηση εκπληκτική και η ατμόσφαιρα πραγματικά μοναδική.
Notification