Ταινία Yakuza: Like a Dragon

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Ταινία Yakuza: Like a Dragon

Ταινία Yakuza: Like a Dragon

Η Sega παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ.

[Αρχική δημοσίευση: 24/9/20] Η Sega ετοιμάζει μία ταινία για την δημοφιλή Action σειρά Yakuza, σύμφωνα με το Variety.

Η παραγωγή θα αποτελέσει προϊόν συνεργασίας των Sega, 1212 Entertainment και Wild Sheep Content. Το Yakuza: Like a Dragon, η νέα έκδοση της σειράς, θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου.

Η 1212 Entertainment ανακοίνωσε ότι "Το Yakuza θα μας δώσει ένα νέο μέρος για να διηγηθούμε συναρπαστικές ιστορίες με πολύπλευρες προσωπικότητες σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, το οποίο το κοινό του cinema σπάνια έχει ξαναδεί. Το έπος του Kazuma Kiryu έχει κινηματογραφική απήχηση, μια μείξη δράσης και κωμωδίας, στην οποία θα δείτε διαφορετικές ιστορίες χαρακτήρων και ένα συναρπαστικό ταξίδι προς την λύτρωση".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Yakuza γίνεται ταινία. Το 2007, ο σκηνοθέτης Takashi Miike, ανέλαβε το Yakuza: Like a Dragon, το οποίο είχε βασιστεί στο παιχνίδι του PS2. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα δούμε την νέα ταινία Yakuza και αν θα αφορά μια καινούργια ιστορία ή αν θα έχει βασιστεί σε ιστορία παιχνιδιού.

[UPDATE: 27/9/20 - Παροσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ] Η Sega παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Yakuza: Like a Dragon.

Μέχρι στιγμής στα credits της ταινίας δεν αναφέρονται κάποιοι συγγραφείς, παρά μόνο τα ονόματα των παραγωγών, που είναι οι Erik Barmack, Roberto Grande και Joshua Long. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Kazuma Kiryu, ο οποίος εξερευνά τις πόλεις της Ιαπωνίας. Στο μέλλον θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο και για την χρονική περίοδο στην οποία διεξάγεται.

Δείτε τα reviews των Yakuza games και συζητήστε για την νέα ταινία Yakuza στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 25/09/2020 07:57
Θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ για να γίνει σωστή η μεταφορά .Τα τελευταία χρόνια η μεταφορά game στον κινηματογράφο δεν είναι και στην καλύτερη φάση.
Notification