Ειδήσεις Action To Grand Theft Auto IV επιστρέφει στο Steam χωρίς multiplayer

To Grand Theft Auto IV επιστρέφει στο Steam χωρίς multiplayer

Wednesday, 19 Feb 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/d3/cc/gta20iv-23-1582110905.jpg
 

To Grand Theft Auto IV επιστρέφει στο Steam χωρίς multiplayer

Μέσα στον επόμενο μήνα.

Η Rockstar Games ανακοίνωσε στην σελίδα του GTA 4 στο Steam το πώς και το πότε θα είναι διαθέσιμο για αγορά.

Το GTA 4 μαζί με τα DLC του φυσικά, αποσύρθηκε από το Steam τον προηγούμενο μήνα. Η εταιρεία είναι έτοιμη να το επαναφέρει στο Steam και αποκάλυψε τις αλλαγές που θα έχει η επιστροφή. Αρχικά η βασική ιστορία και το Episodes from Liberty City θα ενωθούν σε μία έκδοση με τίτλο GTA 4: Complete Edition. Αυτή η έκδοση θα μπει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα στις 19 Μαρτίου, όμως τα καλά νέα είναι ότι τα save files σας θα είναι συμβατά. Η Complete Edition θα πωλείται και στον Rockastar Games Launcher αλλά έχουν αφαιρεθεί μερικές βασικές λειτουργίες, όπως το multiplayer και τα leaderboards μαζί με μερικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως τους  RamJam FM, Self-Actualization FM και Vice City FM.

Όσοι έχουν ήδη το GTA 4 ή το Episodes εγκατεστημένα, θα λάβουν ένα update μέσα στον Μάρτιο που θα μετατρέψει την εγκατάσταση τους στην Complete Edition. Για να παίξετε θα χρειαστεί να κάνετε το update του οποίου το μέγεθος θα διαφέρει ανάλογα το περιεχόμενο που έχετε αγοράσει.

Επειδή πρόκειται για αυτοματοποιημένο update το όνομα θα αλλάξει στις βιβλιοθήκες του Steam σε κάθε χρήστη σε GTA 4: Complete Edition είτε διαθέτει είτε όχι το DLC. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι οι χρήστες που δεν έχουν αγοράσει το DLC θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του, παρά την μετονομασία.

 

Διαβάστε το review του GTA V και συζητήστε σχετικά με αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 19/02/2020 19:03
Πάλι θα σαρώσει στις πωλήσεις ιδικά με την χαμηλή τιμή του.
Notification