Assassin's Creed VR και Splinter Cell VR

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Assassin's Creed VR και Splinter Cell VR

Assassin's Creed VR και Splinter Cell VR

Για το Oculus Rift. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 10/7/19] Σύμφωνα με αναφορές του The Information, η Facebook υπέγραψε συμφωνητικό με την Ubisoft για να αναπτύξει τα Assassin's Creed και Splinter Cell σε VR έκδοση για το Oculus Rift.

Ο Mark Zuckerberg, διευθύνων σύμβουλος της Facebook, φέρεται να ήταν παρόν στη συμφωνία. Παράλληλα, λέγεται ότι η Facebook κυνηγάει να αγοράσει εταιρείες ανάπτυξης που θα της φτιάξουν VR games. Πάντως, όταν η εταιρεία του ερωτήθηκε από το GI.biz για το σχετικό θέμα, απάντησε ότι δεν σχολιάζει συγκεκριμένες συνεργασίες και θα συνεχίσει να επεκτείνεται στα Oculus games για να προσεγγίσει "νέα gaming κοινά τα επόμενα χρόνια".

Μέχρι να διαπιστώσουμε για το αν το ρεπορτάζ αυτό ήταν φήμη, διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Gods & Monsters που πιθανόν να μοιάζει με το Assassin's Creed. Συζητήστε περισσότερα για το Gods & Monsters στο παρακάτω forum topic.

[UPDATE: 16/9/20] Η Ubisoft και η Facebook ανακοίνωσαν ένα Assassin's Creed VR κι ένα Splinter Cell VR για το Oculus Rift.

Τα games αυτά αναπτύσσονται από το μηδέν από την Ubisoft Red Storm σε συνεργασία με τις Ubisoft Reflections, Ubisoft Dusseldorf και Ubisoft Mumbai.

Πέρα από τα δύο αυτά games, η Facebook παρουσίασε το Oculus Quest 2, ένα VR headset που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου με κόστος 300 ευρώ. Θα έχει 6GB RAM, 4K ανάλυση και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Θα ζυγίζει 10% λιγότερο από τον προκάτοχό του.

Συζητήστε για τα δύο νέα αυτά VR games στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 17/09/2020 08:56
Θα ήθελα να δω splinter cell κάποιο καινούργιο single player τίτλο και όχι vr.
Notification