Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις UPlay+: Η συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft

UPlay+: Η συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft

Monday, 10 Jun 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d8/f0/29/uplay-plus-57-1560202519.jpg
 

UPlay+: Η συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft

100 games στο ξεκίνημα με κόστος 15 ευρώ τον μήνα.

[Αρχική δημοσίευση: 28/5/19] Λίγο πριν την έλευση της φετινής E3 εμφανίστηκε online μια καταχώρηση με τίτλο "Ubisoft Pass" που φημολογείται πως πρόκειται για νέα υπηρεσία streaming της Ubisoft.

H καταχώρηση, που εντοπίστηκε από μέλη του forum του Resetera, έχει πλέον αφαιρεθεί, αλλά το VG247 αναφέρει ότι το Ubisoft Store είχε μια σελίδα αφιερωμένη σε συνδρομητικές υπηρεσίες, η οποία έχει έκτοτε επίσης εξαφανισθεί. Αυτή τη στιγμή η Ubisοft δεν διαθέτει επίσημα κάποια συνδρομητική υπηρεσία.

Aν το Ubisoft Pass δεν είναι υπηρεσία streaming, ενδεχομένως να πρόκειται για κάτι παρόμοιο με το ΕΑ Αccess, συνδρομητική υπηρεσία που σας παρέχει πληθώρα από games κάθε μήνα.

[UPDATE: 11/6/19] Η Ubisoft ανακοίνωσε το UPlay+, την συνδρομητική της υπηρεσία. Θα έχει πάνω από 100 games στο ξεκίνημα, ενώ αν εγγραφτείτε από τώρα για το UPlay+ στο Uplay.com θα έχετε δωρεάν συνδρομή στα πρώτα games του Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς το κόστος της συνδρομής θα ανέρχεται στα 15 ευρώ τον μήνα.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Επίσης, το 2020 η υπηρεσία UPlay+ θα είναι διαθέσιμη και στο Google Stadia. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι έχετε συνδρομή Google Stadia θα πρέπει να πληρώσετε...και δεύτερη συνδρομή για να παίξετε οποιοδήποτε από τα games της Ubisoft.

Δείτε την συνέντευξη τύπου της Ubisoft στην E3 2019 και συζητήστε για το UPlay+ στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 11/06/2019 18:00
Σιγά σιγά οι συνδρομές προωθούνται από τις εταιρείες που έχουν ως σκοπό το σίγουρο κέρδος.
Notification