Predator: Hunting Grounds

Hot
Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds

Το Predator: Hunting Grounds έρχεται και για PC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/5/19] Το Predator: Hunting Grounds ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου State of Play της Sony.

To παιχνίδι αναπτύσσεται από την Illfonic η οποία ευθύνεται και για το Friday the 13th: The Game. Σύμφωνα με post στο Playstation Blog το παιχνίδι πρόκειται για competitive online multiplayer shooter όπου μέρος των παικτών θα παίρνει τον ρόλο μιας ελίτ Fireteam και θα χειρίζεται όπλα όπως shotguns, SMG’s και ένας από τους παίκτες θα παίρνει τον ρόλο του Predator και θα έχει στο ενεργητικό του όπλα όπως το Plasmacaster και abilities όπως το advanced vision mode. Δείτε το πρώτο τρέιλερ.

Ο CEO της Illfonic, Charles Brungardt, δήλωσε στο Playstation Blog πως το στούντιο ιδρύθηκε με σκοπό την δημιουργία games βασισμένα σε ταινίες. Για την διεκπεραίωση του νέου project η Illfonic συνεργάζεται με την Sony Interactive Entertainment και το Fox με σκοπό την δημιουργία ενός ''αυθεντικού'' shooter. O Brungardt επίσης σχολίασε: ''Το πάθος της ομάδας ανάπτυξης για το Predator μας βοήθησε να πραγματοποιήσουμε την συνεργασία μας με την Sony Interactive Entertainment και το Fox. Εταιρίες οι οποίες όχι μόνο πιστεύουν στο όραμα που έχουμε για το παιχνίδι αλλά και καταλαβαίνουν αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε.''

 

[UPDATE: 11/12/19 - Το Predator: Hunting Grounds έρχεται και για PC] Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι το Predator: Hunting Grounds θα αποτελέσει μια αποκλειστική κυκλοφορία για το PS4, μια σκέψη που τελικά καταργήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Sony, το επερχόμενο game το τρομακτικού εξωγήινου εκτελεστή θα κυκλοφορήσει και σε PC. To παιχνίδι θα περιέχει αρκετά από τα κλασσικά όπλα που υπάρχουν και στις ταινίες του Predator όπως το crossbow με τον θανατηφόρο ''έξυπνο'' δίσκο, το plasma caster και το Combistick. Επιπλέον οι Predators θα χωρίζονται σε Hunter, Scout και Berserker. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το τελευταίο release τρέιλερ του Predator: Hunting Grounds.

Το Predator: Hunting Grounds κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου του 2020 για PS4 και πλέον όπως ανακοινωθεί σήμερα θα κυκλοφορήσει και σε PC μέσα στο 2020 χωρίς να έχει διευκρινιστεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

To Predator: Hunting Grounds θα κυκλοφορήσει για PS4 και PC μέσα στο 2020.

Διαβάστε για το Gameplay video του Predator: Hunting Grounds συζητήστε περισσότερα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 10/05/2019 21:15
Υπήρχε ένα multiplayer mode αν δε κάνω λάθος στο Alien VS Predator του 2010 όπου ένας παίκτης η και παραπάνω έπαιρνε το ρόλο του Predator και οι υπόλοιποι των colonial marines.Ήταν αρκετά διασκεδαστικό.Ε ύχομαι το Hunting Grounds να βγεί καλό και να έχει replayability.
Notification