Ειδήσεις Κονσόλες Αλλαγή στην πολιτική επιστροφής χρημάτων του PlayStation Store

Αλλαγή στην πολιτική επιστροφής χρημάτων του PlayStation Store

Monday, 01 Apr 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/63/5d/3a/playstation-store-refund-policy-update-43-1554142495.jpg
 

Αλλαγή στην πολιτική επιστροφής χρημάτων του PlayStation Store

Θα δικαιούστε refunds υπό προϋποθέσεις.

Η Sony έκανε αλλαγές στην πολιτική ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων για προπαραγγελίες και αγορές μέσω του PlayStation Store.

Σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεων, μπορείτε να ακυρώσετε μια ψηφιακή αγορά μέσα σε 14 μέρες και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω, εφόσον δεν ξεκινήσατε να κατεβάζετε ή να κάνετε stream το περιεχόμενό της. Σε αυτή την περίπτωση, το προϊόν που αγοράσατε θα πρέπει να αποδειχθεί "ελλατωματικό" προκειμένου να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Προπαραγγελίες μπορούν να ακυρωθούν με επιστροφή χρημάτων οποτεδήποτε πριν την κυκλοφορία του εκάστοτε προϊόντος, ή μέσα σε 14 ημέρες από την πληρωμή ακόμα και μετά από την ημερομηνία κυκλοφορίας, με τις ίδιες προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν. Τέλος, η ίδια πολιτική ισχύει και για season passes και promotional bundles.

Το site αναφέρει πως τα παραπάνω ισχύουν μόνο για αγορές από το PlayStation Store, καθώς οι αγορές games από αλλού παρέχουν το περιεχόμενο άμεσα και έτσι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων, ενώ επίσης προτείνει να απενεργοποιείτε τα αυτόματα downloads για προπαραγγελίες που πιστεύετε ότι ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε, μιας και το αυτόματο κατέβασμα θα τις εξαιρέσει κι αυτές από τις προϋποθέσεις.

Συνδρομητικές υπηρεσίες όπως PlayStation Plus, PlayStation Now και Spotify Premium παρέχουν επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 ημέρες, ακόμα και αν έχει ήδη ξεκινήσει η εκάστοτε συνδρομή, αλλά το ποσό που θα επιστραφεί θα έχει διαμορφωθεί ανάλογα με τον χρόνο χρήσης που έχει ήδη περάσει.

Διαβάστε επίσης για τον John Kodera, τον νέο Πρόεδρο της Sony και συζητήστε περισσότερα για την εταιρεία και το PlayStation στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 02/04/2019 17:51
Ρε δε πα να κάνει ότι αλλαγές θέλει, ποσώς με ενδιαφέρει καρφάκι δεν μου καίγεται....... ............... ............... ....έτσι κι αλλιώς εγώ δεν αγοράζω τίποτα από το PlayStation Store ( και xbox live ) ούτε καν τα δωρεάν δεν κατεβάζω δλδ, οπότε για μένα φωτιά και μπούρμπερη σε οτιδήποτε digital!!
Notification