Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Sony λογόκρινε σκηνή του Devil May Cry 5

Η Sony λογόκρινε σκηνή του Devil May Cry 5

Tuesday, 02 Apr 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e3/7b/82/devil-may-cry-5-trish-censored-scene-7-1552337478.jpg
 

Η Sony λογόκρινε σκηνή του Devil May Cry 5

Patch αφαιρεί τη λογοκρισία αλλά όχι στην Ευρώπη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/3/19] Η λογοκρισία στα games του PS4 συνεχίζεται από την Sony, καθώς μετά την απαγόρευση των Super Seducer 1 και 2, το μπλοκάρισμα κυκλοφορίας του Omega Labyrinth Z και μέρος περιεχομένου του Senran Kagura Burst Re:Newal τώρα σειρά έχει το Devil May Cry V.

Στην έκδοση του PS4 αφαιρέθηκε μία σκηνή με τον Dante και την Trish την οποία θα δείτε στο παρακάτω βίντεο γιατί υποτίθεται ότι περιέχει γυμνό. Δεν φαίνονται ξεκάθαρα επίμαχα σημεία παρά μόνο τα οπίσθια της Trish για κλάσματα δευτερολέπτου.

[UPDATE: 2/4/19 - Αφαιρέθηκε η λογοκρισία στην αμερικάνικη έκδοση] Ένα update αφαίρεσε το εφέ που κάλυπτε το σώμα της Trish, αλλά όχι στην ευρωπαϊκή έκδοση του παιχνιδιού.

Η Capcom δεν ανέφερε ότι το patch 1.07 θα ανασύρει τη λογοκρισία στη συγκεκριμένη σκηνή, κάτι το οποίο έχει επιβεβαιωθεί πως συνέβη μόνο στην αμερικάνικη έκδοση του Devil May Cry 5. Η ευρωπαϊκή έκδοση παραμένει ως έχει και δεν έχουμε κάποιο επίσημο σχόλιο σχετικά με την απόφαση αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λογοκρισία του ερωτικού περιεχομένου δε φαίνεται να ισχύει σε κάθε περίπτωση, αφού επετράπη το Dream Daddy, ένα Gay Flirt Simulator στο οποίο είστε μπαμπάς με παιδί και φλερτάρετε με άλλους μπαμπάδες.

Συζητήστε για games που έχουν λογοκριθεί στο PS4 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 12/03/2019 14:18
Και τους πείραξε το γυμνό σε μια σκηνή που υπάρχει??? Δηλαδή για το mortal Kombat που η αιματοχυσία παει συννεφο εκει πως και δεν λενε κατι??
#2 Nocturnius (Level 8) 02/04/2019 17:27
Απο τη στιγμη που το παιχνιδι δεν ειναι για μικρα παιδια και υπαρχει και η σημανση,ποιο το νοημα;Για να μη δειξει σε μια σκηνη λιγο γυμνο;Υποτιθετα ι οτι εχει να κανει με ενηλικες και οχι με μικρα παιδακια!
Notification