Ειδήσεις Προσφορές Space Engineers: Δωρεάν περίοδος

Space Engineers: Δωρεάν περίοδος

Thursday, 22 Oct 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/29/d7/7d/space-engineers-55-1551439445.jpg
 

Space Engineers: Δωρεάν περίοδος

Κατεβάστε το μέσω του Steam. Εκπτώσεις σε Deluxe και Ultimate Edition. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 1/3/19] To Space Engineers είναι ένα sci-fi open world sandbox και βρισκόταν στο Steam Early Access για 5 χρόνια.

Διαθέτει 2 modes, creative και survival στα οποία μπορείτε να φτιάξετε διαστημόπλοια, διαστημικούς σταθμούς, outposts και διάφορα άλλα οχήματα καθώς και να κάνετε εξερεύνηση πλανητών.

                                                     Οι developers ανακοίνωσαν την προηγούμενη βδομάδα ότι το παιχνίδι θα έβγαινε από το Steam Early Access στις 28 Φεβρουαρίου και πλέον είναι και επίσημα ολοκληρωμένο. Για τον εορτασμό της επίσημης κυκλοφορίας του θα είναι free-to-play το διάστημα 28/2 με 2/3. Επίσης, θα το βρείτε με 20% έκπτωση.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

[UPDATE: 22/10/20 – Το Space Engineers δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο Steam] Η εταιρεία ανάπτυξης Keen Software House ανακοίνωσε ότι το Space Engineers θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του Steam για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δείτε το σχετικό tweet.

 

 

Επίσης, θα υπάρχουν προσφορές εκπτώσεων 30% για την αγορά του Space Engineers που ισχύουν έως τις 27 Οκτωβρίου. Η Ultimate και η Deluxe Edition του παιχνιδιού θα βρίσκεται σε έκπτωση 41%.

Κατεβάστε το Space Engineers και δείτε τις προσφορές μέσω Steam κάνοντας κλικ εδώ.

Συζητήστε για το Space Engineers στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/10/2020 08:47
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.Η εξερεύνηση ήταν πάντα το στοιχείο μου .
Notification