Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Chernobylite: Survival Horror από τους δημιουργούς του Get Even

Chernobylite: Survival Horror από τους δημιουργούς του Get Even

Saturday, 09 Feb 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9b/80/a3/chernobylite-79-1549727677.jpg
 

Chernobylite: Survival Horror από τους δημιουργούς του Get Even

Το τραγικό συμβάν με έντονες Sci-Fi επιρροές.

 

Η The Farm 51 ανακοίνωσε επίσημα το Chernobylite.

Πρόκειται για ένα Sci-Fi Survival Horror που λαμβάνει χώρα στο Τσερνόμπιλ ύστερα από την συγκλονιστική καταστροφή της πόλης και την εξάπλωση της ραδιενέργειας. Την ανάπτυξη και την έκδοση του παιχνιδιού ηγείται η The Farm 51 που το 2017 έφερε στην ζωή το Get Even. Οι developers κάνουν λόγο για μία 3D-scanned επαναδημιουργία της Exclusion Zone. Στο παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να δείτε το φρικιαστικό τοπίο του παιχνιδιού μαζί με έναν εξίσου ανατριχιαστικό χαρακτήρα που φορά μάσκα αερίων.

Το παιχνίδι θα είναι open world, δεν θα περιλαμβάνει δηλαδή κάποιο linear storyline, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα crafting. Ο πρωταγωνιστής που θα ελέγχετε θα αναζητά τα αγαπημένα του άτομα, τα οποία εξαφανίστηκαν μετά την καταστροφή, ενώ παρά την υποστήριξη από άλλους χαρακτήρες η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam κάνει λόγο για ένα αποκλειστικά single-player game. Θα παίρνετε επιλογές που θα καθορίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού και θα πρέπει να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσετε.

Το Chernobylite θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο για PC.

Συζητήστε για το Chernobylite στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 09/02/2019 18:36
Κατι απο το game "metro" μου θυμίζει.
#2 the_prophet1987 (Level 22) 09/02/2019 21:42
Παιχνίδι που διαδραματίζεται στο Chernobyl ενοείται πως θα παιχτεί.Αλλά θα ήθελα να γίνει κατι παραπάνω απο άλλο ένα Horror game με jumpscares.Ελπί ζω να βγεί καλό...
Notification