Ειδήσεις Adventures Η IP του Outcast εξαγοράστηκε από την THQ Nordic

Η IP του Outcast εξαγοράστηκε από την THQ Nordic

Saturday, 12 Jan 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4f/f9/ed/outcast-second-contact-40-1547307119.jpg
 

Η IP του Outcast εξαγοράστηκε από την THQ Nordic

Ίσως να ήρθε η ώρα για κάποιο sequel.

 

Η THQ Nordic έχει πλέον όλα τα δικαιώματα του Outcast.

Μέσα στο 2018 η σουηδική εταιρεία εξαγόρασε τα δικαιώματα πολλών developers όπως οι Bugbear Entertainment, Coffee Stain και Koch Media. Μάλιστα κινήθηκαν και στις περιπτώσεις ορισμένων IP αφού απέκτησαν τα Alone in the Dark, Kingdoms of Amalur, Timesplitters και Carmaggedon. Πλέον, αγόρασαν και την IP του Outcast από τους δημιουργούς του, πράγμα που υποδεικνύει πολλά για το μέλλον της εταιρείας. Η εταιρεία που είχε δημιουργήσει το Oucast ονομάζεται Appeal Studios και έδωσε πλέον όλα τα δικαιώματά τους στην THQ Nordic AB που έχει έδρα στην Σουηδία.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια μπορεί να είναι τα σχέδια της εταιρείας γύρω από το Outcast, ωστόσο οι fans πιθανότατα θα εκτιμήσουν μία νέα κυκλοφορία γύρω από αυτό, αφού τόσο το 1999 που πρωτοκυκλοφόρησε όσο και το 2017 που επανήλθε ως HD remake εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Μπορεί το Outcast: Second Contact να κυκλοφόρησε λιγότερο από δύο χρόνια πριν, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την THQ Nordic από το να κάνει μία νέα προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα για το Outcast: Second Contact και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification