Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Streamer του Fortnite δέχθηκε 75.000 δολάρια donation από φίλο του

Streamer του Fortnite δέχθηκε 75.000 δολάρια donation από φίλο του

Saturday, 12 Jan 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/29/b1/c4/exotic-chaotic-fortnite-streamer-47-1547305693.jpg
 

Streamer του Fortnite δέχθηκε 75.000 δολάρια donation από φίλο του

Ο Exotic Chaotic έμεινε άναυδος από την κίνησή του.

Ο κολλητός του Exotix Chaotic του δώρισε 75.000 δολάρια κατά την διάρκεια ενός livestream.

Ο δημοφιλής streamer έπαιζε Fortnite, όπως συνηθίζει, ωστόσο που να φανταζόταν ότι στην μέση του καθιερωμένου του livestream θα δεχόταν ένα τεράστιο donation. Κι όμως, έλαβε ειδοποίηση πως έγινε donate στον λογαριασμό του ύψους 75.000 δολαρίων, κάτι το οποίο τον σόκαρε. Όπως ήταν φυσικό, σταμάτησε επί τόπου να παίζει και συνδέθηκε στον λογαριασμό του στην PayPal για να επιβεβαιώσει το αν είδε καλά. Εν τέλει, πράγματι ο φίλος του αποφάσισε να του χαρίσει αυτό το τεράστιο ποσό.

Η δωρεά έγινε από τον KingMascot, έναν άλλο streamer που έσπασε το ρεκόρ του μεγαλύτερου donation με μία κατάθεση. Πέρασε πολλή ώρα για να αντιληφθεί ο Exotic Chaotic τι συνέβη, αφού στην αρχή νόμιζε πως προσπαθούσαν να τον κλέψουν ή να τον παραπλανήσουν. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Στην αρχή νόμιζα πως ένας από τους moderators μου προσπαθούσε να με κοροϊδέψει. Μερικές φορές δοκίμαζε να εμφανίζει donations 100 δολαρίων για δοκιμή μέσω Streamlabs, απλά και μόνο για να δει πως όλα λειτουργούν φυσιολογικά και να με πειράξει και λίγο, οπότε σκέφτηκα πως ερπόκειτο για κάποια φάρσα. Όταν όμως έλεγξα τον PayPal λογαριασμό μου είδα 75.000 δολάρια να έχουν προστεθεί και ανακάλυψα πως ήταν αληθινά”.

Ο KingMascot από την άλλη υποστήριξε πως θέλησε να στηρίξει απλά τον φίλο του καθότι περνάει δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του ίδιου του Exotic Chaotic: “Δεν έχω υψηλό εισόδημα. Η κοπέλα μου εργάζεται κανονικά και στηρίζει την καριέρα μου ως streamer του Fortnite, οπότε χρωστάω σε αυτήν και τον τετράχρονο γιο μου να τους προστατεύω και να βγάλω χρήματα για το μέλλον τους”. Ο KingMacot ήταν από τους πονηρούς που αγόρασαν και στη συνέχεια πούλησαν τα Bitcoins του σε τεράστια τιμή, επομένως εξαργύρωσε μερικά χρήματα από αυτά με αυτό τον τρόπο.

Ο Exotic Chaotic συγκινήθηκε από την προσπάθεια του φίλου του και υποσχέθηκε να του το ξεπληρώσει κάποια στιγμή: “Είναι πολύ ευχάριστο το να βλέπουμε μεγάλα donations και το πώς ο κόσμος αντιδρά σε αυτά. Αν το stream μου προοδεύσει, σίγουρα θα προσπαθήσω να κάνω κάτι ανάλογο. Πράγματι αποφάσισε να δώσω χρήματα σε έναν από τους υποστηρικτές μου για την βοήθειά του στον σχεδιασμό πραγμάτων και τις συμβουλές του. Πράγματα σαν αυτά συμβαίνουν μία φορά στην ζωή και πρέπει να εκμεταλλευτώ την περίσταση για να διασφαλίσω το μέλλον του γιου μου και της κοπέλας μου”.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification