Ειδήσεις Strategy Breaking Bad: Criminal Elements για smartphones

Breaking Bad: Criminal Elements για smartphones

Saturday, 12 Jan 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/3a/24/breaking-bad-criminal-elements-41-1547299154.jpg
 

Breaking Bad: Criminal Elements για smartphones

Ένα free-to-play Strategy αφιερωμένο στην δημοφιλή σειρά.

 

Το Breaking Bad θα αποκτήσει ένα δωρεάν video game για smartphones και tablets.

Μπορεί να αποτελεί μία εκ των δημοφιλέστερων και κορυφαίων σειρών όλου του κόσμου, παρόλα αυτά δεν είχε υπάρξει ιδιαίτερη κίνηση στην gaming βιομηχανία για να υλοποιηθεί ένα παιχνίδι για το Breaking Bad. Πλέον αυτό αναμένεται να αλλάξει, αφού ανακοινώθηκε από την Plamee το Breaking Bad: Criminal Elements, ένα Strategy βασισμένο στο σύμπαν της δημοφιλούς σειράς που θα κυκλοφορήσει για κινητά και tablets. Η FTX Games θα βοηθήσει στην κυκλοφορία του ως publisher, ενώ το παιχνίδι θα περιλαμβάνει όλους τους γνωστούς χαρακτήρες από το show όπως οι Walter White, Jesse Pinkman, Gus Fring και Mike Ehrmantraut.

Στόχος σας θα είναι να χτίσετε το δικό σας “Meth Empire” παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Vince Gilligan που σχετίζεται άμεσα με το Breaking Bad δήλωσε τα εξής για το Criminal Elements: “Η FTX Games νοιάζεται πολύ για τις σημαντικές λεπτομέρειες καθώς η ομάδα μου και εγώ μείναμε άκρως εντυπωσιασμένοι από την αφοσίωσή τους στο να χτίσουν μία αυθεντική επέκταση στο σύμπαν της σειράς. Πιστεύω πως θα είναι μία ευχάριστη εμπειρία για τους fans, οι οποίοι θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από το Breaking Bad με εντελώς διαφορετικό τρόπο”.

Δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο περιεχόμενο από το σχετικό gameplay και δεν υπάρχει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο η εταιρεία ανάπτυξής του υπολογίζει πως θα το έχει κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2019.

Διαβάστε επίσης για την τηλεοπτική σειρά The Witcher και συζητήστε για το Breaking Bad: Criminal Elements στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification