Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ελεύθερα refunds στο Epic Games Store

Ελεύθερα refunds στο Epic Games Store

Saturday, 12 Jan 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/b5/8c/epic-games-store-73-1547292724.jpg
 

Ελεύθερα refunds στο Epic Games Store

Η διαδικασία γίνεται πολύ πιο απλή.

 

Η Epic Games άλλαξε την πολιτική της όσον αφορά τα refunds που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Η εταιρεία που καταξίωσε το Fortnite στην gaming βιομηχανία τα τελευταία χρόνια πλέον έχει λανσάρει και το δικό της store, το οποίο ήρθε για να κοντράρει αυτό του Steam. Πλέον οι δύο πλατφόρμες έχουν ένα ακόμη κοινό στοιχείο και συγκεκριμένα μία πολιτική επιστροφής χρημάτων για τους δυσαρεστημένους fans. Μέσω Twitter ο Sergey Galyonkin αποκάλυψε πως οι fans “θα μπορούν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και έχοντας παίξει λιγότερες από δύο ώρες”. Ευχάριστο είναι το γεγονός το ότι δεν υπάρχει όριο για τα refunds που μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

 


Σύμφωνα με την Variety, προηγουμένως για να λαμβάνατε πίσω τα χρήματά σας από το Epic Games Store θα έπρεπε να στέλνατε αίτημα, να περιμένατε για έγκριση από την εταιρεία, αφού πρώτα έχετε συμπληρώσει διάφορα πεδία πληροφοριών, όπως την διεύθυνση IP σας, την ημερομηνία δημιουργίας του Epic account σας, την τοποθεσία σας, το username σας, ακόμα και τα τελευταία ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας. Πλέον, θα έχετε δύο εβδομάδες ώστε να ζητήστε το σχετικό refund. Το παραπάνω χαρακτηριστικό τα προστεθεί σύντομα στο Epic Games Store και μέχρι τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στο player support. Για την προσθήκη αυτή ο Galyonkin συμπλήρωσε: “Η ομάδα εργάζεται πάνω στην self-service λύση αλλά, για την ώρα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το player support”.

Διαβάστε περισσότερα για το Epic Games Store και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Parou (Level 20) 12/01/2019 13:40
Αυτή είναι μια πολύ καλή κίνηση από την Epic Games και πιστεύω πως θα εκτιμήσει πολλοίς κόσμος.
#2 akiszax (Level 21) 12/01/2019 13:42
Δεν υπαρχει περιπτωση το Epic Games Store να ξεπερασει το Steam !!!
Notification