Ειδήσεις RPG Πιθανότητα online multiplayer στο νέο Dragon Age

Πιθανότητα online multiplayer στο νέο Dragon Age

Saturday, 12 Jan 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/16/2c/ee/new-dragon-age-bioware-5-1547290412.jpg
 

Πιθανότητα online multiplayer στο νέο Dragon Age

Η BioWare αναζητά προσωπικό για να το εφαρμόσει.

 

Φήμες αναφέρουν πως το νέο Dragon Age θα περιλαμβάνει και online multiplayer mode.

Η BioWare Edmonton δημοσίευσε job listing στο LinkedIn για το επερχόμενο Dragon Age που ετοιμάζει που μας προετοιμάζει για ενδεχόμενα multiplayer χαρακτηριστικά. Η θέση που επιθυμούν να καλύψουν είναι αυτή του Technical Director και σύμφωνα με την αγγελία της εταιρείας ψάχνουν κάποιον να αναλάβει επίσης το “Senior Engineering στο παιχνίδι και να αποτελέσει σημαντικό μέλος στην ηγεσία του Dragon Age franchise”. Επίσης αναφέρουν: “Από τον Technical Director περιμένουμε να χτίζει και να καθοδηγήσει το κομμάτι του engineering, να δημιουργήσει και να εκτελέσει το πλάνο του game technology και τέλος να καθορίσει την διαδικασία της ανάπτυξης του παιχνιδιού, αλλά και να έχει εμπειρία στο κομμάτι των multiplayer games”.

Το νέο Dragon Age είχε ανακοινωθεί στα The Game Awards 2018 και αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν θα είναι ο δεύτερος τίτλος της σειράς που θα περιλαμβάνει multiplayer μετά το Dragon Age Inquisition. Δεν έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής ιδιαίτερες πληροφορίες για το νέο Dragon Age. Συνεπώς δεν είναι βέβαιο το αν το εν λόγω multiplayer θα έχει την μορφή του αντίστοιχου mode στο Inquisition ή αν μιλάμε για μία εντελώς νέα προσέγγιση στο multiplayer κομμάτι. Πιθανότατα να μάθουμε μέσω των επόμενων trailer που θα κυκλοφορήσουν.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Dragon Age και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification