Ειδήσεις Κονσόλες Με beta αλλαγή στο PSN ID μπορεί να χάσετε saves, trophies, DLC ή άλλες αγορές

Με beta αλλαγή στο PSN ID μπορεί να χάσετε saves, trophies, DLC ή άλλες αγορές

Thursday, 11 Apr 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/53/ea/58/psn-id-ps4-change-23-1540414441.jpg
 

Με beta αλλαγή στο PSN ID μπορεί να χάσετε saves, trophies, DLC ή άλλες αγορές

Πιθανό πρόβλημα με συγκεκριμένους τίτλους. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 24/10/18] Η Sony επιτρέπει πλέον την αλλαγή στο PSN ID σας και η πρώτη είναι δωρεάν, ενώ οι επόμενες θα σας κοστίσουν 10 ευρώ. Ωστόσο, η ανακοίνωσή της αναφέρει πράγματα τα οποία θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Η beta έκδοση του εν λόγω χαρακτηριστικού σας προειδοποιεί ότι μπορεί να χάσετε πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν τον λογαριασμό σας, όπως αγορές DLC και saved games. Οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν μέσω του ResetEra Forum. Η αλλαγή PSN ID δεν αφορά όλα τα games, επομένως όσοι την χρησιμοποιήσουν μπορεί να χάσουν πρόσβαση σε DLC, virtual currency ή ακόμα και saves, την θέση τους στα leaderboards ή τα trophies που έχουν αποκτήσει.
Επιπλέον, ορισμένα games μπορεί να μην λειτουργούν κανονικά, ακόμα και offline, το προηγούμενο PSN ID σας μπορεί να συνεχίσει να εμφανίζεται στον χαρακτήρα σας και ούτω καθεξής. Ευτυχώς μπορεί να ανακαλέσετε την αλλαγή του PSN ID χωρίς επιπλέον κόστος. Αλλά η κίνησή σας αυτή μπορεί να μην σώσει όλα όσα χάσατε.

Μέχρι στιγμής η Sony απλά προειδοποιεί για τα προβλήματα και είναι δύσκολο να δούμε σε τι έκταση υπάρχουν τα υπάρχοντα bugs. Καλό θα είναι λοιπόν να περιμένετε μέχρι η Sony να αναβαθμίσει την συγκεκριμένη λειτουργία στην τελική της έκδοση. Η beta θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου και η πλήρης έκδοσης αλλαγής του PSN ID θα έρθει στις αρχές του 2019. Έως τότε υπομονή. Όσα games έχουν κυκλοφορήσει μετά την 1η Απριλίου 2018 είναι συμβατά. Η Sony θα ανακοινώσει την πλήρη λίστα των συμβατών games πριν την επίσημη έναρξη της υπηρεσίας.

[UPDATE: 11/4/19] Όλοι χαρήκαμε όταν μάθαμε για την δυνατότητα αλλαγής του PSN ID μας. Υπάρχει περίπτωση όμως να υπάρξουν προβλήματα σε διάφορους τομείς με την αλλαγή του ονόματος. Ένας από αυτούς είναι και το πως θα φαίνεται το όνομά σας εντός κάποιου τίτλου που μπορεί να μην δέχθηκε το update. Σύμφωνα με την Sony, όσοι τίτλοι έχουν κυκλοφορήσει μετά τον Απρίλιο του 2018 δεν θα έχουν πρόβλημα με την αλλαγή του PSN ID αλλά δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα τεστ σε όλους τους τίτλους.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την αλλαγή στο PSN ID σας. Συζητήστε αναλυτικά για το PSN στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Parou (Level 20) 25/10/2018 12:56
Έτσι και γίνει κάτι τέτοιο θα έρθει και η ''καταστροφή'' της Sony...!
Notification