Ειδήσεις FPS Φήμη: Destiny 3

Φήμη: Destiny 3

Saturday, 12 Jan 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/15/28/36/destiny-2-1-1547303765.jpg
 

Φήμη: Destiny 3

Νέες φήμες για κυκλοφορία το 2020. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/10/18] Οι πρώτες πληροφορίες για το Destiny 3 διέρρευσαν μέσω Reddit και τουλάχιστον σε πρώτη φάση μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε ως φήμες (αν και συνήθως τόσες συγκεκριμένες πληροφορίες μαζί σπάνια διαψεύδονται).

 

Οι πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα από τον AnonTheNine, έναν γνωστό παίκτη Destiny που αποκαλύπτει κατά καιρούς νέα στοιχεία για το παιχνίδι και μάλιστα πρόβλεψε το Forsaken, αλλά και ότι το όπλο Thunderlord θα επιστρέψει στο Destiny 2 μέσω ενός πρόσφατου event.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, στο Destiny 3 η Europa θα είναι τοποθεσία, ο Chris Barrett θα αναλάβει τον ρόλο του game director αντί του Luke Smith, θα υπάρχουν PvP και PvE patrol zones, πιο hardcore απ' ότι στο Forsaken expansion και με μεγαλύτερη εστίαση στα RPG στοιχεία και τέλος θα χρησιμοποιούμε το Darkness, κάτι που σημαίνει νέο subclass. Το Destiny 3 θα είναι αρκετά πιο hardcore και με πιο πολλά RPG στοιχεία.

[UPDATE: 12/1/19 - Νέες φήμες για κυκλοφορία το 2020] Αναλυτές προβλέπουν πως θα δούμε το Destiny 3 να κυκλοφορεί μέσα στο 2020.

Ως γνωστόν, η Bungie “τα χάλασε” με την Activision Blizzard παίρνοντας μαζί της και όλα τα δικαιώματα για το Destiny franchise. Μάλιστα οι αναλυτές της Cowen & Company έκαναν τις προβλέψεις τους σχετικά με το μέλλον της σειράς Destiny, αναφέροντας πως αν η Bungie αποφασίσει να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει κάποιο Destiny 3 αυτό θα συμβεί εντος του 2020. Αν κρίνουμε από τα τρία χρόνια διαφοράς ανάμεσα στο πρώτο Destiny και το sequel του, ο παραπάνω ισχυρισμός είναι μία καλή αρχή για να οδηγηθούμε σε αυτό το συμπέρασμα.

Το Destiny κυκλοφόρησε το 2014 και το Destiny 2 το 2017. Σύμφωνα και πάλι με την Cowen & Company, η συμφωνία ανάμεσα σε Bungie και Activision ανέφερε πως θα κυκλοφορούσαν νέο Destiny κάθε δύο χρόνια, προτού ζητηθεί από τους δεύτερους να επεκταθεί στα τρία. Η λήξη της συνεργασίας τους περίπου στο μέσο της νέα τριετίας ενδεχομένως να βρίσκει το Destiny 3 στην μέση της ανάπτυξής του δηλαδή αν και εφόσον υπάρχει κάτι τέτοιο στα σκαριά. Η Bungie δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την πορεία του franchise μέχρι στιγμής, αφού το φετινό Destiny 2: Forsaken είναι η μόνη κυκλοφορία που τα πήγε εξίσου καλά σε κριτικές και πωλήσεις. Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάτι επίσημο, αλλά η ελευθερία της Bungie ενδέχεται να της δώσει φτερά στην περίπτωση που αποφασίσει να προσφέρει ένα ακόμη sequel του Destiny.

Διαβάστε το review του Destiny 2 και συζητήστε για το Destiny 3 στο παρακάτω forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification