Ειδήσεις Κονσόλες Super Smash Bros. Ultimate Switch Bundle

Super Smash Bros. Ultimate Switch Bundle

Friday, 14 Sep 2018  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Σμαράγδα Μεϊμαρίδου   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/98/29/13/super-smash-bros-ultimate-switch-bundle-47-1536936296.jpg
 

Super Smash Bros. Ultimate Switch Bundle

Έρχεται τον Νοέμβριο με κόστος 360 ευρώ.

Ανακοινώθηκε νέο bundle για το Switch με θέμα το Super Smash Bros. Ultimate.

Το dock της κονσόλας έρχεται σε γκρι χρώμα, ενώ στην μπροστινή πλευρά συναντάμε διάσημους χαρακτήρες της Nintendo. Από την αριστερή πλευρά βρίσκονται οι Mario, Samus, Fox και Kirby, ενώ η δεξιά πλευρά θα απεικονίζει τους Donkey Kong, Pikachu και Yoshi. Ταυτόχρονα, όταν τα δύο Joy-Cons ενωθούν, σχηματίζουν το παραδοσιακό λογότυπο των Super Smash Bros. Όπως είναι φυσικό, το πακέτο θα περιλαμβάνει και το Super Smash Bros. Ultimate.

super smash bros ultimate switch bundle 1

Το Super Smash Bros. Ultimate bundle για το Switch θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου και η τιμή του θα κυμανθεί στα 360 ευρώ. Θυμίζουμε ότι το νεότερο game της ομώνυμης crossover σειράς θα διατεθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online και δείτε τα Super Smash Bros Ultimate GameCube controllers. Συζητήστε εκτενώς για την κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 23) 15/09/2018 08:49
Πανέμορφο bundle. Τσιμπημένη τιμουλα όμως για Ελλάδα.
Notification