Ειδήσεις Action Dark Souls Trilogy

Dark Souls Trilogy

Saturday, 12 Jan 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης   | (1 σχόλιο)
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3b/29/01/dark-souls-trilogy-86-1534941980.jpg
 

Dark Souls Trilogy

Έρχεται και στην Ευρώπη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/8/18] Η Bandai Namco ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τριλογίας Dark Souls.

Μετά την κυκλοφορία της τριλογίας Dark Souls στην Ιαπωνία στις αρχές του 2018, η Bandai Namco έκανε γνωστό ότι θα την δούμε επίσης σε Αμερική και Ασία. Δυστυχώς, έως αυτή την στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί για Ευρώπη, αν και θεωρείται σχεδόν σίγουρο να την δούμε και προς τα μέρη μας, εάν λάβουμε υπόψιν μας τις πωλήσεις που έχει κάνει η σειρά. Δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσής της.

Η τριλογία θα περιλαμβάνει όλους τους τίτλους Dark Souls με όλα τους τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, ενώ το πρώτο Dark Souls θα διατεθεί ως η remastered έκδοσή του. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κανένα νέο για την κυκλοφορία της συλλεκτικής έκδοσης που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία (δείτε την στην gallery κάτω από το άρθρο).

[UPDATE: 12/1/19 - Έρχεται και στην Ευρώπη] Το Dark Souls Trilogy θα κυκλοφορήσει εν τέλει και στην Ευρώπη.

Στην αρχή κυκλοφόρησε ως μόνο μία φήμη, αφού μία καταχώρηση του Amazon ανέφερε την κυκλοφορία της τριλογίας και στα ευρωπαϊκά σύνορα. Πλέον, ο παραπάνω ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε και από την ίδια την Bandai Namco, που υποσχέθηκε να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων την πρώτη μέρα του Μαρτίου. Θυμίζουμε πως η εν λόγω τριλογία περιλαμβάνει το Dark Souls Remastered και τα δύο sequels της FromSoftware.

Διαβάστε τα reviews όλων των Dark Souls και συζητήστε για την σειρά στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 dimas.fk19 (Level 12) 13/01/2019 11:12
Το θέλουμε πολύ το Trilogy του Dark souls :lol:
Notification