FIFA 19: Προβλέψεις για 20 παίκτες που θα αυξήσουν το rating τους

Hot
FIFA 19: Προβλέψεις για 20 παίκτες που θα αυξήσουν το rating τους

FIFA 19: Προβλέψεις για 20 παίκτες που θα αυξήσουν το rating τους

Ποιοι θα ανταμειφθούν για τους κόπους μίας σεζόν;

Ζούμε μία πολύ γεμάτη χρονιά για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πώς να μην είναι όταν διεξάγεται η απόλυτη γιορτή του ποδοσφαίρου που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην διάρκεια της περασμένης σεζόν αλλά και στο Μουντιάλ, υπήρξαν παίκτες που έλαμψαν με την παρουσία τους τόσο με τους συλλόγους όσο και με τις εθνικές τους ομάδες. Έτσι, είναι φυσικό και επόμενο να δούμε τα ratings τους στο FIFA 19 να ανεβαίνουν. Όντας ποδοσφαιρόφιλος αλλά και fan της σειράς FIFA, είπα να προβλέψω μερικά από τα ratings που θα αυξηθούν στην νεότερη έκδοση του παιχνιδιού.

Να τονίσω, πως οι custom κάρτες που θα δείτε παρακάτω, ούτε είναι επίσημες, ούτε αποτελούν δική μου άποψη για το πώς θα πρέπει να διαμορφωθούν οι βαθμολογίες των παικτών. Αντιθέτως θα προβλέψω με βάσει τις αλλαγές που πιστεύω πως θα κάνει η ίδια η Electronic Arts που αναπτύσσει το παιχνίδι. Για να είμαστε ακριβείς θα σας μιλήσω για 19 παίκτες των οποίων το rating θα σημειώσει αύξηση κατά πάσα πιθανότητα, αλλά και για έναν του οποίου η βαθμολογία είναι αβέβαιη. Σίγουρα πολλοί από εσάς θα διαφωνείτε μαζί μου, ωστόσο θα περιμένουμε τον Σεπτέμβρη να αποδείξει ποιος είχε δίκιο ή ποιος πήγε…κουβά. Ας ξεκινήσουμε.

Michy Batshuayi
Ένας από τους πιο τρολαρισμένους επιθετικούς παγκοσμίως, ιδίως μετά την γκάφα του στο Μουντιάλ, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα αυξήσει το rating του στο επόμενο FIFA (για το οποίο μουρμουράει συνεχώς). Ο Batshuayi δόθηκε τα Χριστούγεννα δανεικός από την Chelsea στην Dortmund και εκεί κατάφερε να βρει τα πατήματά του αλλά και τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που του εξασφάλισε μία θέση στην 23άδα του Βελγίου. Θεωρώ απίθανο το να παραμείνει στο 80.

1 fifa 19 predicts michy batshuayi
Fabinho
Ο Βραζιλιάνος χαφ πραγματοποίησε μία ακόμη καλή σεζόν με την Monaco, εξού και η πρόσφατη μεταγραφή του στην Liverpool.  Διαθέτει πολύ καλά ανασταλτικά στοιχεία και έχει αρκετά σταθερή απόδοση στο παιχνίδι του. Δεδομένου του ότι επιλέχθηκε στην Γαλλική TOTS στο FIFA 18, είναι πολύ δύσκολο να δούμε το rating του να παραμένει στο 84. Λογικά θα ανέβει στο 85, γιατί όχι και στο 86, αφού θεωρείται πως είναι από τους καλύτερους παίκτες στην θέση του 6αριού.

2 fifa 19 predicts fabinho
Samuel Umtiti
Δεν περίμενα ποτέ πως θα το έλεγα, όμως ο Umtiti διανύει μία καταπληκτική περίοδο, αφού την Κυριακή θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Μουντιάλ ενάντια στην Κροατία. Έχοντας κερδίσει και το νταπμλ με την Barcelona είναι φυσικό και επόμενο να αυξήσει κατά πολύ το rating του, κυρίως χάρις στην εξαιρετική του απόδοση φέτος.

3 fifa 19 predicts samuel umtiti
Roberto Firmino
Ένας ακόμη Βραζιλιάνος που αγωνίζεται για τα χρώματα της Liverpool. Ο “Bobby” ήταν εξαιρετικός φέτος με τους Reds του Anfield και απέδειξε πως μπορεί να κάνει απίστευτη δουλειά ως ψευτο-9άρι. Αρκετά εύστροφος, δημιουργικός και απρόβλεπτος, αλλά και πολύ καλός εκτελεστής μπροστά στην εστία, ο Firmino αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της πορείας της Liverpool μέχρι τον τελικό του Champions League. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε ιδιαίτερα στο Μουντιάλ.

4 fifa 19 predicts firmino
Joshua Kimmich
Πολλοί τον αποκαλούν “ο νέος Philipp Lahm”. Όσο βαρύς και αν είναι ο παραπάνω ισχυρισμός, ο νεαρός συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες με την Bayern, αφού μπορεί να αναλάβει ολόκληρη την δεξιά πλευρά. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ έχει αποδείξει πως μπορεί εύκολα και να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Το winter upgrade έφερε το rating του στο 84 ωστόσο νομίζω πως η EA θα του δώσει λίγη αναγνώριση παραπάνω.

5 fifa 19 predicts joshua kimmich
Douglas Costa
Ίσως το 85 να φαίνεται πολύ, αλλά ο φίλος μου ο Douglas βρέθηκε στην ιταλική TOTS και γενικά είχε μία πολύ καλή σεζόν με την Juventus. Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους ντριμπλέρ στον κόσμο, αφού η ευελιξία του και το χαμηλό κέντρο βάρος του, του επιτρέπει να κάνει απίστευτα πράγματα με την μπάλα στα πόδια. Δεν είναι λίγοι οι αμυντικοί που σωριάζονται από ζάλη στο πέρασμά του.

6 fifa 19 predicts douglas costa
Kylian Mbappe
Ίσως το πιο πολυσυζητημένο ταλέντο του κόσμου αυτή την στιγμή. Το αστείο είναι πως είναι μικρότερος και από μένα και όμως τον βλέπουμε να κάνει παπάδες τόσο με την Paris St. Germain όσο και με την Εθνική Γαλλίας. Είναι τρομερά γρήγορος και μαχητικός, “μυρίζει” το γκολ και αν συνεχίσει έτσι έχει τεράστιο μέλλον μπροστά του. Δεν ξέρω αν θα φτάσει στο 86, αλλά το 85 το έχει στο νερό.

7 fifa 19 predicts kylian mbappe
Nicolas Otamendi
Ένας ηγέτης στην άμυνα, ο Otamendi αμφισβητήθηκε από πολλούς, ωστόσο φέτος απέδειξε την αξία του, βοηθώντας την Manchester City να κατακτήσει άνετα την Premier League. Πολύ σταθερός και επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι παρά το γεγονός το ότι δεν είναι αρκετά ψηλός. Θα μιλάμε για τσιγκουνιά από πλευράς EA αν δεν του δώσει έστω +1.

8 fifa 19 predicts nicolas otamendi
James Rodriguez
Η μεταγραφή του στην Bayern και η Bundesliga ήταν αυτά που χρειαζόταν για να δείξει ποιος είναι. Ο Rodriguez και η άριστη τεχνική του κατάρτιση προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το γιατί δεν χρησιμοποιούταν από τον Zinedine Zidane στην Real. Ο δανεισμός του ισχύει για έναν ακόμη χρόνο και αν συνεχίσει να αποδίδει τόσο θετικά, η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

9 fifa 19 predicts james rodriguez
Isco
Μιας και είπαμε για τεχνική κατάρτιση, δεν θα υπήρχε καλύτερη περίπτωση για να συνεχίσουμε από αυτή του Isco. Ο Ισπανός χαφ, που είναι και πολυθεσίτης, κυριολεκτικά κολλάει την μπάλα στα πόδια του και αποτελεί ύστατο δημιουργικό γρανάζι της Real αλλά και της Εθνικής Ισπανίας. Υπάρχει και μία μικρή περίπτωση να δούμε την κάρτα του να γυρίζει σε LW αφού ήταν η θέση που έπαιξε περισσότερο φέτος και στις δύο ομάδες, ωστόσο λόγω του χαμηλού Pace δεν θα συνέφερε τόσο στο FIFA. Το ότι θα ανέβει το rating του είναι σίγουρο.

10 fifa 19 predicts isco
Mauro Icardi
Ανεξάρτητα από το αν τον συμπαθούν ή όχι, ο Icardi γνωρίζει ένα πράγμα. Να σκοράρει. Το κάνει κάθε χρόνο στην Serie A κατ’ επανάληψη και κουβαλάει μία Inter η οποία τα τελευταία χρόνια έχει χάσει εντελώς την αίγλη της. Θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση του Sampaoli να τον αφήσει μακριά από το Μουντιάλ, αφού είναι σταθερός σκόρερ κάθε χρόνο χωρίς καμία εξαίρεση. 87 και λίγο του είναι.

11 fifa 19 predicts mauro icardi
Marcelo
Προσωπικά θα του έβαζα και περισσότερο, ωστόσο δεν νομίζω πως η EA θα τον ανεβάσει περισσότερο από το 88. Ο Βραζιλιάνος αριστερός οπισθοφύλακας με την τρελή αφάνα είναι μακράν ο κορυφαίος στην θέση του, ενώ την μπάλα που ξέρει ίσως να μην την ξέρει όλη η Real ολόκληρη (υπερβολή). Η κλάση του δεν αμφισβητείται από κανέναν, ενώ έσωσε τους Μαδριλένους σε πάρα πολλές περιπτώσεις καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Θα είναι σκάνδαλο να μείνει στο 87.

12 fifa 19 predicts marcelo
Mohamed Salah
Εδώ κινδυνεύω να πέσω εντελώς έξω, ωστόσο θα ρισκάρω να πω πως “ο Φαραώ” θα σκαρφαλώσει τρία ratings για να φτάσει στο 88. Μετά το winter upgrade έφτασε στο 85, με την EA να είναι διστακτική για το αν θα κρατούσε την φόρμα του σε όλη την χρονιά. Ο Salah όμως συνέχισε να σκίζει τα δίχτυα, από ατυχία δεν κατάκτησε το Champions League και το μόνο πράγμα που ενδεχομένως κρατήσει χαμηλότερα το rating του είναι η κακή παρουσία του στο Μουντιάλ.

13 fifa 19 predicts mohamed salah
Antoine Griezmann
Όταν δεν ασχολείται με το Fortnite ο Griezmann παίζει μπαλάρα. Κατέκτησε το Europa League με την Atletico, ενώ θα παλέψει και για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σίγουρα είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και παρότι ίσως να μην είναι η καλύτερή του χρονιά, σίγουρα αξίζει να ανέβει έστω έναν βαθμό για όλα όσα πέτυχε. Αν δεν τα καταφέρει, του προτείνω να γίνει επαγγελματίας στο Fortnite.

14 fifa 19 predicts antoine griezmann
Edinson Cavani
Στις καλές του μέρες είναι πραγματικός killer. Ο “Matador” είναι ικανός να σκοράρει με κάθε τρόπο. Φέτος κατάφερε να γίνει κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Paris Saint Germain, ενώ βοήθησε και την Ουρουγουάη να φτάσει στους 8 του Μουντιάλ. Αν έπαιζε στο ματς με την Γαλλία, δεν αποκλείεται τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά, αφού δεν χρειάζεται πολλές φάσεις για να εκτελέσει τους αντιπάλους του. Αξίζει το 89 και με το παραπάνω.

15 fifa 19 predicts edinson cavani
N’Golo Kante
Ένα παιδί που δεν σταματά ποτέ να χαμογελά τυχαίνει να μην σταματάει επίσης να τρέχει. Ενώ η Chelsea δεν τα πήγε τόσο καλά, ο Kante κάνει και σε αυτήν αλλά και στην Γαλλία όλη την βρώμικη δουλειά στον χώρο του κέντρου. Ατελείωτα τρεξίματα από τον πρώην μέσο της Leicester, ο οποίος κάνει τα πάντα για να επαναπροσδιοριστεί ο ρόλος του σε Kante role έναντι Makelele.

16 fifa 19 predicts ngolo kante
Harry Kane
Για αρκετούς, ο Kane αποτελεί τον κορυφαίο σέντερ φορ αυτή την στιγμή στον κόσμο. Ο Άγγλος επιθετικός μπορεί να έχασε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Premier League από τον Salah, ωστόσο θα καταφέρει πιθανότατα να πάρει το χρυσό παπούτσι του Μουντιάλ παρά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από την Κροατία. Πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και όσο συνεχίζει να αποδίδει, δύσκολα θα παραμείνει στην Tottenham.

17 fifa 19 predicts harry kane
Paul Pogba
Μπορεί να είναι λίγο ασταθής, ωστόσο όταν βρίσκεται στις καλές του ο Pogba είναι το λιγότερο φαντασμαγορικός. Άψογος με την μπάλα στα πόδια, πολύ μαχητικός και δυναμικός. Βοήθησε την Γαλλία να φτάσει στον τελικό και αν αναδειχθεί πρωταθλητής ίσως το 89 να είναι λιγότερο από αυτό που θα δούμε να φέρει στο FIFA 19.

18 fifa 19 predicts paul pobga
Luka Modric
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί βρισκόταν ενίοτε κάτω από τον Toni Kroos σε rating. Και οι δύο είναι άψογοι στην θέση τους, όμως θεωρώ πως ο Modric έχει το κάτι παραπάνω. Κατέκτησε το Champions League με την Real και έκανε το θαύμα και βρίσκεται στον τελικό του Μουντιάλ. Αν το κατακτήσει και αυτό, το 91 για rating θα είναι λίγο για τον Luka Modric που δεν έχει δυσκολευθεί να σηκώσει τόσο την Real όσο και την Εθνική Κροατίας αρκετές φορές στην πλάτη του.

19 fifa 19 predicts luka modric
Cristiano Ronaldo
Προτού βιαστείτε να πείτε “μα και πέρυσι 94 είχε" ή "γιατί δεν βάζεις τον Messi;” να ξεκαθαρίσω πως δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα γίνει με την περίπτωσή του στο FIFA 19. Όντας στο εξώφυλλο του παιχνιδιού για ακόμα μία χρονιά είναι 100% σίγουρο πως το rating του θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του Messi. Ο CR7 πιθανότατα θα παραμείνει στο 94, ωστόσο σίγουρα παραμονεύει και μία μικρή περίπτωση να τον πάνε στο 95, αφού ουδείς γνωρίζει τι γράφει το συμβόλαιό του με την EA. Σίγουρα αυτός και ο Messi είναι οι δύο κορυφαίοι στον κόσμο και κάθε fan του ποδοσφαίρου θα περιμένει πως και πώς να τον δει και στην Serie A με τα χρώματα της Juventus. Χώρια που η κάρτα του θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα με θέση ST…RIP FIFA!

20 fifa 19 predicts cristiano ronaldo
Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το FIFA 19 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 -1 Blood Prince (Level 30) 14/07/2018 01:00
H Ιντερ δεν έχει χάσει εντελώς την αίγλη της και ούτε βασίζεται αποκλειστικά στον Icardi (δεν διαφωνώ πως πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή). Μην ξεχνάμε πως η Serie A είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τερμάτισε τέταρτη.Του χρόνου θα αγωνίζεται στο Champions League.
#2 +1 JaGuAr (Level 30) 14/07/2018 23:39
Quoting Blood Prince:
H Ιντερ δεν έχει χάσει εντελώς την αίγλη της και ούτε βασίζεται αποκλειστικά στον Icardi (δεν διαφωνώ πως πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή).Μην ξεχνάμε πως η Serie A είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τερμάτισε τέταρτη.Του χρόνου θα αγωνίζεται στο Champions League.

Δυστυχώς την έχει χάσει. Δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα που ήταν κάποτε. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό το γεγονός το ότι συνεχίζει να υπάρχει στον χάρτη του Ιταλικού πρωταθλήματος είναι Icardi. Αν βγάλεις αυτόν τον Handanovic και τον Brozovic οι υπόλοιποι δεν αποδίδουν ιδιαίτερα και σίγουρα δεν είναι ονόματα βελινεκούς Cambiasso, Lucio, Zanetti και λοιπών. Φέτος δείχνει ένα ενδιαφέρον να αλλάξει την κατάσταση, ήδη έχει κάνει μερικές καλές προσθήκες που ίσως την βοηθήσουν να ανέβει. Αλλά δεν έχω καθόλου άδικο όταν λέω πως έχει χάσει την αίγλη της, από την στιγμή που κάποτε μπορούσε να τρομάξει με το όνομά της και τώρα δεν μπορεί.
#3 Blood Prince (Level 30) 15/07/2018 01:18
Quoting JaGuAr:
Quoting Blood Prince:
H Ιντερ δεν έχει χάσει εντελώς την αίγλη της και ούτε βασίζεται αποκλειστικά στον Icardi (δεν διαφωνώ πως πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή).Μην ξεχνάμε πως η Serie A είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τερμάτισε τέταρτη.Του χρόνου θα αγωνίζεται στο Champions League.

Δυστυχώς την έχει χάσει. Δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα που ήταν κάποτε. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό το γεγονός το ότι συνεχίζει να υπάρχει στον χάρτη του Ιταλικού πρωταθλήματος είναι Icardi. Αν βγάλεις αυτόν τον Handanovic και τον Brozovic οι υπόλοιποι δεν αποδίδουν ιδιαίτερα και σίγουρα δεν είναι ονόματα βελινεκούς Cambiasso, Lucio, Zanetti και λοιπών. Φέτος δείχνει ένα ενδιαφέρον να αλλάξει την κατάσταση, ήδη έχει κάνει μερικές καλές προσθήκες που ίσως την βοηθήσουν να ανέβει. Αλλά δεν έχω καθόλου άδικο όταν λέω πως έχει χάσει την αίγλη της, από την στιγμή που κάποτε μπορούσε να τρομάξει με το όνομά της και τώρα δεν μπορεί.


Η τέταρτη θέση στο Ιταλικό Πρωτάθλημα πάντως είναι αρκετά αξιόλογη και σίγουρα επιτεύχθηκε χάρη στην ομαδική προσπάθεια.Σε αυτούς που ανέφερες θα προσθέσω και τον Πέρισιτς. Δεν έχει μεγάλα ονόματα αλλά φέτος πιστεύω θα κάνει κάποιες μεταγραφές ικανότατων ποδοσφαιριστών και σιγά σιγά θα επανακτήσει την αίγλη που είχε παλιότερα. Ηδη μεταξύ άλλων διεκδικεί και τον Ντι Μαρία.Το βέβαιο είναι πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και δεν διαφωνώ πως ο Icardi βοήθησε αρκετά στην όλη προσπάθεια.
#4 JaGuAr (Level 30) 15/07/2018 02:07
Quoting Blood Prince:
Quoting JaGuAr:
Quoting Blood Prince:
H Ιντερ δεν έχει χάσει εντελώς την αίγλη της και ούτε βασίζεται αποκλειστικά στον Icardi (δεν διαφωνώ πως πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή).Μην ξεχνάμε πως η Serie A είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τερμάτισε τέταρτη.Του χρόνου θα αγωνίζεται στο Champions League.

Δυστυχώς την έχει χάσει. Δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα που ήταν κάποτε. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό το γεγονός το ότι συνεχίζει να υπάρχει στον χάρτη του Ιταλικού πρωταθλήματος είναι Icardi. Αν βγάλεις αυτόν τον Handanovic και τον Brozovic οι υπόλοιποι δεν αποδίδουν ιδιαίτερα και σίγουρα δεν είναι ονόματα βελινεκούς Cambiasso, Lucio, Zanetti και λοιπών. Φέτος δείχνει ένα ενδιαφέρον να αλλάξει την κατάσταση, ήδη έχει κάνει μερικές καλές προσθήκες που ίσως την βοηθήσουν να ανέβει. Αλλά δεν έχω καθόλου άδικο όταν λέω πως έχει χάσει την αίγλη της, από την στιγμή που κάποτε μπορούσε να τρομάξει με το όνομά της και τώρα δεν μπορεί.


Η τέταρτη θέση στο Ιταλικό Πρωτάθλημα πάντως είναι αρκετά αξιόλογη και σίγουρα επιτεύχθηκε χάρη στην ομαδική προσπάθεια.Σε αυτούς που ανέφερες θα προσθέσω και τον Πέρισιτς. Δεν έχει μεγάλα ονόματα αλλά φέτος πιστεύω θα κάνει κάποιες μεταγραφές ικανότατων ποδοσφαιριστών και σιγά σιγά θα επανακτήσει την αίγλη που είχε παλιότερα. Ηδη μεταξύ άλλων διεκδικεί και τον Ντι Μαρία.Το βέβαιο είναι πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και δεν διαφωνώ πως ο Icardi βοήθησε αρκετά στην όλη προσπάθεια.

Γενικά προφανώς και δεν είναι κακή η τέταρτη θέση. Αλλά η Ίντερ του 2010 με Stankovic, Milito, Maicon, Eto'o και ούτε καθεξής θα ήταν ικανοποιημένη με αυτό; Δεν γνωρίζω για τον Di Maria, ωστόσο ο Nainggolan πχ είναι μία πολύ καλή προσθήκη. Ο Perisic είναι πολύ μεγάλος παίκτης αλλά δυστυχώς υπήρξε πολύ ασταθής μέσα στην χρονιά.
Notification