Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile

PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile

Tuesday, 13 Feb 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/57/27/4b/pubg-mobile-96-1518532586.jpg
 

PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile

Live-Action trailer της Κινέζικης έκδοσης για κινητά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/12/17] Η Tencent Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile, μία έκδοση του δημοφιλούς Battle Royale για κινητά.


Η επιτυχία του PUBG είναι αδιαμφισβήτητη. Το κατά πολλούς καλύτερο multiplayer game του έτους αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Xbox One, ενώ φήμες το θέλουν να εντάσσεται και στον κόσμο του PS4. Παρόλα αυτά οι δημιουργοί του δεν σταματούν εκεί καθώς η Tencent Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PUBG Mobile που όπως αντιλαμβάνεστε αφορά τα smartphones.

Η πρώτη χώρα στην οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτή η έκδοση είναι η Κίνα, ωστόσο δεν έγινε γνωστό το πότε θα γίνει αυτό και σε ποιες άλλες χώρες θα κυκλοφορήσει στο μέλλον. Άραγε θα γνωρίσει ανάλογη επιτυχία με την μέχρι τώρα άκρως πετυχημένη έκδοση για PC;

[UPDATE: Κυκλοφόρησε στην Κίνα]

[UPDATE 2: 13/2/18 - Live-Action trailer] Η Tencent Games κυκλοφόρησε ένα live-action trailer για το PlayerUnknown’s Battlegrounds για κινητά που κυκλοφορεί ήδη στην Κίνα.

Είναι στην ουσία μια μικρή ιστορία που περιγράφει την εμπειρία που βιώνουν οι παίκτες εντός του ματς, ξεκινώντας με ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, μέχρι και την στιγμή που πέφτουν στο πεδίο της μάχης στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν.

Βλέπουμε φυσικά κάθε καθιερωμένη κίνηση, όπως η αναζήτηση όπλων και equipments. Από το τρέιλερ δε θα μπορούσε να λείπει το δημοφιλές τηγάνι.

Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει και τρέιλερ για ταινία PUBG. Κάτι τέτοιο δεν θα φάνταζε καθόλου απίθανο να συμβεί στο μέλλον αν λάβουμε υπόψη τις πρόσφατες δηλώσεις του Chang Han Kim, διευθύνοντα συμβόλου της Bluehole: “Θέλουμε να λάβουμε μέρος σε διάφορες βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένων των eSports, ταινιών, δράματος, καρτούν, animation και άλλα. Για την ακρίβεια, λάβαμε μερικές κλήσεις από developers του Hollywood και του Netflix. Το όνειρό μας είναι να χτίσουμε μια νέα κουλτούρα βασισμένη στο παιχνίδι με διάφορος τρόπους και να ηγηθούμε αυτής της κουλτούρας”.

Οι Κινέζοι μπορούν ήδη να απολαύσουν το PUBG για κινητά.

Διαβάστε το preview του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε περισσότερα για την έκδοση για κινητά στο σχετικό forum topic.

 

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification