Το Warface προσθέτει Battle Royale Mode

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Warface προσθέτει Battle Royale Mode

Το Warface προσθέτει Battle Royale Mode

Κάντο όπως το PUBG!

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα games ζηλεύουν την δόξα του PlayerUnknown's Battlegrounds. Μετά την Epic Games που πρόσθεσε Battle Royale mode στο Fortnite, τώρα σειρά έχει η Crytek η οποία θα κάνει ακριβώς το ίδιο με το Warface.

Συγκεκριμένα, το νέο mode θα είναι διαθέσιμο για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα και σίγουρα θα βοηθήσει στην αύξηση του κόσμου του Warface και εκτός Ρωσίας καθώς εκεί είναι που ακόμα κρατιέται ζωντανό. Το Battle Royale του Warface θα είναι κάτι το οποίο θα βάζει τους παίκτες σε μια νέα διαδικασία κάθε φορά, θα ξεκινάνε με άγνωστα όπλα. Επίσης βασικό είναι το γεγονός ότι αυτό το PvP mode θα λαμβάνει χώρα στον μεγαλύτερο χάρτη που υπάρχει σε παιχνίδι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας.

Επίσης, το Battle Royale mode θα περιλαμβάνει μια ασπίδα, έναν τεράστιο χάρτη τοποθετημένο σε έρημο όπου βασικός στόχος είναι να μείνετε ζωντανοί. Οι developers έχουν αναφέρει πως θα έχουμε για περιορισμένο χρονικό διάστημα το συγκεκριμένο mode και μετά θα αφαιρεθεί προκειμένου να μαζέψουν feedback και να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Steam εντελώς δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

Συζητήστε για το Warface, αφού πρώτα το παίξετε, στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/11/2017 16:36
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι τίτλοι θα έχουν επιτυχία.Η αντιγραφή δεν έχει σε όλους το ίδιο αποτέλεσμα.
Notification