Επίσημα PlayStation 4 gaming γυαλιά

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
9
Επίσημα PlayStation 4 gaming γυαλιά

Επίσημα PlayStation 4 gaming γυαλιά

Η Sony θέλει να προσέχει τα ματάκια σας.

Η Sony θέλει... να σας βάλει τα γυαλιά κυκλοφορώντας επίσημα PlayStation 4 gaming glasses.

Σε συνεργασία με την Numskull, η Sony διαθέτει πλέον τα δικά της gaming γυαλιά, κάνοντας άνοιγμα και σε αυτή την αγορά. Τα Official PlayStation 4 Gaming Glasses όπως είναι το ολοκληρωμένο τους όνομα, υπόσχονται να ξεκουράσουν τα μάτια σας από το πολύωρο gaming μέσω ειδικών φακών, οι οποίοι μειώνουν επίσης το UV glare.

Διαθέτουν φίλτρα για το μπλε φως για να προστατέψετε τα μάτια σας, ενώ σύμφωνα με την περιγραφή, αυξάνουν την ποιότητα της εικόνας που θα βλέπετε στην τηλεόρασή σας και ανεβάζουν την αντίληψη της αντίθεσης. Βέβαια, υπόσχονται επίσης ότι θα σας κάνουν καλύτερους gamers, αν και για το τελευταίο είμαι λιγουλάκι καχύποπτος.

Τα Official PlayStation 4 Gaming Glasses κυκλοφορούν στην τιμή των 32 ευρώ. Έρχονται σε ειδική προστατευτική θήκη που περλαμβάνει καθαριστικό πανάκι.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε τα PS4 Gaming Glasses με το κολλύριο ματιών Dragon Quest. Εάν αγοράσετε τα γυαλιά, δείξτε μας τις selfies σας στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 25/10/2017 17:04
Θα πειστούμε μόνο μετά απο δοκιμή για το αν αξίζει η αγορά τους.
#2 +1 apovag (Level 14) 25/10/2017 17:09
Επισης θα ταιριαζει και το "Η Sony θελει να αρμεξει την αγελαδα" (θα ελεγαν καποιοι κακεντρεχεις!) 8)
#3 +1 Nemesis11 (Level 9) 25/10/2017 17:16
Καλά, ότι να ναι όμως........... ........ :o
#4 the_prophet1987 (Level 22) 26/10/2017 12:10
Ας μάθουν να φτιάχνουν χειριστήρια που αντέχουν στο χρόνο πρώτα για να μη κλαίμε τα 60 ευρώ μετά τα 2 χρόνια ζωής(γι αυτό δίνουν 1 χρόνο εγγύηση οι μάγκες,κάτι ξέρουν).Και μετά ας βγάλουν οσα γυαλιά θέλουν.