Ειδήσεις Retro Sonic 3D Blast DX Director's Cut

Sonic 3D Blast DX Director's Cut

Tuesday, 14 Nov 2017  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0c/5b/2e/sonic-3d-model-update-by-nothing111111-d5gy8sa-82-1507986306.jpg
 

Sonic 3D Blast DX Director's Cut

Από developer του πρώτου Sonic. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/10/17] Ο Jon Burton, ιδρυτής της Traveller's Tales που αποτελεί έναν εκ των developers του Sonic 3D, θα επιχειρήσει να δημιουργήσει μια Director's Cut έκδοση του παιχνιδιού, 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία της.

Στη νέα αυτή έκδοση θα υπάρξει βελτιωμένος χειρισμός του Sonic, διόρθωση αρκετών bugs και την προσθήκη ενός level editor, ο οποίος υπήρξε κατά την διάρκεια του development αλλά δεν προστέθηκε στην τελική έκδοση διότι καταλάμβανε αρκετή μνήμη στην κονσόλα. Επίσης, θα προστεθεί το Super Sonic, ένα σύστημα save με passwords, ενώ θα μπορείτε ακόμα και να απενεργοποιήσετε την Director's Cut έκδοση με ένα κλικ μέσα στο παιχνίδι.

[UPDATE: 14/11/17 - Δείτε το νέο τρέιλερ] Η νέα έκδοση του Sonic 3D θα ονομάζεται τελικά Sonic Blast DX. Δείτε το τρέιλερ που δημοσιεύθηκε και που μας δίνει μια γερή γεύση των όσων θα δούμε.

Η Director's Cut έκδοση θα είναι διαθέσιμη για download μέσω patch για όποιον έχει ήδη το παιχνίδι. Ο Burton δήλωσε ότι η Sega δεν έχει κάποιο θέμα σε αυτό. Να προσθέσουμε κι εμείς με την σειρά μας ότι ευτυχώς που πρόκειται για την Sega και όχι...για την Nintendo, αφού μπορεί να έχανε κόπους ετών μέσα σε μία ημέρα.

Διαβάστε το review του Sonic Mania και συζητήστε για το Sonic 3D σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/10/2017 07:55
Πιστεύω πως αρκετοί θα ασχοληθούμε με τον level editor και θα λιώσουμε με τον αγαπημένο μας Sonic.
Notification