Splasher

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Splasher

Splasher

Κυκλοφορεί μέσα στον μήνα για PS4 και Xbox One το 2D Platform από τον level designer του Rayman Legends.

Η Splashteam ανακοίνωσε ότι το Splasher θα κάνει την εμφάνισή του στα PS4 και Xbox One στις 26 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα 2D Platform με arcade gameplay και καρτουνίστικα γραφικά που κυκλοφόρησε αρχικά για PC και Mac τον περασμένο Φεβρουάριο. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα δύσκολα levels και το γρήγορο gameplay που σας ωθεί να πραγματοποιήσετε γρηγορότερα speedruns και να ανεβείτε στην κορυφή των σχετικών leaderboards. Το βασικό σας όπλο εκτοξεύει μπογιά σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, το καθένα από τα οποία σας δίνει πρόσβαση σε διαφορετικές κινήσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κολλήσετε επάνω στους τοίχους και τις οροφές των επιπέδων, να πραγματοποιήσετε τεράστια άλματα και ταυτόχρονα να ξεπαστρέψετε τους αντιπάλους σας. Περιλαμβάνει επίσης upgrades για το όπλο, ενώ τα 22 levels είναι γεμάτα με παγίδες. Σύμφωνα με το σενάριο, σκοπός σας είναι να σώσετε τους εργαζόμενους του εργοστασίου Inkorp από το αφεντικό σας, τον Le Docteur. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Splasher αναπτύχθηκε από τον Romain Claude, πρώην game και level designer της Ubisoft για τα εξαιρετικά Rayman Origins και Rayman Legends, ενώ στην εταιρεία ανάπτυξης εργάζονται επίσης ο συνθέτης των Absolver και Valiant Hearts. Ταυτόχρονα, η Splashteam συνεργάστηκε με διάσημους speedrunners.

Το Splasher θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 26 Σεπτεμβρίου. Διατίθεται ήδη για PC και Mac και το κόστος του στο Steam ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Διαβάστε το review του Rayman Legends και συζητήστε εκτενώς για το Splasher στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/09/2017 08:44
Αρκετά διασκεδαστικό με πολύ ωραία χρώματα.
Notification